Uge menuer

Kragerup og Ko tilbyder cateringløsninger i København og omegn. Kontakt os for mere information om, hvad vi kan tilbyde dig eller din virksomhed.

01.

Tilføj din overskrift her

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Aenean rutrum purus cursus eros dapibus, at aliquam lorem feugiat. Vivamus sodales id mauris at cursus. Sed et lacus id velit hendrerit malesuada. Nulla sollicitudin nibh ut sodales rutrum. 

02.

Tilføj din overskrift her

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Aenean rutrum purus cursus eros dapibus, at aliquam lorem feugiat. Vivamus sodales id mauris at cursus. Sed et lacus id velit hendrerit malesuada. Nulla sollicitudin nibh ut sodales rutrum. 

03.

Tilføj din overskrift her

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Aenean rutrum purus cursus eros dapibus, at aliquam lorem feugiat. Vivamus sodales id mauris at cursus. Sed et lacus id velit hendrerit malesuada. Nulla sollicitudin nibh ut sodales rutrum. 

Kragerup & Ko

Frokostordningen fra Kragerup og Ko

Frokostordningen fra Kragerup og Ko bidrager positivt til den fælles frokostpause på arbejdspladsen. Vi tilbyder en sund og varieret frokostordning, som tilgodeser de mange individuelle behov der kan være, når flere mennesker samles.

Vi leverer daglig vores frokostordning til mere end 70 virksomheder i København og omegn, og har gjort det siden 2002

Vi tilbyder naturligvis vegetariske og veganske alternativer.

Uge 13

Mandag
Krydret vietnamesisk svinekød med grøntsager og soya
Peanutsauce og sur sød chili
Jasminris
Kålsalat med gulerødder, edamame, agurk, ingefær, sesam og mynte
Pålæg: Provence paté med cornichons
Hamburgerryg med røræg
Vegetar/Vegan: Forårsruller med grøntsager og sød chili

Tirsdag
Italienske kødboller i tomatsauce med basilikum
Parmesan og grønkålspesto med hasselnødder
Linguini pasta
Spinat med tomater, grillet peber, urter og ”Italian dressing”
Pålæg: Laksesalat med æbler og asparges
Fennikelsalami med oliventapenade og semitørrede tomater
Vegetar/Vegan: Ovnbagt spidskål med ratatouille og hvide bønner

Onsdag
Misomarinerede kyllingespyd med sesam og forårsløg
Goma dipping sauce
Japansk kartoffelsalat med miso, sesam, edamame, radiser, syltede agurker og karse
Hjertesalat med asparges broccoli, mango, kinaradise og cashews
Pålæg: Frikadeller med sennep og syltede agurker
Halve æg med rejer, citronmayonnaise og brøndkarse
Vegetar: Kartoffel-rösti med misostegte østershatte og linser
Vegan: Samosa af filodej med kartofler, misostegte østershatte og linser

Torsdag
Burger af polentapaneret torsk og pretzel bolle
Grov remoulade og guacamole
Kartoffelbåde
Coleslaw af spidskål, grønkål, gulerødder og honey mustard
Pålæg: Dyrlægens natmad
Kartoffelmad med tomater, urtemayonnaise og ristede løg
Vegetar/Vegan: Polentapaneret linse og svampe burger
Kage: Daim cookies med mandler og tranebær

Fredag
Kyllingekebab med za’atar og fladbrød
Shawarmachili, tahindressing og hummus
Durumkerner med tomater, dadler, granatæbler, melon og feta
Snittet rød spidskål og salat med plukkede urter og rødløg
Pålæg: Skaldyrssalat med paprika og æbler
Røget okse med selleriremoulade
Vegetar/Vegan: Kebab af portobello, knoldselleri, kikærter og za’atar

Uge 14

Mandag
Chicken tikka masala
Mangochutney, agurkeraita, papadum
Ris pilaf med stegte løg, linser og kardemomme
Grønkål, butternut squash, mango og græskarkerner
Pålæg: Røget rullepølse med sky og løg
Wienersalat med kartofler og sennep
Vegetar/ Vegan: Blomkål masala med linser, hasselnødder og mango

Tirsdag
Tyrkiske köfte af kalvekød med citron, persille og spidskommen
Harissa og tahindressing
Perle cous cous med grillede grøntsager og granatæbler
Honningmelon, tomater, agurker, bagte rødløg, spinat, za’atar og feta
Pålæg: Torskerognsmousse med kapers, soltørret tomat og rødløg
Rosmarinskinke med soltørret tomat pesto
Vegetar: Gulerodsköfte med kikærter, citron, persille og spidskommen
Vegan: Gulerodsköfte med kikærter, citron, persille, tofu og spidskommen

Onsdag
Forloren hare med bacon
Agurkesalat, tyttebærkompot og skysauce
Kartofler med urter
Spidskål, grønne bønner, radiser og æbler
Pålæg: Kylling med spinat og peberpesto
Tunsalat med æbler og dild
Vegetar: Portobello ”farsbrød” med auberginer og kikærter
Vegan: Portobello ”farsbrød” med auberginer og kikærter

Torsdag
Sesamstegt tun med wasabimayonnaise og lime
Soyamarineret laks med misomayonnaise og syltet ingefær
Kyllingespyd med peanuts og sataysauce
Nudelsalat med sprøde grøntsager, sweet chili, edamame og mango
Edamamebønner i bælg og wakame tangsalat
Pålæg: Kamsteg med rødkål og sennepscreme
Hønsesalat med bacon, champignon og syltede rødløg
Kage: Hindbærdrøm med mandler
Vegetar: Japansk omelet med porrer, sesam, teriyaki, mungbønner og tangsalat
Vegan: Sweet potato med porrer, sesam, teriyaki, mungbønner og tangsalat

Fredag
Pulled pork med chipotle Bbq sauce
Tortillas, guacamole og brændt tomatsalsa
Kartoffelsalat med røget chili, majs, avocado, feta, bladselleri og forårsløg
Coleslaw af flere slags kål, gulerødder, sorte bønner og rødløg
Pålæg: Æggesalat med grønne ærter og karse
Roastbeef med pickles og syltede rødløg
Vegetar/ Vegan: Pulled østershatte, linser og svampe med chipotle Bbq sauce

Vi er underlagt fødevarestyrelsens 3 timers regel, der betyder at maden I modtager fra os, skal være spist eller kasseret senest 3 timer efter at kølekæden er brudt. Vi er færdige med maden klokken 10.00, hvilket betyder at I bør være færdige med frokosten klokken 13.00