Uge 12
Mandag
Kalvecuvette med Bbq spices
Bbq sauce
Gratinerede kartofler med porrer, svampe, løg og cheddar
Frissé, radicchio, hjertesalat, avocado, syltede rødløg og croutoner
Pålæg: Skaldyrssalat med paprika og æbler
Pastrami med sour cream and onion
Vegetar: Quiche med stegte løg, sweet potatoes, kidneybønner, spinat og cheddar
Vegan: Quiche med stegte løg, sweet potatoes, kidneybønner, spinat og cashew creme
TirsdagMedister med æbler og timian
Agurkesalat, rødbeder og sky sauce
Kartoffelmos
Spidskål, rødkål, peberfrugt, radiser, purløg og feta
Pålæg: Æg med rejer og mayonnaise
Kartoffelmad med mayonnaise og purløg
Vegetar/ Vegan: Filoruller med grillet kål, edamame, timian og æbler
Onsdag
Panko paneret kyllingebryst
Japansk karrysauce med ingefær, soya, og kokosmælk
Ris
Ananas, melon, agurk, peberfrugt, rødløg, spinat, sweet chili og cashewnødder
Pålæg: Laksesalat med dild, æbler og asparges
Spegepølse med soltørret tomat kompot
Vegetar/Vegan: Pankopaneret knoldselleri med linser, grøntsager og ingefær
Torsdag
Sesamstegt tun med miso mayonnaise og lime
Soya marineret laks med wasabimayonnaise og ingefær
Kyllingespyd med peanuts og sataysauce
Nudelsalat med tigerrejer, sprøde grøntsager og goma dressing
Edamame bønner og tangsalat
Pålæg: Leverpostej med syltede rødbeder
Roastbeef med remoulade og ristede løg
Vegetar: Omelet med sukkerærter, portobello og tang
Vegan: Marineret stegt tofu med sukkerærter, portobello og tang
Kage: Banankage med kaffe og kokosglasur
Fredag
Fredagsburger af velfærdsokse i pretzelbolle
Chipotle ketchup, estragonmayonnaise og cheddar
Kartoffelbåde med rosmarinsalt
Salater, bagte tomater, sennepssyltede løg og drueagurker
Pålæg: Ørredsalat med radise
Røget filet med røræg og purløg
Vegetar/ Vegan: Svampeburger med sorte bønner og aubergine
————————————-
Dansk menu: Uge 12
Dansk Allergene: Uge 12 Allergener
English menu: Uge 12 ENG
English allergene: Uge 12 ENG Allergener
————————————
Vi er underlagt fødevarestyrelsens 3 timers regel, der betyder at maden I modtager fra os, skal være spist eller kasseret senest 3 timer efter at kølekæden er brudt. Vi er færdige med maden klokken 10.00, hvilket betyder at I bør være færdige med frokosten klokken 13.00
Uge 13
Mandag
Hønsekød i frikassé med svampe, jordskokker, gulerødder, ærter og asparges
Tarteletter (3 pr person)
Kartofler med ramsløgspesto
Hjertesalat, blomkål, snitbønner, purløg og mormordressing
Pålæg: Skinkesalat med grov sennep og purløg
Røget kalkun med paprika og italiensk salat
Vegetar: Grøntsagsfrikassé med svampe, jordskokker, gulerødder, ærter, edamame og asparges
Vegan: Bøftomat fyldt med svampe, jordskokker, gulerødder, tofu og quinoa
TirsdagSpanskinspirerede frikadeller med chorizo
Salsa romesco og safran aïoli
Ris ”a la paella” med peberfrugt, grillede løg, bønner, ærter og forårsløg
Grillet savoykål, snitbønner, bagte tomater, salsa verde og røgede mandler
Pålæg: Oksebryst med pickles og peberrod
Rejesalat med asparges og dild
Vegetar/Vegan: Ovnbagt aubergine med salsa criolla og røget paprika
Onsdag
Kyllingespyd med jamaicansk ”Jerk spice”
Jerk-mayonnaise og chimichurri
Kartoffelbåde med za’atar
Hvidkål, mango, radiser, syltede rødløg og peanuts
Pålæg: Thai style tunsalat med rød karry, bønner og ingefær
Dyrlægens natmad
Vegetar/Vegan: Knoldselleri med ”Jerk spice” og ragout af bønner og grøntsager
Torsdag
Pestomarineret laks
Salsa af grønne tomater, rødløg og urter
Pastasalat med creme fraiche, ærter, urter og grillede rødløg
Hjertesalat, grønne bønner, agurk, edamame og green godess dressing
Pålæg: Roastbeef med sour cream n’onion og syltede rødløg
Kylling med karrymayonnaise og agurkesalat
Vegetar: Tærte med brie, spinat, broccoli og tranebær
Vegan: Tærte med cashewcreme, spinat, broccoli og tranebær
Kage: Æblekage med makroner og skyr creme
FredagWellington af frilandsgris med grøntsager i butterdej
Sky sauce med estragon og hvidvin
Kartoffelmos
Bagte gulerødder, grønkål, glaskål, appelsin og feta
Pålæg: Æggesalat med karse, karry og avocado
Bresaola med italiensk salat
Vegetar/Vegan: Wellington af sweet potatoes, quinoa og kikærter i butterdej
————————————-
Dansk menu: Uge 13
Dansk Allergene: Uge 13 Allergener
English menu: Uge 13 ENG
English allergene: Uge 13 ENG Allergener
————————————
Kragerup & Ko ApS
Ejby Industrivej 91
2600 Glostrup
Telefon: +45 44666672
Mobil: +45 21921093
Mail: mad@kragerupogko.dk
CVR Nr: DK26855039
Jyske Bank Kontonr. 50221158368