KRAGERUP OG KO

Energien på bordet

UGEMENUER

Uge 10

Mandag
Stroganoff af velfærdsgris, bacon, paprika og svampe
Syltede rødbeder
Kartoffelmos
Spidskål, dadler, mandler, feta og æbler
Pålæg: Rejesalat med karry og æbler
Oksespegepølse med cream cheese rørt med urter og paprika
Vegetar/Vegan: Grøntsags ”stroganoff” med aubergine, peber og svampe

Tirsdag
Dansk kylling med persille
Rabarberkompot, agurkesalat og skysauce
Kartofler med krydderurter
Hjertesalat med mormordressing, ærter, radiser og broccoli
Pålæg: Røget rullepølse med sky og løg
Tunsalat med kapers
Vegetar: ”Shakshuka” med sweet potatoes, grønkål, svampe og feta
Vegan: ”Shakshuka” med sweet potatoes, grønkål, svampe og tofu

Onsdag
Moussaka af oksekød med kartofler og auberginer
Tzatziki
Bulgursalat med urter og grillet peber
Tomatsalat med agurk, feta, peberfrugt, rødløg og oliven
Pålæg: Æg med rejer og mayonnaise
Røget kalkun med peberrodscreme og syltede rødløg
Vegetar/ Vegan: Grøntsagsmoussaka med aubergine, braiserede hvide bønner, grillede peberfrugter og persillepesto

Torsdag
Wellington af butterdej med laks, porrer og spinat
Salsa verde
Linguini med pestocreme, semitørret tomat og oliven
Palmekål, butternut squash, edamame og avocado
Pålæg: Dyrlægens natmad
Skinkesalat med cornichons
Vegetar: Risotto kroketter med mozzarella, bagte løg, spinat og hasselnødder
Vegan: Ris kroketter med tofu, bagte løg, spinat og hasselnødder
Kage: Daimkage med hvid frosting og Daim krymmel

Fredag
Nakkekam med Bbq spice rub
Chipotle Bbq sauce, bønne salsa og chimichurri
Knuste kartofler med forårsløg, parmesan og paprika
”Tex mex” gulerodssalat med pinto bønner, palmekål, majs, cheddar og græskarkerner
Pålæg: Kyllingesalat med karry og bladselleri
Røget landskinke med italiensk salat
Vegetar/ Vegan: Bbq black bean falafel

 ————————————

Dansk menu: Uge 10
Dansk Allergene: Uge 10 Allergener
English menu: Uge 10 ENG
English allergene: Uge 10 ENG Allergener

————————————-

Vi er underlagt fødevarestyrelsens 3 timers regel, der betyder at maden I modtager fra os, skal være spist eller kasseret senest 3 timer efter at kølekæden er brudt. Vi er færdige med maden klokken 10.00, hvilket betyder at I bør være færdige med frokosten klokken 13.00

 
Uge 11

Mandag
Tagine af kalvekød med abrikoser, mandler og mynte
Hummus, tahin-yoghurt og grøn harissa
Cous cous med grillede grøntsager, kikærter, bagte tomater og oliven
Marokkansk gulerodssalat med dadler, granatæbler, spinat og sesam
Pålæg: Laksesalat med æbler, radiser og purløg
Serranoskinke med trøffelmayonnaise og syltede rødløg
Vegetar/ Vegan: Tagine af rodfrugter og linser med abrikoser, mandler og mynte

Tirsdag
Hakkebøffer med stegte løg
Agurkesalat, rødbeder og skysauce
Stegte kartofler med urter
Hjertesalat, blomkål, spidskål, appelsiner, ranchdressing og brøndkarse
Pålæg: Rejesalat med paprika og asparges
Oksespegepølse med remoulade og ristede løg
Vegetar/Vegan: Rødbedebøf med kidneybønner og stegte løg

Onsdag
”Kung pao” kylling med grøntsager, soya, ingefær og szechuan peber
Chili sambal med kokos
Stegte ris med æg, sesam og grøntsager
Coleslaw med lime, æbler, edamamebønner og radiser
Pålæg: Tunsalat med majs og jalapenos
Peberrullepølse med sky og løg
Vegetar/Vegan: Samosa med kartoffel, sort sesam, blomkål og forårsløg

Torsdag
Torsk med hvidvin, sennep og rødbeder
Hasselnøddepesto med grønkål
Kartoffelmos
Spidskål, æbler, citron, dild og radiser
Pålæg: Roastbeef med pickles, peberrod og bløde løg
Frikadeller med agurkesalat og grov sennep
Vegetar: Løgtærte med timian, cheddar og spinat
Vegan: Løgtærte med soyacreme, timian og spinat
Kage: Citronmåne

Fredag
Porchetta af frilandsgris med urter og svær on the side
Soltørret tomatpesto
Knuste kartofler med forårsløg, parmesan og rosmarin
Hjertesalat, Castelfranco, radicchio, abrikoser, bagte tomater og oliven
Pålæg: Hamburgerryg med røræg
Æggesalat med hytteost, æbler og karse
Vegetar: Wellington med butternut, svampe, spinat og feta
Vegan: Wellington med butternut, svampe, spinat og tofu

 ————————————

Dansk menu: Uge 11
Dansk Allergene: Uge 11 Allergener
English menu: Uge 11
English allergene: Uge 11 ENG Allergener

————————————-

 

 

 

 

2ZUskXCw
2JK17BxQ
j5OVRIZw

Kontakt Os

Lad os stå for maden til dit næste arrangement – eller til din frokost ordning.

Kontakt os her: