KRAGERUP OG KO

Energien på bordet

UGEMENUER

Uge 4

Mandag
”Bordelaise” af kalvekød med peberfrugter, rødvin og kalvebacon
Salsa verde
Pasta med peberpesto og urter
Blomkål med cremedressing, ribs, græskarkerner og spinat
Pålæg: Tun i tomat
Oksespegepølse med remoulade og ristede løg
Vegetar: Butternut squash tærte med kikærter og grønkål
Vegan: Butternut squash tærte med kikærter, grønkål og cashewcreme

Tirsdag
”Albondigas” kødboller med chorizo i paprika sauce
Salsa romesco med mandler
Perlebyg med safran, grillet peber, rødløg, kikærter og grønne bønner
Aspargesbroccoli, spinat, syltede rødløg, appelsin og hasselnødder
Pålæg: Torskerognsalat med citron og dild
Kold kalv med sour cream and onion
Vegetar/Vegan: Linsefrikadeller med grillet peberfrugt i paprika sauce

Onsdag
Butter chicken
Agurkeraita, mangochutney og papadums
Hvide ris med kokos og sennepsfrø
Grønkål, agurk, ananas, granatæbler og chili
Pålæg: Leverpostej med rødbeder
Skinkesalat med kartoffel og purløg
Vegetar/Vegan: Dhal med røde linser, grøntsager og Garam masala

Torsdag
Thai style fiskedeller rørt med karry og forårsløg
Råsyltede grøntsager med ingefær og koriandermayonnaise (remoulade til de kræsne)
Stegte kartofler med karry og sesam
Grønne bønner, svampe, broccoli og spidskål
Pålæg: Kyllingesalat med abrikos, karry og selleri
Roastbeef med remoulade og ristede løg
Vegetar: Madpandekage med grønkål, karryhummus og hytteost
Vegan: Wrap med grønkål, karryhummus og tofu
Kage: Kokos chokolade cookies

Fredag
Pulled beef barbecoa
Tortillas, guacamole, refried black beans og jalapeno hotsauce
Ris og kidneybønner
Savoykål, pebersalsa, Chipotle, sesam og peanuts
Pålæg: Røget filet med røræg
Laksesalat med asparges og purløg
Vegetar/Vegan: ”Barbecoa” pulled jackfruit, portobello svampe og rødløg

————————————

Dansk menu: Uge 4
Dansk Allergene: Uge 4 Allergener
English menu: Uge 4 ENG
English allergene: Uge 4 ENG Allergener

————————————

Vi er underlagt fødevarestyrelsens 3 timers regel, der betyder at maden I modtager fra os, skal være spist eller kasseret senest 3 timer efter at kølekæden er brudt. Vi er færdige med maden klokken 10.00, hvilket betyder at I bør være færdige med frokosten klokken 13.00

 
Uge 5

Mandag
Hakkebøf med bløde løg og skysauce
Persillepesto
Gratinerede kartofler
Bagte rødbeder, grønkål, syltede gulerødder og hasselnødder
Pålæg: Mortadella med remoulade og ristede løg
Æg med rejer og urtemayonnaise
Vegetar: Svampe quiche med jordskokker og grønkål
Vegan: Svampe tærte med jordskokker, grønkål og cashewcreme

Tirsdag
Polentapaneret kyllingebryst
Tomatpesto
Stegte perlebyg med hasselnødder, butternut squash og parmesan
Grønne salater, bagte rødløg, croutoner, tomater og ”Italian dressing”
Pålæg: Røget rullepølse med sky og løg
Skaldyrssalat
Vegetar: Grøntsagsgryde med kikærter, rodfrugter, svampe og forårsløg
Vegan: Grøntsagsgryde med kikærter, rodfrugter, svampe, forårsløg og tofu

Onsdag
”Old school” frikadeller
Syltede rødbeder og agurkesalat
Kartoffelsalat med creme fraiche, purløg, radiser og ærter
Hjertesalat med mormordressing, blomkål, bønner og urter
Pålæg: Kalv med sour cream and onion og syltede rødløg
Hønsesalat med svampe og selleri
Vegetar/Vegan: Quinoa deller med majs, rødløg og kidneybønner

Torsdag
Torsk med lun tomatkompot, oliven og urter
Sauce gribiche med æg, urter og kapers
Pastasalat med tomat, edamame og avocado
Hjertesalat, broccoli asparges, grillet peberfrugt og oliven tapenade
Pålæg: Kold kamsteg med rødkål og sennep
Wienersalat
Vegetar: Portobello svampe med sauterede grøntsager, Feta og peberpesto
Vegan: Portobello svampe med sauterede grøntsager, tofu og peberpesto
Kage: Kokostoppe med hindbær og lys chokolade

Fredag
Porchetta af nakkekam med krydderurter og svær ”on the side”
Salsa verde
Stegte kartofler med krydderurter og citron
Råmarineret fennikel, grønkål, appelsin, oliven, bagte tomater og trøffeldressing
Pålæg: Røget kalkun med peberpesto
Rejesalat med æbler og karry
Vegetar/Vegan: Aubergine med ratatouille og hvide bønner

————————————

Dansk menu: Uge 5
Dansk Allergene: Uge 5 Allergener
English menu: Uge 5 ENG
English allergene: Uge 5 ENG Allergener

————————————

2ZUskXCw
2JK17BxQ
j5OVRIZw

Kontakt Os

Lad os stå for maden til dit næste arrangement – eller til din frokost ordning.

Kontakt os her: