KRAGERUP OG KO

Sundt og grønt

Julefrokost

Julefrokost tapasstyle
Minimum 20 kuverter

Glas med karrysild, vagtelæg og sprødt rugbrød Rimsaltet torsk med rød julesalat, rødbedesalsa og jordskokpuré Tostada med røget laks, rød grape, æblepeberrod og dild Krustade med hønsesalat, champignon og kørvel ”Sylte” af kalvebryst med persille, sennep og rødbeder Anderilletes med figner i parmaskinke og syltet græskar Crostini med roastbeef, pickles og onion rings Sprød ribbensteg med rødkålsrelish Små frikadeller med cornichons Dadler med blåskimmelost og valnødder Små panini boller med malt og juleøl Panna cotta med vanilje, syltede kirsebær, mandelknas og puffede vilde ris

Pris pr. person 350,- Julemenu
Minimum 20 kuverter

Forret:
Torsk rullet i peberbacon på jordskokpuré, skaldyrsbisque og brøndkarse

Mellemret:
Rillettes af andeconfit og Serrano skinke. Serveret med græskarpuré, grønkål og hasselnøddeflager

Hovedret:
Porchetta af velfærdsgris med sprød svær og urter. Serveret med mos af rodfrugter og søde kartofler samt råmarineret kålsalat med granatæbler

Ost:

Manchego og blå kornblomst med bagte pærer, rødløg og pekannødder

Dessert:
Gateau Marcell med chokolademousse, henkogte kirsebær og kanelis

3 retter: 325,- pr. person
4 retter: 350,- pr. person
5 retter: 400,- pr.person

Julefrokost traditionen tro
Minimum 20 kuverter

Karrysild med æbler, kapersbær og halve æg Gravad laks med peberrod, dild og sennepsdressing Æg med håndpillede rejer, dild og urtemayonnaise Roastbeef med karrypickles, peberrod og onion rings Frikadeller med syltede agurker Leverpostej med timian, peberbacon og svampe Flæskesteg af svinekam med gammeldags rødkål og svesker Risalamande med kirsebærsauce
Pris 275,- pr. person
Inklusive rugbrød, lyst brød og smør
Tilvalg til julemenu
Paneret rødspættefilet med hjemmelavet remoulade og citron Krydder- eller hvide sild med appelsin, rødløg, kapers og dild creme Hjemmelavet sylte af kalvebryst med porrer, stærk Dijon sennep og rødbeder Tre slags oste med druer Frugtsalat med råcreme og knust chokolade
Tilvalg, pris 25,- pr. ret Grøn jul Minimum 20 kuverter
”Devilled” eggs med karrysalat og grønne æbler Syltet og bagt butternut squash med rødløg, kapers bær og dild creme Tærte med svamperagout, hvide bønner og urter. Quinoa deller med kidneybønner, sweet potatoes og rodfrugter, serveret med agurkesalat og sennepsceme Hasselnøddepaté med syltede rødbeder og tørrede figner Bagte rødbeder og pærer med kikærter og æblepeberrod Salat af grønkål, bagte jordskokker og granatæbler Tre slags ost og bærkompot Risalamande med kirsebærsauce
Pris 275,- pr. person
Inklusive rugbrød, lyst brød og smør.

9fOUNh2w
8FSYQy2g
8kgOPAqQ

Kontakt Os

Lad os stå for maden til dit næste arrangement – eller til din frokost ordning.

Kontakt os her: