KRAGERUP OG KO

Energien på bordet

UGEMENUER

Uge 30

Mandag
Kyllingespyd med honning, soya, sesam og forårsløg
Sweet chili med kokos
Nudelsalat med grøntsager, misodressing og cashewnødder
Broccoli, glaskål, radiser, ananas og Mizuna salat
Pålæg: Rejesalat med æbler og karry
Sdr. Jysk spegepølse med remoulade og syltede rødløg
Vegetar/Vegan: Grøntsagsfarsbrød toppet med sesam og forårsløg

Tirsdag
Bolognese af oksekød med grøntsager
Tomatpesto
Linguine pasta vendt med persille og citron
Grillede grøntsager med mozzarella, rucola og balsamico
Pålæg: Tunsalat med avocado, drueagurker og karse
Kartoffelmad med urtemayonnaise og tomater
Vegetar/Vegan: Bolognese af linser, svampe og grøntsager

Onsdag
Tærte med skinke, cheddar, løg og spinat
Sauce verte
Marinerede nye kartofler med karse, radiser, avocado og ærter
Tomatsalat med rucola, feta, agurk og oliven
Pålæg: Kalvekød med tunsauce og kapers
Skaldyrssalat med asparges og paprika
Vegetar: Tærte med broccoli, cheddar, løg og spinat
Vegan: Tærte med broccoli, løg, spinat og cashew creme

Torsdag
Torskefrikadeller med grøntsager, citron og urter
Grov remoulade med urter og rødløg
Kartoffelbåde med urtesalt
Grønne bønner, frissé, oliven og sennepsvinaigrette
Pålæg: Kyllingesalat med karry og blegselleri
Roastbeef med sour cream n onion og syltede rødløg
Vegetar: Frittata med brie, spinat og tranebær
Vegan: Fyldt bøftomat med tofu, quinoa, tranebær og spinat
Kage: Mørk chokoladebrownie med hasselnødder

Fredag
Chili med svinekød, bønner og chokolade
Guacamole, tomatsalsa og nachos
Ris og bønner
Hjertesalat med ranchdressing, avocado og mango
Pålæg: Provencepaté med cornichoner
Røget skinke med italiensk salat
Vegetar/Vegan: Mange bønne chili med majs og chokolade

 ————————————

Dansk menu: Uge 30
Dansk Allergene: Uge 30 Allergener
English menu: Uge 30 ENG
English allergene: Uge 30 ENG Allergener

 ————————————

Vi er underlagt fødevarestyrelsens 3 timers regel, der betyder at maden I modtager fra os, skal være spist eller kasseret senest 3 timer efter at kølekæden er brudt. Vi er færdige med maden klokken 10.00, hvilket betyder at I bør være færdige med frokosten klokken 13.00

Uge 31

Mandag
Skinkeschnitzel
Kapers, citroner, tranebærkompot og benfri sild
Knuste kartofler med sennep, løg, citron, urter og forårsløg
Sommerkål, sugar snaps, ærter, broccoli, urter og salsa verde
Pålæg: Røget laksesalat med æbler og urter
Hamburgerryg med røræg
Vegetar/Vegan: Schnitzel af aubergine med tomatsalsa og kapers

Tirsdag
Ragu af braiseret okse med tomat, rosmarin og urter
Grillet peber pesto og parmesan
Linguine pasta med citronskal og persille
Blomkål, rucola, appelsiner, æbler og hasselnødder
Pålæg: Leverpostej med asier
Røget kalkun med italiensk salat
Vegetar/Vegan: Ragu af belugalinser, squash, peberfrugter, rosmarin og urter

Onsdag
Tyrkiske köfte af kalvekød med citron, spidskommen og mynte
Fetacreme, hummus og tzatziki
Stegte kartoffelbåde med urtesalt
Hjertesalat med tomater, peberfrugter, agurker, græskarkerner og feta
Pålæg: Bresaola med salsa romesco
Kartoffelmad med syltede rødløg, tomatsalsa og urtemayonnaise
Vegetar: Falafel med grønne linser, butternut squash, feta og tomatsauce
Vegan: Falafel med grønne linser, butternut squash, tofu og tomatsauce

Torsdag
Laks i butterdej med spinat og citron
Grønærtehummus
Kartofler med persillepesto, drueagurker, tomater og urter
Romaine, rød spidskål, æbler, rugbrødscroutoner og kærnemælksdressing
Pålæg: Kamsteg med sennep og råmarineret rødkål
Skinkesalat med kartofler og cornichoner
Vegetar/Vegan: Wellington af kikærter, portobello svampe og gulerødder i butterdej
Kage: Drømmekage

Fredag
Tagine af kylling med mynte, abrikoser og mandler
Harissa og mynteyoghurt
Perle cous cous med grillede grøntsager og kikærter
Vandmelon, agurker, feta, spinat græskarkerner og mynte
Pålæg: Peberrullepølse med sky og løg
Sønderjysk spegepølse med rygeostsalat
Vegetar/Vegan: Tagine med grøntsager, kikærter, abrikoser og mandler

 ————————————

Dansk menu: Uge 31
Dansk Allergene: Uge 31 Allergener
English menu: Uge 31 ENG
English allergene: Uge 31 ENG Allergener

 ————————————

 

2ZUskXCw
2JK17BxQ
j5OVRIZw

Kontakt Os

Lad os stå for maden til dit næste arrangement – eller til din frokost ordning.

Kontakt os her: