KRAGERUP OG KO

Energien på bordet

UGEMENUER

Uge 33

Mandag
Siciliansk ragout af okse med ærter og tomat
Persillepesto med ricotta og chiliflager
Fuldkornspasta med auberginer, tomat og basilikum
Stegt og råmarineret squash, bagte tomater, rucola og mozzarella
Pålæg: Salat af røget ørred, urter og radiser
Sdr. jysk spegepølse med remoulade og ristede løg
Vegetar/Vegan: Stegte portobello svampe med linser og grøntsager i tomatsauce

Tirsdag
Boller i karry
Grøn tomatchutney og æbletzatziki
Hvide ris
Stegt og marineret blomkål med dadler, hasselnødder og persille
Pålæg: Torskerogn med mayonnaise og citron
Sprængt oksebryst med pickles og peberrod
Vegetar/Vegan: Bagte gulerødder med hvide bønner, karry og svampe

Onsdag
Kylling med soya, Szechuan peber, forårsløg og peanuts
Chili sambal
Stegte nudler med æg og porrer
Broccolini og svampe med edamame bønner og sesam
Pålæg: Kartoffelmad med tomat, purløg og mayonnaise
Peberskinke med italiensk salat
Vegetar: Madpandekager med sweet potatoes, chili, soya, tofu og forårsløg
Vegan: Wrap med sweet potatoes, chili, soya, tofu og forårsløg

Torsdag
Ovnbagt laks med oliven og tørrede tomater
Salsa romesco
Stegte kartofler med paprika, grillet peber og persille
Peberfrugt, broccoli asparges, hjertesalat og ”green godess dressing”
Pålæg: Dyrlægens natmad
Hønsesalat med svampe og kørvel
Kage: Hvid chokolade cookie med blåbær og hasselnødder
Vegetar/Vegan: Krebinet af rødbede, flæk ærter, oliven og tørrede tomater

Fredag
Mexicansk pulled pork
Grillet ananassalsa, guacamole og frivillig koriander
Tortillas
Perlebyg, sweet potatoes, majs og avocado
Caesar salat med mango, bagte rødløg og popcorn
Pålæg: Tunsalat med karry, æg og dild
Røget okseinderlår med tzatziki
Vegetar: Quesadilla med rødløgskompot, cheddar og Butternut squash
Vegan: Quesadilla med rødløgskompot, tofu og butternut squash

————————————-

Dansk menu: Uge 33
Dansk Allergene: Uge 33 Allergener
English menu: Uge 33 ENG
English allergene: Uge 33 ENG Allergener

————————————

Vi er underlagt fødevarestyrelsens 3 timers regel, der betyder at maden I modtager fra os, skal være spist eller kasseret senest 3 timer efter at kølekæden er brudt. Vi er færdige med maden klokken 10.00, hvilket betyder at I bør være færdige med frokosten klokken 13.00

 
Uge 34

Mandag
Spanskinspireret peber kylling
Peber/tomatsalsa
Stegte kartofler med safranmayonnaise og salsa brava
Grillede grøntsager med quinoa, semitørrede tomater og oliven
Pålæg: Laksesalat med kapers og dild
Oksespegepølse med remoulade og ristede løg
Vege: Filoruller med kål, edamame bønner, røræg og salsa verde
Vegan: Filoruller med kål, edamame bønner, tofu og salsa verde

Tirsdag
Kalveculotte med Madagaskar peber og rodfrugter
Salsa romesco
Perlebyg ”Otto” med løg, parmesan, svampe og rodfrugter
Stegt og marineret blomkål med frissé salat og hasselnødder
Pålæg: Grov skinkesalat med kartoffel
Røget filet med røræg
Vegetar: Grøntsagstærte med rodfrugter, svampe og løg
Vegan: Grøntsagstærte med rodfrugter, svampe, løg og cashewcreme

Onsdag
Forloren hare med bacon og skysovs
Syltede agurker og tyttebærkompot
Små kartofler med urter
Hjertesalat, bagte rødbeder, æbler, tranebær og græskarkerner
Pålæg: Fennikelpølse med tomatpesto
Skaldyrssalat med asparges
Vegetar/Vegan: Rødbedekrebinet med svampe og flæk ærter

Torsdag
Tempurabagt torsk
Urteremoulade med rodfrugter
Kartoffelbåde
Grønkål og rød spidskål med oliven og appelsin
Pålæg: Roastbeef med remoulade og ristede løg
Hønsesalat med abrikos og karry
Kage: Banankage med birkes og ingefær
Vegetar/Vegan: Sweet potato falafel med majs og tomatsalsa

Fredag
Lasagne af oksekød med ricotta og spinat
Basilikumpesto og bagt tomatsalsa
Hjertesalat og rucola med bagte tomater, mozzarella og croutoner
Pålæg: Halve æg, rejer og citronmayonnaise
Provencepaté med cornichons
Vegetar: Vegetar lasagne med grillet peberfrugt, grønkål og aubergine
Vegan: Vegansk lasagne med grillet peberfrugt, grønkål, aubergine og cashewnødder

————————————-

Dansk menu: Uge 34
Dansk Allergene: Uge 34 Allergener
English menu: Uge 34 ENG
English allergene: Uge 34 ENG Allergener

————————————-

2ZUskXCw
2JK17BxQ
j5OVRIZw

Kontakt Os

Lad os stå for maden til dit næste arrangement – eller til din frokost ordning.

Kontakt os her: