Kragerup og ko
Energien på bordet
Kragerup og ko
Energien på bordet
Kragerup og ko
Sundt og grønt
Kragerup og ko
Varieret frokost ordning
Kragerup og ko
Catering til selskaber
Kragerup og ko
Vegetarmenuer
Kragerup og ko
Sprøde og sjove snacks
Kragerup og ko
Mad til dit bryllup
Konfirmationsmenu
til både store og små
Previous
Next

Frokostbuffet

Velkommen til Kragerup & Ko og vores fantastiske løsninger og muligheder til din frokostbuffet. God mad kræver engagement og kærlighed. Denne forpligtelse har vi taget på os, det betyder, at vi hver dag arbejder hårdt på at sikre, at vi lever op til vores kunders tillid. Vores kokke er håndplukket ud fra deres passion for god madlavning, deres kendskab til de bedste råvarer, og deres evner til at lege sig frem til fantastiske og velsmagende resultater. På den måde kan vi hver dag servere velsmagende frokostbuffet for de mange virksomheder, der har valgt at få leveret frokost fra vores køkken.

Frokostbuffet fra bunden

I sidste ende er det dit måltid, og du skal have hvad du ønsker, af det der ligger på din tallerken. Derfor er vi nødt til at lytte til dig, tale med dig, og tage din mening til os. For dine smagsløg og din mæthedsfornemmelse er dét, der bestemmer om vores frokostbuffet bliver en succes eller en fiasko. Denne tilgang til at skabe velsmagende frokostbuffet løsninger, har heldigvis gjort at vi overvejerende har glade kunder, der værdsætter sund, velsmagende, afvekslende og sæsonbestemte frokostbuffet løsninger. Med vores frokostbuffet levering, bliver maden tilberedt hos os og leveret i varmekasser, således at alt er klar til servering, direkte på buffeten. Det eneste du skal gøre, er at møde op og nyde maden. Med vores frokostbuffet er der ingen stress og jag i køkkenet, og ingen kedelig madpakke, der har ligget lidt for længe.

Vores frokostbuffet service

Vi tilbyder ikke kun vores kunder en lækker frokostbuffet, vi tilbyder også entusiasme, engagement og hårdt arbejde, og på den måde kan du være sikker, på at vi har gjort vores for at sikre at din frokostbuffet bliver den perfekte oplevelse for alle ansatte. Hver eneste servering har sine egne særheder og er helt unik og det er derfor, vi tilbyder dig en fleksibel tilgang, der er der for at opfylde alle dine behov og give dig den perfekte catering løsning. Hver kunde vi har mødt har haft deres egne specifikke smag, ønsker og krav, og vi elsker at kunne opfylde alle disse individuelle behov. Ikke to levering er ens, og vi lytter altid til vores kunders feedback, så vores kokke kan sammensætte de bedste leveringer og kombinationer af lækre varme retter, hurtige men velsmagende kolde løsninger og den lille ekstra ret til sidst. Vi giver dig et erfarent team af kokke, der har kendskab til frokostbuffet catering til både små og store virksomheder. Vi har den fornødne energi og viden til at skabe den perfekt sammensatte frokost, og vi arbejder altid ud fra en filosofi om at årstidens råvarer har den bedste kvalitet, og giver det bedste resultat i sidste ende. For når alt kommer til alt, så er kvalitet det eneste vi ikke kan gå på kompromis med. Det kunne ikke engang falde os ind at prøve.

Lad os stå for maden til dit næste arrangement – eller til din frokost ordning.

Kontakt os her: