Kragerup og ko
Energien på bordet
Kragerup og ko
Energien på bordet
Kragerup og ko
Sundt og grønt
Kragerup og ko
Varieret frokost ordning
Kragerup og ko
Catering til selskaber
Kragerup og ko
Vegetarmenuer
Kragerup og ko
Sprøde og sjove snacks
Kragerup og ko
Mad til dit bryllup
Konfirmationsmenu
til både store og små
Previous slide
Next slide

Buffet catering København

Når emnet kommer til buffet catering København, så er Kragerup & Ko, det helt rigtige sted at henvende sig. Vi har gjort det til vores mission i livet, at sørge for at dine gæster bliver mætte og glade. Dette gælder naturligvis uanset om du bestiller en daglig buffet catering København til for eksempel frokost i kantinen, eller en buffet catering København til en stor festlig anledning i privaten. Uanset gæster og anledning, så kan vi levere en buffet, som matcher alle smagsløg og altid er varierende i udbuddet af retter.

Vores buffet catering København bliver et hit

Har I særlige ønsker eller hensyn der skal tages i forbindelse med jeres buffet catering København, er det naturligvis en mulighed at få ordnet en buffet specielt til jer. Det eneste vi ikke går på kompromis med hos Kragerup & Ko, er de friske råvarer, der sikrer den fantastisk smag og masser af energi til både krop og sjæl. Vores mad er vores stolthed, og vi sørger for at kvaliteten altid er på samme høje niveau. Men derudover bestemmer du selv om det skal være for eksempel vores spaghetti bolognese af oksekød med rødvin og grøntsager eller ovnbagt laks med chorizo, muslinger og urter der skal på buffeten. Mulighederne er mange, og vi kan altid levere en blandet salatbar, et udvalg af gode oste og lækre friskbagte brød. Perfekt til en buffet catering København løsning i kantinen. Med til denne ordning, hører også altid forskelligt sundt tilbehør, som for eksempel mangosalsa med sorte bønner og rødløg og caesarsalat med croutoner og parmesan, samt pålæg af forskellig art.

Er det den private fest der skal bruge buffet catering København?

Det er måske ikke frokosten i firmaet, men derimod den private fest i hjemmet eller i lejede lokaler, der skal have en buffet catering København. Her står vi også altid til rådighed. Vi har for eksempel leveret adskillige buffet catering København løsninger til bryllupper, runde fødselsdage og konfirmationer. Hele året rundt arbejder vi med sæsonens varer som udgangspunkt, og alle råvarer hendes friske samme morgen. En buffet catering København fra Kragerup & Ko kan for eksempel indeholde carpaccio af oksefilet med krydderurter, rucola og høvlet parmesan eller kyllinge ”sticks” med jamaicansk ”jerkspice” og youghurtdip. Perfekt til både konfirmation, sommerfest og runde dage. Er det et lidt yngre publikum der skal fodres af, i forbindelse med ungdomsfester, kan vi også gladelig servere lækre mini pizza med tomat, basilikum og mozzarella og mini burgere med Aïoli og hjemmelavet ketchup. Det behøver ikke være fra frost, bare for at være simpelt. Vores kokke står i køkkenet hele dagen, og sørger for at alle anretninger smager.

Lad os stå for maden til dit næste arrangement – eller til din frokost ordning.

Kontakt os her: