Kragerup og ko
Energien på bordet
Kragerup og ko
Energien på bordet
Kragerup og ko
Sundt og grønt
Kragerup og ko
Varieret frokost ordning
Kragerup og ko
Catering til selskaber
Kragerup og ko
Vegetarmenuer
Kragerup og ko
Sprøde og sjove snacks
Kragerup og ko
Mad til dit bryllup
Konfirmationsmenu
til både store og små
Previous
Next

Firma frokostordning København

Leder dit firma efter en partner til at stå for firma frokostordning København? Så er du landet det helt rette sted. Hos Kragerup & Ko ved vi, at mad ikke bare er noget man spiser for at kunne overleve endnu en hård vinter, men derimod noget der er værd at bruge tid og kræfter på at gøre til en madoplevelse, der både er nærende og velsmagende for kunden og alle medarbejderne i firmaet.

Med en firma frokostordning København kan du glæde dine medarbejdere med næringsrig og velsmagende frokost, der lader depoterne op, og sørger for at alle medarbejdere kan yde deres maksimale den sidste halvdel af arbejdsdagen. Hos Kragerup & Ko stræber vi efter at give vores kunder den perfekte madoplevelse, og vi har masser af erfaring, og endnu flere tilfredse kunder. Vi bager alt vores brød selv, lige med undtagelse af det vi får direkte fra Emmerys stenovne. Hvem elsker ikke duften og smagen af friskbagt brød hver dag? Kragerup & Ko tilbyder firma frokostordning i København og omegn af den højeste kvalitet.

Vores erfaring har vi grundet mange års succesfuldt arbejde, både i ind og udland. Vi tør godt at prale med at vi har den bedste firma frokostordning København. Vi lover, at du ikke bliver skuffet.

Fordelene ved firma frokostordning København

De fleste firmaer har disse dage fundet ud af at en investering i en solid firma frokostordning København for deres medarbejdere, giver pote både på den korte, såvel som den lange bane. Enhver arbejdsplads kan gavne af en firma frokostordning. Hvis din arbejdsplads kræver meget fysisk arbejde, vil man automatisk have brug for en opfyldning af depoterne for at kunne fungere resten af arbejdsdagen. På mange arbejdspladser disse dage, bruger man mere end halvdelen af dagen foran en computer. Dette er stillesiddende arbejde hvor man som ordet fortæller, sidder stille det meste af dagen. I begge tilfælde er det en rigtig god ide med en firma frokostordning. Det er essentielt få en varieret frokost i hverdagen til at kunne klare strabadserne vi alle kender til på vores arbejdsplads. Alle parter kan gavne af en velkokkereret frokostordning. Glade medarbejdere avler glade kolleger, som alle bidrager til et bedre arbejdsmiljø, og bedre stemning. En stemning man kan tage med hjem til sig selv, og bibeholde indtil næste dags frokost venter på at fylde tanken op på ny.

Firma frokostordning København – Forebygger sygdomme

Ingen kan rigtig sige sig fra for at blive ramt af sygdom fra tid til anden. Dette ved en chef selvfølgelig er menneskeligt, men stadigvæk et irritationsmoment for firmaet. Med en frokostordning København vil dine medarbejdere blive sundere, samt få mere overskud i hverdagen. Overskud i hverdagen til dine medarbejdere er lig med mere overskud til hele firmaet. Bogstavelig, såvel som billedligt talt. Sund og varieret mad forbedrer medarbejdernes effektivitet på arbejdspladsen, er med at til at forbedre dit immunsystem, samtidig med at forebygge en række livsstilssygdomme som overvægt, diabetes og hjerte- og karsygdomme.

Lad os stå for maden til dit næste arrangement – eller til din frokost ordning.

Kontakt os her: