KRAGERUP OG KO

Energien på bordet

UGEMENUER

Uge 9 – Buffetservering

Mandag
Indisk kylling ”Ruby Murray”
Æble og tomatchutney, raita og naan brød
Ris pilaf med stegte løg og krydderier
Blomkål, aspargesbroccoli, grønkål, lime og chili
Pålæg: Tun i tomat
Rosmarinskinke med italiensk salat
Vegetar: Pandekager med kikærter, tomat, auberginer og løg
Vegan: Wrap med kikærter, tomat, auberginer, løg og tofu

Tirsdag
Kalvecuvette med lun tomatsalsa og basilikum
Salsa verde
Stuvede kartofler med ærter, gulerødder og kørvel
Gulerødder og rodfrugter med spinat, æbler, dild og radiser
Pålæg: Laksesalat med æbler og estragon
Fransk hvidløgssalami med sky og løg
Vegetar: Tærte med butternut squash, sorte bønner, feta og spinat
Vegan: Tærte med butternut squash, sorte bønner, soyacreme og spinat

Onsdag
Pasta & meatballs med Mortadella, pistacie og salvie
Revet parmesan og basilikumpesto
Fuldkornspasta
Hjertesalat med bagte rødløg, tomater og ”italian” dressing
Pålæg: Kalvekød med tunsauce og kapers
Skaldyrssalat med asparges
Vegetar/ Vegan: Quinoa deller på ratatouille og urter

Torsdag
Torsk i frikassé med jordskokker og rodfrugter
Hasselnøddepesto med grønkål
Stegte kartofler, gulerødder og jordskokker med urter
Grønkål, æbler, appelsin, spinat, radiser og feta
Pålæg: Kold kamsteg med agurkesalat og sennep
Hønsesalat med æbler og svampe
Vegetar: Panerede rødbedekrebinetter med hytteost og sauterede porrer
Vegan: Panerede rødbedekrebinetter med seitan og sauterede porrer
Kage: Jordskokkage med hasselnødder og chokoladeganache

Fredag
Enchiladas med svinekød, røget tomatsauce og cheddar
Grillet tomatsalsa med peberfrugt og rødløg
Hvide ris og refried beans
Caesar salat med parmesan, croutoner og cajun majs
Pålæg: Hamburgerryg med røræg
Torskerognsalat med dild og kapers
Vegetar: Enchiladas med bønneragout, majs, røget tomatsauce og cheddar
Vegan: Enchiladas med bønneragout, majs, røget tomatsauce og tofu

————————————

Dansk menu: Uge 9
Dansk Allergene: Uge 9 Allergener
English menu: Uge 9 ENG
English allergene: Uge 9 ENG Allergener

————————————

Portionsmenu: Uge 9 – portioner
Allergener portionsmenu: Uge 9 Allergener
Engelsk portionsmenu: Uge 9 – Portioner – engelsk

————————————

Vi er underlagt fødevarestyrelsens 3 timers regel, der betyder at maden I modtager fra os, skal være spist eller kasseret senest 3 timer efter at kølekæden er brudt. Vi er færdige med maden klokken 10.00, hvilket betyder at I bør være færdige med frokosten klokken 13.00

Uge 10 – Buffetservering

Mandag
Hakkebøffer med bløde løg og skysauce
Syltede rødbeder og agurkesalat
Stegte kartofler med grov sennep og urter
Spidskål, dadler, mandler, feta og æbler
Pålæg: Rejesalat med karry og æbler
Oksespegepølse med cream cheese rørt med urter og paprika
Vegetar/Vegan: Gulerodskrebinetter med stegte løg og tomatsalsa

Tirsdag
Polentapaneret kyllingebryst
Bbq sauce
Stegte ris med blomkål, sweet potatoes og tranebær
Palmekål, butternut squash, cajun majs og avocado
Pålæg: Røget rullepølse med sky og løg
Æggesalat med svampe, ærter og karse
Vegetar/Vegan: Empanada af butterdej med svampe, hvide bønner, jordskokker og spinat

Onsdag
Moussaka af oksekød med kartofler og auberginer
Tzatziki
Bulgursalat med urter og grillet peber
Tomatsalat med agurk, feta, peberfrugt, rødløg og oliven
Pålæg: Æg med rejer og mayonnaise
Røget kalkun med peberrodscreme og syltede rødløg
Vegetar/ Vegan: Grøntsagsmoussaka med aubergine, braiserede hvide bønner, grillede peberfrugter og persillepesto

Torsdag
Fiskefrikadeller med dild og rejer
Grov remoulade med rodfrugter og løg
Pastasalat med creme fraiche, syltede rødløg, ærter og radiser
Fintsnittet blomkål med mandler, syltede gulerødder og ærteskud
Pålæg: Dyrlægens natmad
Skinkesalat med cornichons
Vegetar: Risotto kroketter med mozzarella, bagte løg, spinat og hasselnødder
Vegan: Ris kroketter med tofu, bagte løg, spinat og hasselnødder
Kage: Daimkage med hvid frosting og Daim krymmel

Fredag
Oksekebab spyd
Haydari (peberfrugt/fetadip) og hummus
Tabbouleh af cous cous, urter, granatæbler og tomat
Marokkansk gulerodssalat med kikærter, grønkål, feta og dukkah med hasselnødder og sesam
Pålæg: Kyllingesalat med karry og blegselleri
Røget okseinderlår med italiensk salat
Vegetar/ Vegan: Grøntsagskebab med stegte svampe og kikærter

————————————

Dansk menu: Uge 10
Dansk Allergene: Uge 10 Allergener
English menu: Uge 10 ENG
English allergene: Uge 10 ENG Allergener

————————————

Portionsmenu: Uge 10 – portioner
Allergener portionsmenu: Uge 10 – portioner – Allergener
Engelsk portionsmenu: Uge 10 – Portioner – engelsk

————————————

2ZUskXCw
2JK17BxQ
j5OVRIZw

Kontakt Os

Lad os stå for maden til dit næste arrangement – eller til din frokost ordning.

Kontakt os her: