KRAGERUP OG KO

Energien på bordet

UGEMENUER

Uge 41

Mandag
Kylling stir fry med peberfrugt, gulerødder, rødløg, peanuts og hoisin sauce
Chili sambal med kokos
Stegte ris med porrer, løg, æg og sesam
Kinakål, svampe, rødbeder, edamame og kimchikrydderier
Pålæg: Tunsalat med peber og majs
Provenceskinke med peberpesto
Vegetar/Vegan: Kroketter af flæk ærter, grønne ærter, kartofler samt koriander/kokossalsa

Tirsdag
Koteletter i fad med peberfrugter, løg, chorizo og champignon
Salsa romesco
Kartoffelmos
Bagte og rå marinerede gulerødder med grønkål og mandler
Pålæg: Krebsehalesalat med æbler og paprika
Spegepølse med soltørret tomat og tomatpesto
Vegetar/Vegan: Butternut krebinet med polenta og svampe ragout

Onsdag
Braiseret velfærdsokse med skovsvampe, salvie og rodfrugter
Hasselnøddepesto
Fuldkornspasta med soltørret tomat og citron
Bagte og marinerede beder, rodfrugter, grønkål, croutoner og parmesan
Pålæg: Torskerogn med mayonnaise og citron
Kyllingesalat med karry og ananas
Vegetar: Madpandekager med black bean hummus, grønkål og rodfrugter
Vegan: Wrap med black bean hummus, grønkål og rodfrugter

Torsdag
Klassiske fiskefrikadeller med laks og dild
Rodfrugteremoulade
Lun kartoffelsalat med grov sennep, løg og urter
Grønne bønner i vinaigrette med syltede rødløg og frissé
Pålæg: Kold kamsteg med rødkål og grov sennep
Wienersalat
Vegetar: Tærte med tomat, courgetter, spinat og hvide bønner
Vegan: Tærte med tomat, courgetter, spinat og cashewcreme
Kage: Chocolate chip cookies med hasselnødder

Fredag
Lasagne af oksekød med spinat og ricotta
Salsa romesco og grov salsa verde
Rucola, bagte tomater, grillet peber og mozzarella
Pålæg: Skaldyrssalat med æbler
Italiensk salami med urtecreme
Vegetar: Vegetar lasagne med peberfrugter, auberginer, mozzarella og spinat
Vegan: Grøntsags lasagne med peberfrugter, auberginer, hvide bønner og spinat

————————————

Dansk menu: Uge 41
Dansk Allergene: Uge 41 Allergener
English menu: Uge 41 ENG
English allergene: Uge 41 ENG Allergener

————————————

Vi er underlagt fødevarestyrelsens 3 timers regel, der betyder at maden I modtager fra os, skal være spist eller kasseret senest 3 timer efter at kølekæden er brudt. Vi er færdige med maden klokken 10.00, hvilket betyder at I bør være færdige med frokosten klokken 13.00

 
Uge 42

Mandag
Bolognese af oksekød og grøntsager
Pesto ”Trapanese” af friske tomater, mandler og parmesan
Fuldkornspasta
Spidskål, grønkål og bagte tomater med croutoner og Caesar dressing
Pålæg: Ørredsalat med kapers og rødløg
Mortadella med pistacie og urtecreme
Vegetar/Vegan: Ragout af flæk ærter, rodfrugter, Karl Johan og rødvin

Tirsdag
Krebinetter af kalvekød med frikassé af gulerødder, asparges og ærter
Stegte kartofler med urter
Blomkål, syltet græskar, tranebær, appelsin og spinat
Pålæg: Røget kalkun med karrymayonnaise og drueagurker
Tun i tomat med dild og æbler
Vegetar/Vegan: Krebinet af kidneybønner og peberfrugter toppet med ærter, gulerødder og asparges

Onsdag
Kyllingebryst i karrysauce med citron, mandler og abrikoser
Æblechutney
Hvide ris med stegte løg og sennepskorn
Kikærter med radiser, agurk, tomat, feta og granatæblekerner
Pålæg: Grov skinkesalat med kartofler
Røget rullepølse med sky og løg
Vegetar/Vegan: Butternut squash, palmekål, kikærter og løg i karry med mandler og abrikoser

Torsdag
Panko paneret torsk
Sauce tatare og remoulade
Stegte kartoffelbåde
Cole slaw med gulerod, kål, grønkål, fennikel og honey mustard
Pålæg: Dyrlægens natmad
Hønsesalat med blegselleri, karry og abrikoser
Vegetar/Vegan: Falafel med sweet potatoes, majs, quinoa
Kage: Chokoladebrownie med hasselnødder

Fredag
Langtidsstegt oksecuvette
Kold bearnaise med Karl Johan
Gratinerede kartofler med stegte løg, gulerødder og cheddar
Frissé med croutoner, hakket æg, grønne bønner og vinaigrette
Pålæg: Røget filet med persillepesto
Skaldyrssalat med æbler og dild
Vegetar: Tærte med broccoli, brie og stegte løg
Vegan: Tærte med broccoli, cashewcreme og stegte løg

————————————

Dansk menu: Uge 42
Dansk Allergene: Uge 42 Allergener
English menu: Uge 42 ENG
English allergene: Uge 42 ENG Allergener

———————–

2ZUskXCw
2JK17BxQ
j5OVRIZw

Kontakt Os

Lad os stå for maden til dit næste arrangement – eller til din frokost ordning.

Kontakt os her: