Hos Kragerup & Ko tænker vi meget bæredygtighed og madspild. Vi arbejder hver dag aktivt på at udnytte hver enkelt råvare optimalt, således at vi kan være med til at nedbringe overflødigt madspild.
Vi har høje krav til vores leverandører i forhold til kvaliteten af råvarer – Vi prioriterer leverandører der prioriterer dyrevelfærd og vi bestræber os på at bruge lokale råvarer.
Vi prioriterer dyrevelfærd højt, og bruger derfor kun MSC certificeret fisk.
Vores svinekød kommer primært fra velfærdsgrise, certificeret af dyrenes beskyttelse, bl.a. frilandsgrise, opdrættet på et skovareal på Lolland.
Vi bestræber os på at bruge dansk og velfærds certificeret kalv- og oksekød fra fritgående dyr.
Vores rugbrød leveres dagligt fra Emmerys som er 100% økologisk og bagt udelukkende på rugmel, kerner og surdej.
Vi tænker meget på vores spild af madvarer, og via Daka ReFood indsamles og genanvendes vores madaffald, til foder, gødning, biogas og biodiesel.
Vores strøm leveres fra Norsk elkraft, som sikrer at elforbruget kommer fra vedvarende energikilder som vind og vand.
Kragerup & Ko er stolte af at støtte Læger uden Grænsers utrættelige arbejde.
Kragerup & Ko ApS
Ejby Industrivej 91
2600 Glostrup
Telefon: +45 44666672
Mobil: +45 21921093
Mail: mad@kragerupogko.dk
CVR Nr: DK26855039
Jyske Bank Kontonr. 50221158368