KRAGERUP OG KO

Sundt og grønt

Julefrokost

Juletapas
Minimum 20 kuverter

                   Glas med karrysild, vagtelæg og sprødt rugbrød
                Rimsaltet torsk med rød julesalat, rødbedesalsa                                                                    og jordskokpuré
        Tostada med røget laks, rød grape, æblepeberrod og dild
             Krustade med hønsesalat, champignon og kørvel
              ”Sylte” af kalvebryst med persille, sennep og rødbeder
             Anderilletes med figner i parmaskinke og syltet græskar
                  Crostini med roastbeef, pickles og onion rings
                          Sprød ribbensteg med rødkålsrelish
                              Små frikadeller med cornichons
                      Dadler med blåskimmelost og valnødder
                        Små panini boller med malt og juleøl
                Panna cotta med vanilje, syltede kirsebær, mandelknas                                                         og puffede vilde ris

                                         Pris pr. person 400,- 

                       
                                           Julemenu

                                Minimum 20 kuverter

                                             Forret:
        Torsk rullet i peberbacon på jordskokpuré, skaldyrsbisque                                                     og brøndkarse

                                         Mellemret:
         Rillettes af andeconfit og Serrano skinke. Serveret med                                        græskarpuré, grønkål og hasselnøddeflager

                                          Hovedret:
           Porchetta af velfærdsgris med sprød svær og urter.
  Serveret med mos af rodfrugter og søde kartofler samt råmarineret                                kålsalat med granatæbler

                                              Ost:

        Manchego og blå kornblomst med bagte pærer, rødløg                                                          og pekannødder

                                          Dessert:
 Gateau Marcell med chokolademousse, henkogte kirsebær og kanelis

                               3 retter: 325,- pr. person
                               4 retter: 350,- pr. person
                               5 retter: 400,- pr. person

Julefrokost traditionen tro
Minimum 20 kuverter

                     Karrysild med æbler, kapersbær og halve æg
               Gravad laks med peberrod, dild og sennepsdressing
                 Æg med håndpillede rejer, dild og urtemayonnaise
               Roastbeef med karrypickles, peberrod og onion rings
                                Frikadeller med syltede agurker
                  Leverpostej med timian, peberbacon og svampe
       Flæskesteg af svinekam med gammeldags rødkål og svesker
                               Risalamande med kirsebærsauce

Pris 325,- pr. person
Inklusive rugbrød, lyst brød og smør

Tilvalg til julemenu
Paneret rødspættefilet med hjemmelavet remoulade og citron
Krydder- eller hvide sild med appelsin, rødløg, kapers og dild creme
Hjemmelavet sylte af kalvebryst med porrer, stærk Dijon sennep og rødbeder
Tre slags oste med druer
Frugtsalat med råcreme og knust chokolade

       Tilvalg, pris 25,- pr. ret 

                           Grøn jul                                 
Minimum 20 kuverter

”Devilled” eggs med karrysalat og grønne æbler
Syltet og bagt butternut squash med rødløg, kapers bær og dild creme
Tærte med svamperagout, hvide bønner og urter.
Quinoa deller med kidneybønner, sweet potatoes og rodfrugter, serveret med agurkesalat og sennepsceme
Hasselnøddepaté med syltede rødbeder og tørrede figner
Bagte rødbeder og pærer med kikærter og æblepeberrod
Salat af grønkål, bagte jordskokker og granatæbler
Tre slags ost og bærkompot Risalamande med kirsebærsauce

Pris 325,- pr. person
Inklusive rugbrød, lyst brød og smør.

9fOUNh2w
8FSYQy2g
8kgOPAqQ

Kontakt Os

Lad os stå for maden til dit næste arrangement – eller til din frokost ordning.

Kontakt os her: