Uge 12
Mandag
Spicy vindaloo kylling
Mangochutney, raita og naanbrød
Gurkemejeris med stegte løg og kikærter
Melon, ananas, agurker, spinat, rødløg og ristede mandler
Pålæg: Skaldyrssalat med paprika og æbler
Pastrami med sour cream and onion
Vegetar/Vegan: Vindaloo dhal med blomkål, kikærter og linser
Tirsdag
Medister med æbler og timian
Agurkesalat, rødbeder og sky sauce
Kartoffelmos
Spidskål, rødkål, peberfrugt, radiser, purløg og feta
Pålæg: Æg med rejer og mayonnaise
Kartoffelmad med mayonnaise og purløg
Vegetar/ Vegan: Filoruller med grillet kål, edamame, timian og æbler
Onsdag
Flanksteak med peberfrugter, stegte løg og rosmarin
Basilikumpesto med ricotta og hasselnødder
Cremet pasta med brændte tomater, mozzarella og grillet peber
Hjertesalat, Castelfranco, radicchio, rucola, artiskokker og broccolini
Pålæg: Laksesalat med dild, æbler og asparges
Spegepølse med soltørret tomat kompot
Vegetar/Vegan: Pankopaneret aubergine med peberfrugter, stegte løg og rosmarin
Torsdag
Ovnbagt laks ”provencal” med tomater, kapers, oliven og urter
Salsa verde
Bouillon kartofler med porrer, forårsløg og spinat
Blomkål med appelsiner, spinat og semitørrede tomater
Pålæg: Leverpostej med syltede rødbeder
Roastbeef med remoulade og ristede løg
Vegetar/Vegan: Polenta med østershatte, tomat, kapers og oliven
Kage: Banankage med kaffe og kokosglasur
Fredag
Fredagsburger af velfærdsokse i pretzelbolle
Chipotle ketchup, estragonmayonnaise og cheddar
Kartoffelbåde med rosmarinsalt
Salater, bagte tomater, sennepssyltede løg og drueagurker
Pålæg: Ørredsalat med radise
Røget filet med røræg og purløg
Vegetar/ Vegan: Svampeburger med sorte bønner og aubergine
————————————
Dansk menu: Uge 12
Dansk Allergene: Uge 12 Allergener
English menu: Uge 12 ENG
English allergene: Uge 12 ENG Allergener
————————————-
Vi er underlagt fødevarestyrelsens 3 timers regel, der betyder at maden I modtager fra os, skal være spist eller kasseret senest 3 timer efter at kølekæden er brudt. Vi er færdige med maden klokken 10.00, hvilket betyder at I bør være færdige med frokosten klokken 13.00
Uge 13
Mandag
Chili con carne af oksekød med bønner og chokolade
Creme fraiche, cheddar, nachos og tomatsalsa
Ris og bønner
Hvidkål, cherrytomater, ristede artiskokker, grillede rødløg og avocado
Pålæg: Laksesalat med asparges og dild
Landskinke med urtecreme og paprika
Vegetar/ Vegan: Multibønne chili med rodfrugter, majs og chokolade
Tirsdag
Kalvefrikadeller med grøntsager
Æble tzatziki med peberrod og grove sennepssyltede agurker
Pastasalat med peberpesto, cajun majs og semitørrede tomater
Coleslaw af grønkål, hvidkål, syltede gulerødder og sød sennep
Pålæg: Tunsalat med karry, æbler og purløg
Leverpostej med rødbeder
Vegetar/Vegan: Auberginedeller med sorte bønner og quinoa
Onsdag
Tærte med kylling, forårsløg, spinat og cheddar
Persillepesto
Kartoffelsalat med ramsløg-creme, radiser, ærter og karse
Hjertesalat med mormordressing, ærter og blomkål
Pålæg: Karrysild med æbler, dild og æg
Æg med rejer og urtemayonnaise
Vegetar: Svampetærte med cheddar, spinat og løg
Vegan: Svampetærte med cashew creme, spinat og løg
Torsdag
Påskelukket – Skærtorsdag
Fredag
Påskelukket – Langfredag
————————————
Dansk menu: Uge 13
Dansk Allergene: Uge 13 Allergener
English menu: Uge 13 ENG
English allergene: Uge 13 ENG Allergener
————————————-
Kragerup & Ko ApS
Ejby Industrivej 91
2600 Glostrup
Telefon: +45 44666672
Mobil: +45 21921093
Mail: mad@kragerupogko.dk
CVR Nr: DK26855039
Jyske Bank Kontonr. 50221158368