Kragerup og ko
Energien på bordet
Kragerup og ko
Energien på bordet
Kragerup og ko
Sundt og grønt
Kragerup og ko
Varieret frokost ordning
Kragerup og ko
Catering til selskaber
Kragerup og ko
Vegetarmenuer
Kragerup og ko
Sprøde og sjove snacks
Kragerup og ko
Mad til dit bryllup
Konfirmationsmenu
til både store og små
Previous
Next

Mad ud af huset Frederiksberg

Vores mad ud af huset Frederiksberg er både fantasifuld og skabt med en kærlighed for friske ingredienser, kyndigt indkøbt af vores erfarne kokke til at kreere fantastiske retter med årstidens smag og design.

Når det kommer til vores mad ud af huset Frederiksberg er vi hos Kragerup & Ko stolte af den fantasifulde og kreative ekspertise vores kokke besidder. Vores chefkok Jesper fører vores kulinariske team med sikker hånd, og trækker dagligt på sin store viden og erfaring, som han har opnået gennem sin karriere i ind- og udland.

Mad ud af huset Frederiksberg med mulighed for skræddersyede menuer

Selvom vi allerede har et stort udvalg af færdige menuer og buffetmuligheder, så skræddersyr vi altid gerne menuer til enhver lejlighed. Vi er specialister i at designe menuer til eksklusive siddende middage og kanapé receptioner til private fester og virksomhedsarrangementer, men vi står også gerne for den mindre formelle skål til mere nedtonede fester og events. Uanset om du og dine gæster skal nyde maden indendørs eller udendørs, hjemme eller på et lejet sted, så kan vi levere den bedste mad ud af huset Frederiksberg.

Udover at stå for maden, hjælper vi også altid gerne med at sammensætte den perfekte vinmenu til smagene, således at du er sikker på at ende med den bedste kombination af de to. Vi kan guide dig i det store udvalg af champagne, mousserende vine og røde druer, og kan komplimentere med stor viden om drinks og cocktails til netop din mad ud af huset Frederiksberg.

Hvorvidt din mad ud af huset Frederiksberg er enkel, moderne, elegant, fusion eller på forkant med tiden, vil vi gøre vores ypperste for at designe retter, som passer til dine og dine gæsters behov. Vores fokus ligger i årstidens råvarer og den høje kvalitet som sæsonbestemte ingredienser er med til at skabe i vores kulinariske lækkerier.

Din personlige mad ud af huset Frederiksberg

Det er vigtigt for os, at vores mad ud af huset Frederiksberg menuer harmonere med vores kunder på et personligt plan, og at maden har en følelsesmæssig tilknytning til anledningen. Ved at forsøge at skabe en mere individuel og følelsesmæssig oplevelse for vores kunder og gæster, har vi bemærket, at flere kunder ønsker mad og retter, der er speciel for dem og har en højere personlig betydning for dem.

Som fødevarer tendenser kommer og går, har nogle retter haft deres tid. Men selvom vi hos Kragerup & Ko elsker at forny retter og være kreative, så ved vi også at der er nogle ting man ikke bør pille for meget ved. Derfor holder vi altid fast i vores kunders favoritter. Hver årstid er der retter der vender tilbage på vores menukort, og det er altid til stor glæde for vores både nye og tilbagevendende kunder. På den måde er de alle med til at forme vores mad ud af huset Frederiksberg, via den feedback vi får efter et arrangement.

Lad os stå for maden til dit næste arrangement – eller til din frokost ordning.

Kontakt os her: