Kragerup og ko
Energien på bordet
Kragerup og ko
Energien på bordet
Kragerup og ko
Sundt og grønt
Kragerup og ko
Varieret frokost ordning
Kragerup og ko
Catering til selskaber
Kragerup og ko
Vegetarmenuer
Kragerup og ko
Sprøde og sjove snacks
Kragerup og ko
Mad til dit bryllup
Konfirmationsmenu
til både store og små
Previous
Next

Frokostordning København

Kragerup & Ko er et cateringfirma der kombinerer vores travle industrikøkken med personlighed og hjertevarme. Vi føler os forpligtet til at yde den bedste service og serverer den bedste frokostordning København hver dag – Og det gør vi med glæde.

En frokostordning København der får mundvandet til at løbe

Vi er foodies til fingerspidserne. Vaskeægte madnørder med en brændende passion for lækker og velsmagende mad, skabt af sæsonens bedste råvarer. Vores sans for detaljer gør, at ikke to frokostordning København serveringer er ens, og vores service er altid venlig og imødekommende, for det er sådan vi skaber en god frokostordning København servering for jer. Vi har måske nok ingen Michelin stjerner (endnu), men vi ved hvordan man organiserer og tilbereder den bedste mad, og hvordan man arrangere en vellykket frokostordning København dag efter dag, hvor antallet af spisende medarbejdere ikke betyder noget for at kvaliteten altid er i højsædet.

Den bedste frokostordning København du kunne tænke dig

Vi betragter os selv som en af de bedste cateringvirksomheder i København og det er vi stolte af. Denne stolthed gør at vi altid arbejder hårdt med at levere velsmagende mad og god service til alle vores kunder, uanset om det er den store frokostordning København, en alsidig buffet eller fingermad til receptionen og forretningsmødet. Uanset hvilken frokostordning København servering der er brug for, så har vi lysten til at producere nye og spændende retter og menuer. Vores professionalisme og integritet sikrer at kun arbejder med de bedste kokke og råvarer, og hver dag imponerer vores kunder med en frokostordning København der ikke kun mætter maven, men også glæder smagsløgene og øjnene, og dufter i hele kantinen.

Med Kragerup & Ko ved hånden, kan I endelig vinke farvel til den kedelige madpakke eller uinspirerende og usunde take-out fra grillen på hjørnet. Vores erfarne kokke har et bredt kendskab til frokostordning København løsninger til både små og store virksomheder, og har i årevis udviklet og finpudset vores bedste opskrifter, samt skabt nye favoritter hos vores kunder. Gennem årene har der for eksempel været skabt succes med den klassiske spaghetti bolognese af oksekød med rødvin og grøntsager. Og lyder ovnbagt laks med chorizo, muslinger og urter ikke også som et hit? Derudover serveres der naturligvis altid et udvalg af tilbehør som for eksempel mangosalsa med sorte bønner og rødløg og caesarsalat med croutoner og parmesan, samt pålæg af forskellig art.

Men uagtet vores mange succeshistorier og lækre opskrifter, så elsker vi at arbejde anderledes og kreativt, og du er altid velkommen til at teste os. Vi elsker en udfordring. Har du derfor en virksomhed, hvor der skal tages særlige hensyn eller serveres en frokostordning København efter særlige behov og nødvendigheder, så ring til os og tag en snak med vores søde personale. Vi kan altid finde en løsning, således at alle bliver mætte og glade.

Lad os stå for maden til dit næste arrangement – eller til din frokost ordning.

Kontakt os her: