KRAGERUP OG KO

Energien på bordet

UGEMENUER

Uge 24 – Buffetservering

Mandag
Tarteletter med hønsekød i frikassé
Grønne asparges, gulerødder, grønne ærter, kørvel og forårsløg
Samsøkartofler med smør, havsalt og urter
Sommerkål med snitbønner, radiser og græskarkerner
Pålæg: Peberskinke med italiensk salat
Tunsalat med majs og jalapenos
Vegetar: Tarteletter med edamame og grøntsager
Vegan: Tarteletter med edamame, grøntsager og seitan

Tirsdag
Boller i karry med æbler og urter
Spidskåls tzatziki
Hvide ris
Rød spidskål, æbler og asparges med grov sennep og purløg
Pålæg: Røget kalkun med dildcreme
Svampepaté med drueagurker
Vegetar/Vegan: Quinoa frikadeller med soltørret tomat og courgetter

Onsdag
Kalv bourgignone med kalvebacon, perleløg og svampe
Salsa verde
Fuldkornspasta med tomatsalsa og urter
Hjertesalat, farvede tomater, merian, croutoner og feta
Pålæg: Kartoffelmad med tomat, mayonnaise og purløg
Leverpostej med rødbeder
Vegetar: Shakshuka af grillet peberfrugt, grønkål, tomat og æg
Vegan: Shakshuka af grillet peberfrugt, grønkål og bønnepuré

Torsdag
Torsk stegt med polenta og pebersalsa med granatæbler
Sauce tatare
Perlebyg med urter, ærter og grønne bønner
Råmarineret fennikel med tørrede cherrytomater, citron og trøffelolie
Pålæg: Kyllingesalat med svampe og asparges
Roastbeef med pickles, peberrod og bløde løg
Vegetar: Grøntsagskrebinet med butternut squash og feta
Vegan: Grøntsagskrebinet med butternut squash og tofu
Kage: Oreo cheesecake

Fredag
Pulled pork wraps
Tortilla wraps, guacamole, creme fraiche, cheddar
Sweet potatoes
Coleslaw med gulerødder, sommerkål, spinat og chipotledressing
Pålæg: Jagtpølse med remoulade og ristede løg
Torskerognssalat
Vegetar/Vegan: Wrap med pulled jackfruit, portobello og knoldselleri

————————————

Dansk menu: Uge 24
Dansk Allergene: Uge 24 Allergener
English menu: Uge 24 ENG
English allergene: Uge 24 ENG Allergener

————————————

Portionsmenu: Uge 24 – Portioner
Allergener portionsmenu: Uge 24 – Portioner – Allergener
Engelsk portionsmenu: Uge 24 – Portioner – engelsk

————————————

Vi er underlagt fødevarestyrelsens 3 timers regel, der betyder at maden I modtager fra os, skal være spist eller kasseret senest 3 timer efter at kølekæden er brudt. Vi er færdige med maden klokken 10.00, hvilket betyder at I bør være færdige med frokosten klokken 13.00

Uge 25 – Buffetservering

Mandag
Skinkeschnitzel af velfærdsgris
Kapers, peberrod, citron og benfri sild
Små stegte kartofler med rosmarin
Spidskål, radicchio og artiskokker med citron og estragon
Pålæg: Æg med rejer og mayonnaise
Hamburgerryg med røræg
Vegetar/Vegan: Aubergineschnitzel med tomatsalsa og kikærter

Tirsdag
Meatloaf af kalvekød med majs og peberfrugt
Basilikum pesto og tomatsauce
Fuldkornspasta
Hjertesalat, bagte tomater, courgetter, parmesan og ”Italian dressing”
Pålæg: Skaldyrssalat med asparges
Sprængt oksebryst med pickles og peberrod
Vegetar/Vegan: Bøftomater med quinoa, urter, majs og peberfrugt

Onsdag
Oksecuvette med Bbq krydderier
Bbq sauce
Gratinerede kartofler med forårsløg, spinat og svampe
Tomater i flere farver med syltede rødløg, vesterhavsost og ærteskud
Pålæg: Laksesalat med æbler og asparges
Dyrlægens natmad
Vegetar: Quesadilla med sweet potatoes, cheddar og mangosalsa med sorte bønner
Vegan: Wrap med sweet potatoes, seitan og mangosalsa med sorte bønner

Torsdag
Fiskefrikadeller med grøntsager, citron og urter
Grov remoulade med svampe
Kartoffelsalat med purløg og asparges
Broccoli med solsikkekerner, tranebær og croutoner
Pålæg: Skinkesalat
Kold kamsteg med agurkesalat og sennepscreme
Vegetar/Vegan: Vegedeller med blomkål, dadler og quinoa
Kage: Cookies med hvid chokolade og sesam

Fredag
Chili con pollo af kylling med bønner og krydderier
Guacamole, Tomatsalsa med grillet peber og rødløg samt nachos
Ris og kidneybønner
Hjertesalat og radicchio med croutoner, parmesan og kærnemælksdressing
Pålæg: Provencepaté med cornichons
Æggesalat med karse og karry
Vegetar/Vegan: Multibønne chili med majs og chokolade

————————————

Dansk menu: Uge 25
Dansk Allergene: Uge 25 Allergener
English menu: Uge 25 ENG
English allergene: Uge 25 ENG Allergener

————————————

Portionsmenu: Uge 25 – Portioner
Allergener portionsmenu: Uge 25 – Portioner – Allergener
Engelsk portionsmenu: Uge 25 – Portioner – engelsk

————————————

2ZUskXCw
2JK17BxQ
j5OVRIZw

Kontakt Os

Lad os stå for maden til dit næste arrangement – eller til din frokost ordning.

Kontakt os her: