Uge 40
Mandag
Kalvecuvette med tomatsauce og basilikum
Basilikumpesto med ricotta og chili
Perlebyg som risotto med græskar, salvie, hasselnødder og parmesan
Coleslaw af flere slags kål, spinat, syltede gulerødder og honey mustard
Pålæg: Skaldyrssalat med dild og æbler
Røget kalkun med krydderurter og rygeostsalat
Vegetar/Vegan: Polentapanerede auberginedeller med tomatsauce og basilikum
TirsdagNakkekam i svampecreme med sennep og urter
Æblechutney
Kartoffelmos
Rucola, palmekål, bagte beder og syltet butternut
Pålæg: Roastbeef med svamperemoulade og syltede rødløg
Æg med rejer og mayonnaise
Vegetar: Tærte med peberfrugter, feta og linser
Vegan: Tærte med peberfrugter, cashewcreme og linser
Onsdag
Kyllingekødboller i cremet teriyaki sauce med forårsløg, sesam og ingefær
Sød chili dressing
Lune nudler med ”pad thai” dressing, forårsløg, chili, peanuts og grøntsager
Savoykål, peberfrugter, rødløg, sesam og ananas
Pålæg: Persillerullepølse med sky og løg
Røget ørred med dildcreme
Vegetar/Vegan: Samosa af filodej med kartofler, ærter og løg
Torsdag
Laks med porrer, kapers og appelsin
Salsa verde
Penne pasta med caponata af grillet grønt, kapers og blegselleri
Blomkål med spinat, grønne ærter, æbler og dild
Pålæg: Okespegepølse med remoulade og ristede løg
Skinkesalat med purløg og cornichons
Vegetar/Vegan: Rødbedekrebinetter med tomatsalsa og basilikum
Kage: Kokos toppe med lakrids og hindbærglasur
Fredag
Mørk ”Kerala” oksecurry
Mangochutney, raita og naan
Ris pilaf med løg, røde linser og krydderier
Hjertesalat, asparges broccoli, mynte, granatæbler og chili
Pålæg: Madagaskar peber paté med cornichons
Kylling med karrymayonnaise og drueagurker
Vegetar/Vegan: Grøntsags Daal med sorte linser og grøntsager
————————————
Dansk menu: Uge 40
Dansk Allergene: Uge 40 Allergener
English menu: Uge 40 ENG
English allergene: Uge 40 ENG Allergener
————————————-
Vi er underlagt fødevarestyrelsens 3 timers regel, der betyder at maden I modtager fra os, skal være spist eller kasseret senest 3 timer efter at kølekæden er brudt. Vi er færdige med maden klokken 10.00, hvilket betyder at I bør være færdige med frokosten klokken 13.00
Uge 41
Mandag
Kylling stir fry med peberfrugt, gulerødder, rødløg, peanuts og hoisin sauce
Chili sambal med kokos
Stegte ris med porrer, løg, æg og sesam
Kinakål, svampe, rødbeder, edamame og kimchikrydderier
Pålæg: Tunsalat med peber og majs
Provenceskinke med peberpesto
Vegetar/Vegan: Grøntsags-stir fry med peberfrugt, gulerødder, rødløg, peanuts og hoisin sauce
TirsdagKødboller i paprikasovs med peberfrugter, løg og chorizo
Salsa romesco
Kartoffelmos
Bagte og rå marinerede gulerødder med grønkål og mandler
Pålæg: Krebsehalesalat med æbler og paprika
Spegepølse med soltørret tomat og tomatpesto
Vegetar/Vegan: Butternut deller med polenta, peberfrugter og løg
Onsdag
Braiseret velfærdsokse med skovsvampe, salvie og rodfrugter
Hasselnøddepesto
Fuldkornspasta med soltørret tomat og citron
Bagte og marinerede beder, rodfrugter, grønkål, croutoner og parmesan
Pålæg: Torskerogn med mayonnaise og citron
Kyllingesalat med karry og ananas
Vegetar: Madpandekager med black bean hummus, grønkål og rodfrugter
Vegan: Wrap med black bean hummus, grønkål og rodfrugter
Torsdag
Klassiske fiskefrikadeller med laks og dild
Rodfrugteremoulade
Lun kartoffelsalat med grov sennep, løg og urter
Grønne bønner i vinaigrette med syltede rødløg og frissé
Pålæg: Kold kamsteg med rødkål og grov sennep
Æggesalat med avocado og karse
Vegetar: Tærte med tomat, courgetter, spinat og hvide bønner
Vegan: Tærte med tomat, courgetter, spinat og cashewcreme
Kage: Chocolate chip cookies med hasselnødder
Fredag
Lasagne af oksekød med spinat og ricotta
Salsa romesco og grov salsa verde
Rucola, bagte tomater, grillet peber og mozzarella
Pålæg: Skaldyrssalat med æbler
Italiensk salami med urtecreme
Vegetar: Vegetar lasagne med peberfrugter, auberginer, mozzarella og spinat
Vegan: Grøntsags lasagne med peberfrugter, auberginer, hvide bønner og spinat
————————————
Dansk menu: Uge 41
Dansk Allergene: Uge 41 Allergener
English menu: Uge 41 ENG
English allergene: Uge 41 ENG Allergener
————————————-
Kragerup & Ko ApS
Ejby Industrivej 91
2600 Glostrup
Telefon: +45 44666672
Mobil: +45 21921093
Mail: mad@kragerupogko.dk
CVR Nr: DK26855039
Jyske Bank Kontonr. 50221158368