Uge menuer

Kragerup og Ko tilbyder cateringløsninger i København og omegn. Kontakt os for mere information om, hvad vi kan tilbyde dig eller din virksomhed.

01.

Tilføj din overskrift her

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Aenean rutrum purus cursus eros dapibus, at aliquam lorem feugiat. Vivamus sodales id mauris at cursus. Sed et lacus id velit hendrerit malesuada. Nulla sollicitudin nibh ut sodales rutrum. 

02.

Tilføj din overskrift her

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Aenean rutrum purus cursus eros dapibus, at aliquam lorem feugiat. Vivamus sodales id mauris at cursus. Sed et lacus id velit hendrerit malesuada. Nulla sollicitudin nibh ut sodales rutrum. 

03.

Tilføj din overskrift her

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Aenean rutrum purus cursus eros dapibus, at aliquam lorem feugiat. Vivamus sodales id mauris at cursus. Sed et lacus id velit hendrerit malesuada. Nulla sollicitudin nibh ut sodales rutrum. 

Kragerup & Ko

Frokostordningen fra Kragerup og Ko

Frokostordningen fra Kragerup og Ko bidrager positivt til den fælles frokostpause på arbejdspladsen. Vi tilbyder en sund og varieret frokostordning, som tilgodeser de mange individuelle behov der kan være, når flere mennesker samles.

Vi leverer daglig vores frokostordning til mere end 70 virksomheder i København og omegn, og har gjort det siden 2002

Vi tilbyder naturligvis vegetariske og veganske alternativer.

Uge 27

Mandag
Varm ret: Tærte med skinke, porrer og spinat
Vegetar: Løgtærte med kartofler, spinat og mozzarella
Vegan: Løgtærte med kartofler, spinat og cashewcreme
Spread og tilbehør: Tomatpesto
Kartoffelsalat med radiser, syltede rødløg og ærter
Salat: Hjertesalat, blomkål, æbler, rugbrødscroutoner og mormordressing
Pålæg: Laksesalat med purløg og asparges
Spegepølse med soltørret tomat og cream cheese med paprika og urter

Tirsdag
Varm ret: Italiensk farsbrød af kalvekød med tomatsauce og basilikum
Vegetar/ Vegan: Polenta med porrer, tomat og østershatte
Spread og tilbehør: Persillepesto
Pasta med caponata af grillede grøntsager, oliven og kapers
Salat: Sommerkål, broccolini, rød peber og mozzarella
Pålæg: Madagaskar peber paté med cornichoner
Honningskinke med italiensk salat

Onsdag
Varm ret: Kylling i rød karry med kokosmælk, ananas, ingefær, grøntsager og lime
Vegetar/ Vegan: Samosa med søde kartofler, løg, hvide bønner og rød karry
Spread og tilbehør: Sød chili dressing
Stegte ris med røræg, løg, sesam, soya og porrer
Salat: Spidskål med vandmelon, agurk, sesam og cashewnødder
Pålæg: Salat af røget ørred, radiser og grønne æbler
Kamsteg med grov sennep og agurkesalat

Torsdag
Varm ret: Panko paneret torsk
Vegetar: Grillet spidskål med soya, sesam og røræg
Vegan: Grillet spidskål med soya, sesam og tofu
Spread og tilbehør: Grov remoulade med urter og ærtepuré med mynte
Kartoffelbåde med urtesalt
Salat: Caesar salat med croutoner og parmesan
Pålæg: Roastbeef med pickles og peberrod
Hønsesalat med asparges og svampe
Kage: Koldskål med kammerjunker

Fredag
Varm ret: Gyros af svinekød med fladbrød
Vegetar/ Vegan: Svampe, butternut og hvide bønner med gyros krydderier og fladbrød
Spread og tilbehør: Tzatziki og haydari-dip af grillet peber og feta
Bulgur med courgetter, majs og persille
Salat: Tomater, agurker, peberfrugt, rødløg, feta, oliven og spinat
Pålæg: Kartoffelmad med tomat og mayonnaise
Tun i tomat med dild

                     

 

                   Vi holder sommerferielukket i uge 28 + 29

                 Pr. mandag den 7. juli – til og med fredag den 18. juli

 

        Vi glæder os til at levere jeres frokost igen, mandag den 21. juli

 

                                               God sommer

 

                            Medarbejder gruppebillede Kragerup & Ko

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

Vi er underlagt fødevarestyrelsens 3 timers regel, der betyder at maden I modtager fra os, skal være spist eller kasseret senest 3 timer efter at kølekæden er brudt. Vi er færdige med maden klokken 10.00, hvilket betyder at I bør være færdige med frokosten klokken 13.00