KRAGERUP OG KO

Energien på bordet

UGEMENUER

Uge 18

Mandag
Kyllingespyd med za’atar
Myntepesto med grøn chili og tahindressing
Marinerede kartofler med grillede grøntsager, citronolie og ristede kikærter
Broccoli crunch salat med gulerødder, dadler, tahin og persille
Pålæg: Laksesalat med purløg og asparges
Spegepølse med soltørret tomat og cream cheese med paprika og urter
Vegetar: Grillet spidskål med za’atar, feta og marinerede kikærter
Vegan: Grillet spidskål med za’atar, tofu og marinerede kikærter

Tirsdag
Flank steak med tomatsauce, rødløg og kapers
Persillepesto
Pasta med auberginer, tomater, oregano og basilikum
Rød spidskål, cherrytomater, rød peber og mozzarella
Pålæg: Madagaskar peber paté med cornichoner
Honningskinke med italiensk salat
Vegetar/ Vegan: Polenta med soltørret tomat, porrer og østershatte

Onsdag
Kalv i massaman curry med kokosmælk, søde kartofler, tamarind og peanuts
Kokos-koriander chutney
Hvide ris med kokos
Spidskål med vandmelon, edamame, agurk og cashewnødder
Pålæg: Salat af røget ørred, radiser og grønne æbler
Kamsteg med grov sennep og agurkesalat
Vegetar/ Vegan: Samosa med søde kartofler, løg, hvide bønner og rød karry

Torsdag
Laksefrikadeller med urter og grøntsager
Grov remoulade med urter
Marinerede kartofler med fetacreme, kapers, agurk og radiser
Caesar salat med croutoner og parmesan
Pålæg: Roastbeef med pickles og peberrod
Hønsesalat med asparges og svampe
Kage: Cookie med hvid chokolade, miso og sort sesam
Vegetar: Løgtærte med kartofler, spinat og mozzarella
Vegan: Løgtærte med kartofler, spinat og cashewcreme

Fredag
Flæskestegssandwich med briochebolle
Agurkesalat, råmarineret rødkål og sennepsmayonnaise
Stegte kartofler med rosmarinsalt
Sommerkål, agurker, feta, græskarkerner, æbler og østershatte
Pålæg: Kartoffelmad med tomat og mayonnaise
Tun i tomat med dild
Vegetar/ Vegan: Grøntsagspatty med hvide bønner, svampe, røget paprika og porrer

 ————————————

Dansk menu: Uge 18
Dansk Allergene: Uge 18 Allergener
English menu: Uge 18 ENG
English allergene: Uge 18 ENG Allergener

 ————————————

Vi er underlagt fødevarestyrelsens 3 timers regel, der betyder at maden I modtager fra os, skal være spist eller kasseret senest 3 timer efter at kølekæden er brudt. Vi er færdige med maden klokken 10.00, hvilket betyder at I bør være færdige med frokosten klokken 13.00

 
Uge 19

Mandag
Bolognese af oksekød med grøntsager
Peberpesto
Fuldkornspasta
Grillede grøntsager, mozzarella, rucola og quinoa
Pålæg: Fennikelpølse med tomat tapenade
Æg, rejer og urtemayonnaise
Vegetar/Vegan: Grøntsagsbolognese med svampe og linser

Tirsdag
” Old school” frikadeller
Syltede agurker
Kartoffelsalat med syltede rødløg, ærter og radiser
Hjertesalat med grønne asparges, bønner og cherrytomater
Pålæg: Kylling med spinat og urtecreme
Skaldyrssalat med æbler og urter
Vegetar/Vegan: Auberginedeller med kidneybønner og citron

Onsdag
Kylling Korma med mandler og kokos
Chutney og raita
Ris pilaf med løg og krydderier
Blomkål, agurker, spinat og Nigellafrø
Pålæg: Leverpostej med asier
Roastbeef med sour cream and onion og syltede rødløg
Vegetar: Dhal med røde linser grøntsager, mandler og kokos
Vegan: Dhal med grøntsager, mandler, tofu og kokos

 

 ————————————

Dansk menu: Uge 19
Dansk Allergene: Uge 19 Allergener
English menu: Uge 19 ENG
English allergene: Uge 19 ENG Allergener

————————————-

 

 

 

 

2ZUskXCw
2JK17BxQ
j5OVRIZw

Kontakt Os

Lad os stå for maden til dit næste arrangement – eller til din frokost ordning.

Kontakt os her: