KRAGERUP OG KO

Energien på bordet

UGEMENUER

Uge 48

Mandag
Koteletter af velfærdsgris med æbler, rodfrugter, urter og kikærter
Gl. dags karrysauce
Hvide ris
Grønkål, æbler, selleri og vesterhavsost
Pålæg: Fjerkræpaté med drueagurker
Bresaola med blomkålstzatziki
Vegetar/Vegan: Polentapaneret aubergine krebinet med æbler, urter og kikærter

Tirsdag
Old school frikadeller
Rødbeder og agurkesalat
Kartoffelsalat med creme fraiche, purløg og radiser
Spidskål, æbler, svampe, citron og feta
Pålæg: Kylling med spinat og italiensk salat
Tunsalat med tomat og purløg
Vegetar: Spinat tærte med grønkål, løg og brieost
Vegan: Spinat tærte med grønkål, løg og tofucreme

Onsdag
Kyllingespyd med teriyaki, forårsløg og ingefær
Sød chili med ananas
Lun nudelsalat med sesam, kokos, miso og grøntsager
Spidskål, ananas, edamame, svampe og cashewnødder
Pålæg: Æg med rejer og urtemayonnaise
Peberrullepølse med sky og løg
Vegetar/Vegan: Samosa med rødbeder, quinoa, ingefær og hvide bønner

Torsdag
Laks med tomatsalsa og basilikum
Persillepesto
Perlebyg som risotto med svampe, urter og parmesan
Hjertesalat med ”green godess” dressing, edamame bønner, avocado og bagte tomater
Pålæg: Roastbeef med remoulade og ristede løg
Wiener salat
Vegetar/Vegan: Rødbedekrebinet med svampe serveret med tomatsalsa og basilikum
Kage: Appelsinkage med mandler

Fredag
Chili con carne med røget chili, bønner og chokolade
Guacamole, jalapenosalsa, revet cheddar og Nachos
Perlebyg med avocado, peberfrugt, urter og soltørrede tomater
Rød slaw af rødbeder, rødkål, rød peber, tranebær og appelsin
Pålæg: Kalvekød med tunsauce og kapers
Laksesalat med æbler og dild
Vegetar: Quesadilla med grillede grøntsager, bønnemos, cheddar, chokolade og majssalsa
Vegan: Quesadilla med grillede grøntsager, bønnemos, tofu og majssalsa

————————————-

Dansk menu: Uge 48
Dansk Allergene: Uge 48 Allergener
English menu: Uge 48 ENG
English allergene: Uge 48 ENG Allergener

————————————

Vi er underlagt fødevarestyrelsens 3 timers regel, der betyder at maden I modtager fra os, skal være spist eller kasseret senest 3 timer efter at kølekæden er brudt. Vi er færdige med maden klokken 10.00, hvilket betyder at I bør være færdige med frokosten klokken 13.00

 

Uge 49

Mandag
Tandoori krydret kylling
Raita, grøn tomat chutney og papadums
“Gunpowder” kartofler
Snittet kål, agurk, tomat, syltet rødløg og ristet kokos
Pålæg: Rejesalat med karry og æbler
Rullepølse med italiensk salat
Vegetar/Vegan: Quinoadeller med tandoori, peberfrugter og røde linser

Tirsdag
Moussaka af oksekød med auberginer og kartoffel
Rødbede tzatziki med mynte
Bulgursalat med urter og grillet peberfrugt
Græsk salat med tomat, feta, rødløg og oliven
Pålæg: Gl. dags oksebryst med pickles og peberrod
Torskerognssalat med kapers og dild
Vegetar: Moussaka med grillede grøntsager og hvide bønner
Vegan: Moussaka med grillede grøntsager, hvide bønner og cashewcreme

Onsdag
Linquica pølse med paprika, stegte peberfrugter og løg
Chunky paprika ketchup og salsa verde
Kartoffelmos
Grønkål, hjertesalat, croutoner, cheddar og Caesardressing
Pålæg: Æg med rejer og urtemayonnaise
Oksespegepølse med remoulade og ristede løg
Vegetar: Tærte med løg, grønkål og rodfrugter
Vegan: Tærte med løg, grønkål, rodfrugter og kikærtepuré

Torsdag
Lyssej med tomat, oliven, urter og kapers
Grønkålspesto
Fuldkornspasta med pesto “Trapanese” af frisk tomat, mandler og basilikum
Stegt og marineret blomkål med lyse rosiner, hasselnødder og rucola
Pålæg: Kold kamsteg med rødkål og senneps creme
Skinkesalat med kartofler og purløg
Vegetar: Shakshuka af løg, peberfrugt, grønkål og feta
Vegan: Shakshuka af løg, peberfrugt, grønkål og seitan
Kage: Oreo kage

Fredag
Langtidsstegt kalvebryst ”Esterhazy” med urter og citron
Kartoffelmos
Frissé med blomkål, oliven og grønne bønner
Pålæg: Røget ørred med røræg
Kyllingebryst med urter og peberpesto
Vegetar/Vegan: Butterdejs Wellington med søde kartofler, hvide bønner og porrer

————————————-

Dansk menu: Uge 49
Dansk Allergene: Uge 49 Allergener
English menu: Uge 49 ENG
English allergene: Uge 49 ENG Allergener

————————————

2ZUskXCw
2JK17BxQ
j5OVRIZw

Kontakt Os

Lad os stå for maden til dit næste arrangement – eller til din frokost ordning.

Kontakt os her: