Kragerup og ko
Vegetarmenuer
Kragerup og ko
Sundt og grønt
Kragerup og ko
Sprøde og sjove snacks
Kragerup og ko
Energien på bordet
Kragerup og ko
Varieret frokostordning
Kragerup og ko
Catering til selskaber
Kragerup og ko
Mad til dit bryllup
Kragerup og ko
Mad til konfirmationen
Previous slide
Next slide

Bæredygtighed og madspild

Hos Kragerup & Ko tænker vi meget bæredygtighed og madspild. Vi arbejder hver dag aktivt på at udnytte hver enkelt råvare optimalt, således at vi kan være med til at nedbringe overflødigt madspild.

Vi har høje krav til vores leverandører i forhold til kvaliteten af råvarer – Vi prioriterer leverandører der prioriterer dyrevelfærd og vi bestræber os på at bruge lokale råvarer.

Vi planter træer, fordi skove er livsnødvendige for os og for planeten – de hjælper os med at:
– Absorbere CO2.
– Rense luften.
– Opretholde den vitale biodiversitet.
– Blive til bæredygtige råmaterialer.
– Genopbygge beskadiget jord.
– Filtrere grundvandet.
bæredygtighed og madspild

Vi prioriterer dyrevelfærd højt, og bruger derfor kun MSC certificeret fisk.

Vores svinekød kommer primært fra velfærdsgrise, certificeret af dyrenes beskyttelse, bl.a. frilandsgrise, opdrættet på et skovareal på Lolland.

Vi bestræber os på at bruge dansk og velfærds certificeret kalv- og oksekød fra fritgående dyr.

Vores rugbrød leveres dagligt fra Emmerys som er 100% økologisk og bagt udelukkende på rugmel, kerner og surdej. 

Vi tænker meget på vores spild af madvarer, og via Daka ReFood indsamles og genanvendes vores madaffald, til foder, gødning, biogas og biodiesel.

Vores strøm leveres fra Norsk elkraft, som sikrer at elforbruget kommer fra vedvarende energikilder som vind og vand.

Kragerup & Ko er stolte af at støtte Læger uden Grænsers utrættelige arbejde.

Kontakt Os

Lad os stå for maden til dit næste arrangement – eller til din frokost ordning.

Kontakt os her: