Juletapas
Minimum 20 kuverter
Glas med karrysild, vagtelæg og sprødt rugbrød
Rimsaltet torsk med rød julesalat, rødbedesalsa og jordskokpuré
Tostada med røget laks, rød grape, æblepeberrod og dild
Krustade med hønsesalat, champignon og kørvel
”Sylte” af kalvebryst med persille, sennep og rødbeder
Anderilletes med figner i parmaskinke og syltet græskar
Crostini med roastbeef, pickles og onion rings
Sprød ribbensteg med rødkålsrelish
Små frikadeller med cornichons
Dadler med blåskimmelost og valnødder
Små panini boller med malt og juleøl
Panna cotta med vanilje, syltede kirsebær, mandelknas og puffede vilde ris
Pris pr. person 400,-
Julemenu
Minimum 20 kuverter
Forret:
Torsk rullet i peberbacon på jordskokpuré, skaldyrsbisque og brøndkarse
Mellemret:
Rillettes af andeconfit og Serrano skinke. Serveret med græskarpuré, grønkål og hasselnøddeflager
Hovedret:
Porchetta af velfærdsgris med sprød svær og urter.
Serveret med mos af rodfrugter og søde kartofler samt råmarineret kålsalat med granatæbler
Ost:
Manchego og blå kornblomst med bagte pærer, rødløg og pekannødder
Dessert:
Gateau Marcell med chokolademousse, henkogte kirsebær og kanelis
3 retter: 325,- pr. person
4 retter: 350,- pr. person
5 retter: 400,- pr. person
Julefrokost traditionen tro
Minimum 20 kuverter
Karrysild med æbler, kapersbær og halve æg
Gravad laks med peberrod, dild og sennepsdressing
Æg med håndpillede rejer, dild og urtemayonnaise
Roastbeef med karrypickles, peberrod og onion rings
Frikadeller med syltede agurker
Leverpostej med timian, peberbacon og svampe
Flæskesteg af svinekam med gammeldags rødkål og svesker
Risalamande med kirsebærsauce
Pris 325,- pr. person
Inklusive rugbrød, lyst brød og smør
Tilvalg til julemenu
Paneret rødspættefilet med hjemmelavet remoulade og citron
Krydder- eller hvide sild med appelsin, rødløg, kapers og dild creme
Hjemmelavet sylte af kalvebryst med porrer, stærk Dijon sennep og rødbeder
Tre slags oste med druer
Frugtsalat med råcreme og knust chokolade
Tilvalg, pris 25,- pr. ret
Grøn jul
Minimum 20 kuverter
”Devilled” eggs med karrysalat og grønne æbler
Syltet og bagt butternut squash med rødløg, kapers bær og dild creme
Tærte med svamperagout, hvide bønner og urter.
Quinoa deller med kidneybønner, sweet potatoes og rodfrugter, serveret med agurkesalat og sennepsceme
Hasselnøddepaté med syltede rødbeder og tørrede figner
Bagte rødbeder og pærer med kikærter og æblepeberrod
Salat af grønkål, bagte jordskokker og granatæbler
Tre slags ost og bærkompot Risalamande med kirsebærsauce
Pris 325,- pr. person
Inklusive rugbrød, lyst brød og smør.
Kragerup & Ko ApS
Ejby Industrivej 91
2600 Glostrup
Telefon: +45 44666672
Mobil: +45 21921093
Mail: mad@kragerupogko.dk
CVR Nr: DK26855039
Jyske Bank Kontonr. 50221158368