KRAGERUP OG KO

Energien på bordet

UGEMENUER

Uge 4 – Buffetservering

Mandag
”Bordelaise” af kalvekød med peberfrugter, rødvin og kalvebacon
Salsa chimichurri
Pasta med peberpesto og urter
Blomkål med cremedressing, ribs, græskarkerner og spinat
Pålæg: Tun i tomat
Oksespegepølse med remoulade og ristede løg
Vegetar: Butternut squash tærte med kikærter og grønkål
Vegan: Butternut squash tærte med kikærter, grønkål og cashewcreme

Tirsdag
Kødboller i svampe ragu
Pesto med ricotta, chili og persille
Perlebyg ”otto” med græskar, brunet smør og urter
Asparges-broccoli, spinat, syltede rødløg, appelsin og hasselnødder
Pålæg: Torskerognsalat med citron og dild
Kold kalv med sour cream and onion
Vegetar/Vegan: Linsefrikadeller med grillet peberfrugt i svampe ragu

Onsdag
Butter chicken
Agurkeraita, mangochutney og papadums
Hvide ris med kokos og sennepsfrø
Grønkål, agurk, ananas, granatæbler og chili
Pålæg: Leverpostej med rødbeder
Skinkesalat med kartoffel og purløg
Vegetar/Vegan: Dhal med røde linser, grøntsager og Garam masala

Torsdag
Thai style fiskedeller rørt med karry og forårsløg
Råsyltede grøntsager med ingefær og koriandermayonnaise (remoulade til de kræsne)
Stegte kartofler med karry og sesam
Grønne bønner, svampe, broccoli og spidskål
Pålæg: Kyllingesalat med abrikos, karry og selleri
Roastbeef med remoulade og ristede løg
Vegetar: Madpandekage med grønkål, karryhummus og hytteost
Vegan: Wrap med grønkål, karryhummus og tofu
Kage: Kokos chokolade cookies

Fredag
Shawarma af oksekød med fladbrød
Harissa, mynteyoghurt og hummus
Cous cous med urter, kikærter, granatæbler
Tomat, agurk, melon, spinat, feta og sumak
Pålæg: Røget filet med røræg
Laksesalat med asparges og purløg
Vegetar/Vegan: ”Shawarma” fyld af portobello svampe, rødløg og rodfrugter

Dansk menu: Uge 4 – Dansk
Dansk Allergene: Uge 4 – Dansk, allergener
English menu: Uge 4 – Engelsk
English allergene: Uge 4 – Engelsk, allergener

————————————

Portionsmenu: Uge 4 – portioner
Allergener portionsmenu: Uge 4 – portioner – Allergener
Engelsk portionsmenu: Uge 4 – Portioner – engelsk

————————————

Vi er underlagt fødevarestyrelsens 3 timers regel, der betyder at maden I modtager fra os, skal være spist eller kasseret senest 3 timer efter at kølekæden er brudt. Vi er færdige med maden klokken 10.00, hvilket betyder at I bør være færdige med frokosten klokken 13.00

Uge 5 – Buffetservering

Mandag
Kalve stroganoff med porrer, gulerødder og rodfrugter
Persillepesto
Gratinerede kartofler
Bagte rødbeder, grønkål, syltede gulerødder og hasselnødder
Pålæg: Mortadella med remoulade og ristede løg
Æg med rejer og urtemayonnaise
Vegetar: Svampe quiche med jordskokker og grønkål
Vegan: Svampe tærte med jordskokker, grønkål og bønnehummus

Tirsdag
Sur sød kylling med ananas, svampe og forårsløg
Stegte ris med porrer, æg og sesam
Grønkål med mild chili, peanuts og ananas
Pålæg: Røget rullepølse med sky og løg
Skaldyrsalat
Vegetar: Curry med grøntsager, ananas, svampe og forårsløg
Vegan: Curry med grøntsager, ananas, svampe, tofu og forårsløg

Onsdag
”Old school” frikadeller
Syltede rødbeder og agurkesalat
Kartoffelsalat med creme fraiche, purløg, radiser og ærter
Hjertesalat med mormordressing, blomkål, bønner og urter
Pålæg: Kalv med sour cream and onion og syltede rødløg
Hønsesalat med svampe og selleri
Vegetar/Vegan: Quinoa deller med majs, rødløg og kidneybønner

Torsdag
Torsk med lun tomatkompot, oliven og urter
Sauce gribiche med æg, urter og kapers
Hvedekerner med tomat, edamame og avocado
Hjertesalat, broccoli asparges, grillet peberfrugt og oliven tapenade
Pålæg: Kold kamsteg med rødkål og sennep
Wienersalat
Vegetar: Portobello svampe med sauterede grøntsager, Feta og peberpesto
Vegan: Portobello svampe med sauterede grøntsager, tofu og peberpesto
Kage: Kokostoppe med hindbær og lys chokolade

Fredag
Pulled pork burger med briochebolle
Bbq ketchup, chipotlemayonnaise, syltede løg, guacamole
Bagte sweet potatoes
Rød slaw af rødbeder, spidskål, rød peber, lime og forårsløg
Pålæg: Røget kalkun med peberpesto
Rejesalat med æbler og karry
Vegetar/Vegan: Squash burger med svampe og kikærter

Dansk menu: Uge 5 – Dansk
Dansk Allergene: Uge 5 – Dansk, allergener
English menu: Uge 5 – Engelsk
English allergene: Uge 5 – Engelsk, allergener

————————————

Portionsmenu: Uge 5 – portioner
Allergener portionsmenu: Uge 5 – portioner – Allergener
Engelsk portionsmenu: Uge 5 – Portioner – engelsk

————————————

Vi er underlagt fødevarestyrelsens 3 timers regel, der betyder at maden I modtager fra os, skal være spist eller kasseret senest 3 timer efter at kølekæden er brudt. Vi er færdige med maden klokken 10.00, hvilket betyder at I bør være færdige med frokosten klokken 13.00

2ZUskXCw
2JK17BxQ
j5OVRIZw

Kontakt Os

Lad os stå for maden til dit næste arrangement – eller til din frokost ordning.

Kontakt os her: