Uge menuer

Kragerup og Ko tilbyder cateringløsninger i København og omegn. Kontakt os for mere information om, hvad vi kan tilbyde dig eller din virksomhed.

01.

Tilføj din overskrift her

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Aenean rutrum purus cursus eros dapibus, at aliquam lorem feugiat. Vivamus sodales id mauris at cursus. Sed et lacus id velit hendrerit malesuada. Nulla sollicitudin nibh ut sodales rutrum. 

02.

Tilføj din overskrift her

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Aenean rutrum purus cursus eros dapibus, at aliquam lorem feugiat. Vivamus sodales id mauris at cursus. Sed et lacus id velit hendrerit malesuada. Nulla sollicitudin nibh ut sodales rutrum. 

03.

Tilføj din overskrift her

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Aenean rutrum purus cursus eros dapibus, at aliquam lorem feugiat. Vivamus sodales id mauris at cursus. Sed et lacus id velit hendrerit malesuada. Nulla sollicitudin nibh ut sodales rutrum. 

Kragerup & Ko

Frokostordningen fra Kragerup og Ko

Frokostordningen fra Kragerup og Ko bidrager positivt til den fælles frokostpause på arbejdspladsen. Vi tilbyder en sund og varieret frokostordning, som tilgodeser de mange individuelle behov der kan være, når flere mennesker samles.

Vi leverer daglig vores frokostordning til mere end 70 virksomheder i København og omegn, og har gjort det siden 2002

Vi tilbyder naturligvis vegetariske og veganske alternativer.

Uge 7

Mandag
Kalvespidsbryst i frikasse med spidskål, ærter og gulerødder
Revet peberrod
Kogte kartofler med urter og grov sennep
Bagte og syltede gulerødder med spinat, feta og hasselnødder
Pålæg: Skaldyrssalat med soltørret tomat og dild
Pastrami med råsyltet kål
Vegetar: Empanada af butterdej med peberfrugt, cheddar, quinoa og spinat
Vegan: Empanada af butterdej med peberfrugt, tofu, quinoa og spinat

Tirsdag
”Pad krapow” af stegt oksekød, kål, peberfrugt, løg, citrongræs, chili og soya
Koriander chutney med kokos
Stegte ris med æg, porrer, soya og sesam
Hjertesalat med ananas, broccoli, agurk og sød chili
Pålæg: Æg med rejer og mayonnaise
Røget okseinderlår med pickles og peberrod
Vegetar/Vegan: Grøntsags curry med svampe og kikærter

Onsdag
”Jæger kylling” med rodfrugter, kalvebacon, hvidvin og svampe
Salsa verde
Kartoffelmos med rodfrugter
Frissé med grønne bønner, croutoner og kapers
Pålæg: Tunsalat med bønner, oliven, kartoffel og tomat
Oksespegepølse med sky og løg
Vegetar/Vegan: Rodfrugter, linser, hvidvin, svampe og perleløg

Torsdag
Fiskefrikadeller med laks og dild
Grov remoulade med rodfrugter
Kartoffelsalat med avocado, glaskål, radiser og syltede rødløg
Multibønnesalat med knoldselleri, bagte løg og spinat
Pålæg: Roastbeef med remoulade og ristede løg
Skinkesalat med purløg og grov sennep
Vegetar: Stegt polenta med aubergine, kikærter, tomater og feta
Vegan: Stegt polenta med aubergine, kikærter, tomater og tofu
Kage: Æbletærte med marcipan og crumble

Fredag
Saml selv hot dog
Linquica pølse og brioche brød
Hjemmelavet Bbq ketchup, honey mustard, grov remoulade, syltede rødløg og agurkesalat
Kartoffelbåde med ”old bay” spice
Spidskål, jordskokker og syltede gulerødder med citron, karry, honning og æbler
Pålæg: Røget kalkun med paprika og italiensk salat
Salat af røget ørred, æbler og radiser
Vegetar/Vegan: ”Hot dog” med helstegte harissa gulerødder, kikærter og grønkål

Uge 8

Mandag
Kyllingeoverlår med za’atar krydderier, citron og forårsløg
Mynteyoghurt og harissa
Ris pilaf med abrikoser, mandler, auberginer og granatæbler
Bagte og syltede gulerødder, agurker, tahin, sesam, feta og hasselnødde dukkah
Pålæg: Skinkesalat med grov sennep og kartofler
Kylling med spinat og peberpesto
Vegetar/ Vegan: Za’atar bagt sweet potato med ragout af bønner og grøntsager

Tirsdag
Oksegullasch med røget paprika
Creme fraiche og purløg
Kartoffelmos
Hjertesalat og grønkål med croutoner og parmesan
Pålæg: Krebsehalesalat med asparges
Mortadella med remoulade og ristede løg
Vegetar: Bbq knoldselleri med pebersalsa og flækærtehummus

Onsdag
Kalvekødboller i tomatsauce med basilikum
Basilikumpesto og parmesan
Linguini pasta
Spidskål med ranchdressing, bagte tomater, radiser, græskarkerner og rugbrødscroutoner
Pålæg: Dyrlægens natmad
Tunsalat med Chipotle, kapers, majs og dild
Vegetar/ Vegan: Kikærtegryde med auberginer, artiskokker og oregano

Torsdag
Laks med appelsin, porrer og peberrod
Sauce verde
Lun kartoffelsalat med sennepsvinaigrette, urter og bagte rødløg
Grønne bønner, fennikel, oliventapenade og syltede rødløg
Pålæg: Kamsteg med rødkål og grov sennep
Æggesalat med karry og karse
Vegetar: Tærte med quinoa, porrer og soltørret tomat
Vegan: Tærte med quinoa, porrer, soltørret tomat og bønnecreme
Kage: Cookies med appelsin, hasselnødder og lys chokolade

Fredag
Lasagne med ragu af nakkekam og Karl Johan
Persillepesto med ricotta og valnødder samt tomatsalsa
Grillede grøntsager med bagte tomater, rucola og mozzarella
Pålæg: Roastbeef med bløde løg og pickles
Fjerkræpaté med cornichoner
Vegetar: Lasagne med svampe, mozzarella og grønkål
Vegan: Lasagne med svampe, cashew cream og grønkål

Vi er underlagt fødevarestyrelsens 3 timers regel, der betyder at maden I modtager fra os, skal være spist eller kasseret senest 3 timer efter at kølekæden er brudt. Vi er færdige med maden klokken 10.00, hvilket betyder at I bør være færdige med frokosten klokken 13.00