Kragerup og ko
Energien på bordet
Kragerup og ko
Energien på bordet
Kragerup og ko
Sundt og grønt
Kragerup og ko
Varieret frokost ordning
Kragerup og ko
Catering til selskaber
Kragerup og ko
Vegetarmenuer
Kragerup og ko
Sprøde og sjove snacks
Kragerup og ko
Mad til dit bryllup
Konfirmationsmenu
til både store og små
Previous slide
Next slide

Bryllupsmenu København

Booker I Kragerup & Ko til at stå bag jeres bryllupsmenu København, er I sikret et team af professionelle kokke, der kokkerere med lidenskab og kærlighed til den lækre smag, og til at gøre jeres store dag til noget helt særligt. En servering, som I, jeres familier og gæster altid vil kunne huske tilbage på, med glæde og stolthed.

En drøm af en bryllupsmenu København

Vi har altid ønsket at levere den bedste service til vores kunder, samtidig med at vi kan være i stand til at fjerne en del af den stress mange oplever op til deres store dag. En bryllupsmenu København er ikke blot en lille biting på selve dagen. Den er vigtig. Bryllupper er skræmmende perspektiver og det er derfor vores catering team er her for at sikre en smidig, stressfri drift af jeres store dag, hvor I er sikret den perfekte bryllupsmenu København til jer og jeres gæster.

Vi er meget opmærksomme på jeres behov og kan pege jer i den rigtige retning for hvordan I sammen med os skaber en perfekt bryllupsmenu København sammensætning. Vi tager højde for hvilke smage der fungerer bedst sammen, sæsonens råvarer og kvalitetselementer, finpudsede teknikker der skaber de små detaljer, og samtidig sikrer vi os at alle bliver mætte og glade. Jeres bryllupsmenu København handler ikke kun om mad på tallerkenen, det handler om den lille følelse af lykke der opleves ved hver bid, og den perfekte helhed der dannes sammen med brylluppets øvrige elementer.

En mindeværdig bryllupsmenu København

Vi tilstræber altid at overgå vores kunders forventninger og ønsker at jeres bryllupsmenu København skal ære en del af den helt særlige dag i ønsker jer, og fortjener. Vi er stolte af vores erfaringer og kompetencer, og vi er stolte hver gang et brudepar vælger os til at hjælpe dem gennem den store dag. Så hvorfor ikke kontakte os for at drøfte jeres ideer, smag, behov og så finder vi sammen frem til inspiration, lækkerier og den perfekte bryllupsmenu København.

Vi ved at særlige lejligheder er der for at blive husket, og det er derfor, I bør være i stand til at tilbringe tid med venner, familie og gæster snarere end at skulle bekymre jer om jeres bryllupsmenu København. Ønsker I at skabe den wow-faktor, der får jeres kunder til at mindes jeres store dag for tid og evighed, så er vores kreative og velsmagende menuer vejen frem til at imponere. Vi er her for at skabe den perfekte kombination af retter, der gør jeres bryllupsmenu København mindeværdig.

Uanset om I ønsker noget simpelt og velsmagende eller noget ekstravagant og luksuriøst – Vi er her til at tage os af det hele.

Lad os stå for maden til dit næste arrangement – eller til din frokost ordning.

Kontakt os her: