KRAGERUP OG KO

Energien på bordet

UGEMENUER

Uge 15 – Buffetservering

Mandag
Hønsekød i frikassé med svampe, jordskokker, gulerødder, ærter og asparges
Tarteletter (3 pr person)
Kartofler med ramsløgspesto
Hjertesalat, blomkål, snitbønner, purløg og mormordressing
Pålæg: Skinkesalat med grov sennep og purløg
Røget kalkun med paprika og italiensk salat
Vegetar: Grøntsagsfrikassé med svampe, jordskokker, gulerødder, ærter, edamame og asparges
Vegan: Bøftomat fyldt med svampe, jordskokker, gulerødder, tofu og quinoa

Tirsdag
Spanskinspirerede frikadeller med chorizo
Salsa romesco og safran aïoli
Ris ”a la paella” med peberfrugt, grillede løg, bønner, ærter og forårsløg
Grønkål, sukkerærter, bagte tomater, salsa verde og røgede mandler
Pålæg: Oksebryst med pickles og peberrod
Rejesalat med asparges og dild
Vegetar/Vegan: Kikærtefalafel med soltørret tomat og rosmarin

Onsdag

Kyllingeoverlår med jamaicansk ”Jerk spice”
Chimichurri salsa
Sweet potato fries
Hvidkål, ananas, radiser, syltede rødløg og peanuts
Pålæg: Leverpostej med drueagurker
Røget rullepølse med sky og løg
Vegetar/Vegan: Knoldselleri med ”Jerk spice” og ragout af bønner og grøntsager

Torsdag

Tærte med laks, spinat og broccoli
Grønkålspesto med hasselnødder
Kartoffelsalat med creme fraiche, ærter, urter og grillede rødløg
Hjertesalat, grønne bønner, agurk, edamame og green godess dressing
Pålæg: Roastbeef med sour cream n’onion og syltede rødløg
Kylling med karrymayonnaise og agurkesalat
Vegetar: Tærte med brie, spinat, broccoli og tranebær
Vegan: Tærte med cashewcreme, spinat, broccoli og tranebær
Kage: Æblekage med makroner og skyr creme

Fredag

Cannelloni med pulled beef, tomat og mozzarella
Basilikumpesto
Perlebyg med courgetter, grillet peber og urter
Tomater, agurker, rucola, basilikum, palmekål og croutoner
Pålæg: Æggesalat med karse, karry og avocado
Ålerøget skinke med italiensk salat
Vegetar: Cannelloni med braiserede kikærter, tomat og mozzarella
Vegan: Tortilla med braiserede kikærter, tomat og tofu

————————————

Dansk menu: Uge 15
Dansk Allergene: Uge 15 Allergener
English menu: Uge 15 ENG
English allergene: Uge 15 ENG Allergener

————————————

Portionsmenu: Uge 15 – Portioner
Allergener portionsmenu: Uge 15 – Portioner – Allergener
Engelsk portionsmenu: Uge 15 – Portioner – engelsk

————————————

Vi er underlagt fødevarestyrelsens 3 timers regel, der betyder at maden I modtager fra os, skal være spist eller kasseret senest 3 timer efter at kølekæden er brudt. Vi er færdige med maden klokken 10.00, hvilket betyder at I bør være færdige med frokosten klokken 13.00

Uge 16 – Buffetservering

Mandag
Kylling med hvidvin, svampe og estragon
Kartoffelmos
Frissé, syltede gulerødder, ærter og bagte rødløg
Pålæg: Skaldyrssalat med paprika og æbler
Gravad okse med selleriremoulade
Vegetar: Madpandekage med fennikel, tomat, hvide bønner og svampe
Vegan: Wrap med fennikel, tomat, hvide bønner, seitan og svampe

Tirsdag
Oksekødboller i tomatsauce med basilikum
Parmesan og grønkålspesto med hasselnødder
Pasta
Hjertesalat med tomater, grillet peber, urter og ”Italian dressing”
Pålæg: Laksesalat med æbler og asparges
Fennikelsalami med oliventapenade og semitørrede tomater
Vegetar/Vegan: Quinoadeller med grillet peberfrugt, tomatsauce og basilikum

Onsdag
Kalv i rød karry med basilikum, kokosmælk og ananas
Koriander/kokoschutney
Hvide ris
Grønkål, asparges-broccoli, ananas, sød chili og peanuts
Pålæg: Kamsteg med marineret rødkål og sennep
Æg med rejer og urtemayonnaise
Vegetar/Vegan: Edamamebønne falafel i rød karry, kokosmælk og ananas

Torsdag
Burger af polentapaneret torsk og brioche bolle
Grov remoulade og guacamole
Kartoffelbåde
Coleslaw af spidskål, grønkål, gulerødder og honey mustard
Pålæg: Dyrlægens natmad
Wienersalat
Vegetar/Vegan: Polentapaneret aubergine og svampe burger
Kage: Mørk chokolade brownie med hasselnødder

Fredag
Spicy ”Kerala” oksecurry
Grøn tomatchutney, raita og papadum
Ris pilaf med krydderier og løg
Blomkål, mango, agurk og hjertesalat med røgede mandler
Pålæg: Provence paté med cornichons
Hamburgerryg med røræg
Vegetar/Vegan: Daal med sorte linser og grøntsager

————————————

Dansk menu: Uge 16
Dansk Allergene: Uge 16 Allergener
English menu: Uge 16 ENG
English allergene: Uge 16 ENG Allergener

————————————

Portionsmenu: Uge 16 – Portioner
Allergener portionsmenu: Uge 16 – Portioner – Allergener
Engelsk portionsmenu: Uge 16 – Portioner – engelsk

————————————

2ZUskXCw
2JK17BxQ
j5OVRIZw

Kontakt Os

Lad os stå for maden til dit næste arrangement – eller til din frokost ordning.

Kontakt os her: