KRAGERUP OG KO

Energien på bordet

UGEMENUER

Uge 49

Mandag
Tandoori krydret kylling
Raita, grøn tomat chutney og papadums
”gun powder” kartofler med forårsløg
Snittet kål, agurk, tomat, syltet rødløg og ristet kokos
Pålæg: Rejesalat med karry og æbler
Rullepølse med italiensk salat
Vegetar/Vegan: Quinoadeller med tandoori, peberfrugter og røde linser

Tirsdag
Moussaka af oksekød med auberginer og kartoffel
Rødbede tzatziki med mynte
Bulgursalat med urter og grillet peberfrugt
Græsk salat med tomat, feta, rødløg og oliven
Pålæg: Gl. dags oksebryst med pickles og peberrod
Varmrøget laksesalat med kapers og dild
Vegetar: Moussaka med grillede grøntsager og hvide bønner
Vegan: Moussaka med grillede grøntsager, hvide bønner og cashewcreme

Onsdag
Southern fried chicken burger i pretzelbolle
Honey mustard, Bbq sauce og syltede agurker
Mac n cheese med cheddar, mozzarella, løg og svampe
Grønkål, hjertesalat, rugbrødscroutoner, green godess dressing og radiser
Pålæg: Æg med rejer og urtemayonnaise
Oksespegepølse med remoulade og ristede løg
Vegetar/Vegan: Polentapaneret svampe og black bean burger

Torsdag
Tempura bagt torskefilet
Tartarsauce, grønærtepuré, citroner og remoulade til de kræsne
Kartoffelbåde med urtesalt
Spidskål, grønkål, ærter, radiser, feta og tranebær
Pålæg: Kold kamsteg med rødkål og senneps creme
Skinkesalat med kartofler og purløg
Vegetar: Shakshuka af løg, peberfrugt, grønkål og feta
Vegan: Shakshuka af løg, peberfrugt, grønkål og seitan
Kage: Oreo kage

Fredag
Langtidsstegt kalvebryst ”Esterhazy” med urter og citron
Salsa verde
Kartoffelmos med rodfrugter
Frissé med blomkål, oliven og grønne bønner
Pålæg: Røget ørred med røræg
Kyllingebryst med urter og peberpesto
Vegetar/Vegan: Butterdejs Wellington med søde kartofler, hvide bønner og porrer

 ————————————

Dansk menu: Uge 49
Dansk Allergene: Uge 49 Allergener
English menu: Uge 49 ENG
English allergene: Uge 49 ENG Allergener

 ————————————

Vi er underlagt fødevarestyrelsens 3 timers regel, der betyder at maden I modtager fra os, skal være spist eller kasseret senest 3 timer efter at kølekæden er brudt. Vi er færdige med maden klokken 10.00, hvilket betyder at I bør være færdige med frokosten klokken 13.00

Uge 50

Mandag
Glaseret skinkeculotte med farin og sennep
Frikassé med ærter, gulerødder, spidskål og urter
Stegte små kartofler
Grillet rødkål, æbler, appelsiner, mandler, syltede rødløg og grønkål
Pålæg: Oksespegepølse med remoulade og ristede løg
Tunsalat med Chipotle og tomat
Vegetar/Vegan: Ovnbagt aubergine med ratatouille og kapers

Tirsdag
Svenske köttbullar af kalvekød
Syltede agurker, tyttebærkompot og skysauce
Kartoffelmos
Grønkål, bagte gulerødder, syltet græskar, radiser og tranebær
Pålæg: Røget kalkun med paprika og italiensk salat
Skaldyrssalat
Vegetar/Vegan: Vege ”bullar” med aubergine, svampe og quinoa

Onsdag
Okse tagine med kikærter, citron, dadler og hasselnødder
Harissa og mynteyoghurt
Perlebyg med grillede grøntsager, za’atar, citron og urter
Spidskål, granatæbler, abrikoser, radiser, agurker og mynte
Pålæg: Sdr. jysk salami med senneps creme og marineret kål
Laksesalat med karse og æbler
Vegetar/Vegan: Ovnbagt butternut med ragout af kikærter, citron, dadler og hasselnødder

Torsdag – Julefrokost
Tarteletter med høns i frikassé
Gravad laks med rævesauce
Lun leverpostej med syltede rødbeder
Karrysild med æg og dild
Kold kamsteg med råsyltet rødkål
Roastbeef med pickles, bløde løg og peberrod
Vegetar/Vegan: Hasselnøddepaté med røde linser
Karrysalat med æbler, hvide bønner og dild
Vegetarisk/Vegansk tarteletfyld
Vegetariske/Veganske fyldte portobello svampe med bløde løg, kikærter og rødbede
Dessert: Risalamande med kirsebærsauce

Fredag
Pestomarinerede kyllingespyd
Soltørret tomatpesto
Cremet pasta med græskar, porrer og salvie
Panzanella med rodfrugter, palmekål, bagte tomater, croutoner og parmesan
Pålæg: Madagaskarpeber paté med cornichons
Provenceskinke med persillepesto
Vegetar/Vegan: Ragout af rodfrugter, kikærter, svampe, grøntsager og salvie

 ————————————

Dansk menu: Uge 50
Dansk Allergene: Uge 50 Allergener
English menu: Uge 50 ENG
English allergene: Uge 50 ENG Allergener

 ————————————

2ZUskXCw
2JK17BxQ
j5OVRIZw

Kontakt Os

Lad os stå for maden til dit næste arrangement – eller til din frokost ordning.

Kontakt os her: