KRAGERUP OG KO

Vegetarmenuer

Family style

Minimum 20 kuverter

En menu bestående af deleretter som serveres i små glas, skåle og fade på bordet som sendes rundt på hyggelig familiær og afslappet facon.

Håndpillede rejer, knuste nye kartofler, safranmayonnaise og frisk tomatsalsa
Grillspyd med blæksprutte og chorizo serveret på syltet blomkål og salsa romesco
Bagte gulerødder, avocado, appelsin, lynstegt tun og koriander
Kyllingespyd med jerk spice, mango salsa, sorte bønne og raita
Pulled pork sliders med coleslaw og Chipotle ketchup
Frilandsgris med ”porchetta” krydderier, fennikel salat, salsa verde og sprød svær
Oksestriploin med chimichurri salsa, grøn bønne salat og strå kartofler
Hvid chokolademousse med syltet mango og brændt hvid chokolade
Panna cotta med jordbær og makroner

Pris 80,- pr. ret
Retterne serveres i forretstørrelse – derfor anbefaler vi 5 retter pr. person

Catering
rlp5R3sw
vDyaK8ww

Kontakt Os

Lad os stå for maden til dit næste arrangement – eller til din frokost ordning.

Kontakt os her: