Uge 20
Mandag
Kylling paneret i polenta
Bbq sauce
Mac and cheese med cheddar, svampe, løg og grøntsager
Cole slaw med honey mustard, spidskål, grønkål, fennikel og purløg
Pålæg: Røget okseinderlår med peberpesto
Krebsehalesalat
Vegetar/ Vegan: Bbq stegt knoldselleri med ragout af linser, grøntsager og majs
Tirsdag
Kalvekødboller i grøn karry med kokosmælk, svampe, spinat og ananas
Stegte nudler med æg, grøntsager, cashewnødder, soya og ingefær
Hjertesalat med mango, blomkål, chili og ristet kokos
Pålæg: Torskerogn med remoulade og ristede løg
Skinke med italiensk salat
Vegetar: Samosa med kartofler, spidskål, ærter og hvide bønner
Vegan: Samosa med kartofler, spidskål, ærter og tofu
OnsdagGræsk farsbrød med soltørret tomat, feta og oregano
Soltørret tomat pesto med grønne oliven
Perlespelt med grillede grøntsager og oliven
Tomatsalat med agurker, rødløg, oliven, frisk merian og feta
Pålæg: Grov skinkesalat med kartofler og purløg
Kylling med karrymayonnaise og drueagurker
Vegetar: Quinoa farsbrød med søde kartofler, soltørret tomat, feta og oregano
Vegan: Quinoa farsbrød med søde kartofler, soltørret tomat, jackfruit og oregano
Torsdag
Fish n chips: Panko paneret torsk
Tatar sauce og remoulade til de kræsne
Kartoffelbåde
Broccoli med edamamebønner, kinaradise, radiser og æbler
Pålæg: Roastbeef med pickles og bløde løg
Kyllingesalat med abrikoser og selleri
Vegetar/ Vegan: Grøntsagskrebinet med squash og peberfrugt
Dessert: Koldskål med kammerjunker
Fredag
Chili con carne af oksekød med chokolade og kidneybønner med nachos
Guacamole, creme fraiche og cheddar
Ris med sweet potatoes og sorte bønner
Hjertesalat, grønkål, granatæbler, avocado og ranchdressing
Pålæg: Torskerognssalat med dild og kapers
Kyllingebryst med spinat og italiensk salat
Vegetar/Vegan: Multi bønne chili med majs, grøntsager og chokolade
————————————
Dansk menu: Uge 20
Dansk Allergene: Uge 20 Allergener
English menu: Uge 20 ENG
English allergene: Uge 20 ENG Allergener
————————————
Vi er underlagt fødevarestyrelsens 3 timers regel, der betyder at maden I modtager fra os, skal være spist eller kasseret senest 3 timer efter at kølekæden er brudt. Vi er færdige med maden klokken 10.00, hvilket betyder at I bør være færdige med frokosten klokken 13.00
Uge 21
Mandag
Bolognese af oksekød med grøntsager
Peberpesto
Fuldkornspasta
Grillede grøntsager, mozzarella, rucola og quinoa
Pålæg: Fennikelpølse med tomat tapenade
Æg, rejer og urtemayonnaise
Vegetar/Vegan: Grøntsagsbolognese med svampe og linser
Tirsdag” Old school” frikadeller
Syltede agurker
Kartoffelsalat med syltede rødløg, ærter og radiser
Hjertesalat med grønne asparges, bønner og cherrytomater
Pålæg: Kylling med spinat og urtecreme
Skaldyrssalat med æbler og urter
Vegetar/Vegan: Auberginedeller med kidneybønner og citron
Onsdag
Kylling Korma med mandler og kokos
Chutney og raita
Ris pilaf med løg og krydderier
Blomkål, agurker, spinat og Nigellafrø
Pålæg: Leverpostej med asier
Roastbeef med sour cream and onion og syltede rødløg
Vegetar: Dhal med røde linser grøntsager, mandler og kokos
Vegan: Dhal med grøntsager, mandler, tofu og kokos
Torsdag – Kristi Himmelfartsdag – Lukket
Fredag – Lukket
————————————
Dansk menu: Uge 21
Dansk Allergene: Uge 21 Allergener
English menu: Uge 21 ENG
English allergene: Uge 21 ENG Allergener
————————————
Kragerup & Ko ApS
Ejby Industrivej 91
2600 Glostrup
Telefon: +45 44666672
Mobil: +45 21921093
Mail: mad@kragerupogko.dk
CVR Nr: DK26855039
Jyske Bank Kontonr. 50221158368