KRAGERUP OG KO

Energien på bordet

UGEMENUER

Uge 25

Mandag
Vindaloo curry med svinekød, ingefær og chili
Grøn tomat chutney, agurkeraita og papadum
Ris pilaf med ristet blomkål, gurkemeje og tranebær
Vandmelon, tomater, agurker, mango, grønkål, ristede mandler og kokos
Pålæg: Røget okseinderlår med cream cheese og urter
Æggesalat med cajun majs og blegselleri
Vegetar/Vegan: Blomkål, mango og røde linser i vindaloo curry

Tirsdag
Kalvekrebinetter
Stuvet spidskål, ærter, gulerødder og asparges
Nye kartofler med urter og smør
Hjertesalat, blomkål, ærter, feta og abrikoser
Pålæg: Røget kalkun med dildcreme
Svampepaté med drueagurker
Vegetar/Vegan: Quinoa krebinetter med soltørret tomat og courgetter

Onsdag
Kyllingekødboller med sort sesam, ingefær og cremet teriyakisauce
Rød chili sambal med kokos
Lune nudler med forårsløg, gulerødder og sesam
Broccolini, cashews, kinakål, edamame og ananas med kimchispice
Pålæg: Kartoffelmad med tomat, mayonnaise og purløg
Pastrami med sennepssyltet kål
Vegetar/Vegan: Aubergine med sort sesam, mungbønner, ingefær og forårsløg

Torsdag
Laks tagine med kikærter, mandler, abrikoser og citron
Persillepesto
Marinerede nye kartofler med avocado, karse, tomat og citron
Asparges broccoli, grillet peber, spinat, radiser og feta
Pålæg: Kyllingesalat med svampe og asparges
Roastbeef med pickles, peberrod og bløde løg
Vegetar: Tærte med broccoli, porre, løg og spinat
Vegan: Tærte med broccoli, porre, løg, spinat og cashewcreme
Kage: Skovbærsnitte

Fredag
Burger med ”Southern fried” kyllingebryst og pretzelbolle
Bbq sauce og honey mustard
Halve bagte kartofler
Coleslaw med gulerødder, sommerkål, spinat og chipotledressing
Pålæg: Kartoffelspegepølse med remoulade og ristede løg
Ørredrillettes med kapers
Vegetar/Vegan: Southern fried sweet potato patty

 ————————————

Dansk menu: Uge 25
Dansk Allergene: Uge 25 Allergener
English menu: Uge 25 ENG
English allergene: Uge 25 ENG Allergener

 ————————————

Vi er underlagt fødevarestyrelsens 3 timers regel, der betyder at maden I modtager fra os, skal være spist eller kasseret senest 3 timer efter at kølekæden er brudt. Vi er færdige med maden klokken 10.00, hvilket betyder at I bør være færdige med frokosten klokken 13.00

Uge 26

Mandag
Polentapaneret kyllingebryst
Salsa verde
Lun pasta med cajun majs, soltørrede tomater, basilikum og græskarkerner
Sommerkål, grønne bønner, rugbrødscroutoner og Italian dressing
Pålæg: Røget kalkun med paprika og italiensk salat
Laksesalat med kapers og dild
Vegetar/ Vegan: Sweet potato med black bean/majssalsa og feta

Tirsdag
Argentinsk okselårtunge med chimichurri dry rub
Rødvinssauce og Salsa verde
Stegte kartofler med salsa brava og urter
Snittet kål med pebersalsa, semitørrede tomater og cheddar
Pålæg: Æggesalat med karry og karse
Provence paté med cornichons
Vegetar: Enchilada med portobello, sweet potatoes, Chipotle, tomat og mozzarella
Vegan: Enchilada med portobello, sweet potatoes, Chipotle, tomat og tofu

Onsdag
Koteletter af velfærdsgris i fad med chorizo og paprika
Persillepesto
Gurkemeje ris med grillet peber, semitørret tomat, forårsløg og bønner
Hjertesalat med blomkål, ærter, croutoner og green godess dressing
Pålæg: Tunsalat med gulerod og chili
Pastrami med dijonnaise og syltet rødløg
Vegetar: Tærte med spinat, asparges og cheddar
Vegan: Tærte med spinat, asparges og cashew creme

Torsdag
Klassiske fiskefrikadeller med urter, dild og citron
Grov remoulade med svampe og dild
Kartoffelsalat med creme fraiche, ærter, radiser og purløg
Grønne bønner, ærter og bagte tomater
Pålæg: Kamsteg med sennep og marineret spidskål
Skinkesalat med cornichons
Vegetar/ Vegan: Squashdeller med hvide bønner og majs
Kage: Hvid brownie med lakrids, fersken og hindbær

Fredag
Okseburger med pretzelbolle
Bbq ketchup, estragonaïoli, cheddar
Kartoffelbåde med rosmarinsalt
Salater, bagte tomater, syltede agurker, syltede rødløg
Pålæg: Rejesalat med karry og æbler
Kartoffelmad med mayonnaise og tomat
Vegetar/ Vegan: Rødbedebøf med svampe, quinoa og bløde løg

 ————————————

Dansk menu: Uge 26
Dansk Allergene: Uge 26 Allergener
English menu: Uge 26 ENG
English allergene: Uge 26 ENG Allergener

————————————-

 

 

 

 

2ZUskXCw
2JK17BxQ
j5OVRIZw

Kontakt Os

Lad os stå for maden til dit næste arrangement – eller til din frokost ordning.

Kontakt os her: