Kragerup og ko
Energien på bordet
Kragerup og ko
Energien på bordet
Kragerup og ko
Sundt og grønt
Kragerup og ko
Varieret frokost ordning
Kragerup og ko
Catering til selskaber
Kragerup og ko
Vegetarmenuer
Kragerup og ko
Sprøde og sjove snacks
Kragerup og ko
Mad til dit bryllup
Konfirmationsmenu
til både store og små
Previous
Next

Buffet København

Kan du lide buffet? Spændingen og forventningen ved at nærme sig de mange borde med alskens lækre anretninger og specialiteter. Måske endda være heldig nok til at støde på en ret man ikke kender og måske endda få sig en ny favorit?

Selvom det er lækkert med en 3-retters, hvor man på forhånd ved, hvad der kommer, oplever vi oftere og oftere, at buffet København vinder indpas. Hvis en buffet er veltilberedt og varierer i udvalg og opstilling, er det mindst lige så indbydende, som en menu, der bliver serveret. Med en buffet er der også plads til overraskelser, hvor man kan være så heldig at støde på sin yndlingsret, eller en ret man helt havde glemt, eller måske en helt ny ret, som man efter nærmere inspektion faktisk kan føje til listen over livretter.

Kragerup & Ko startede, ligesom alle andre virksomheder, i det små – og med en drøm om at gøre en forskel. For os har det altid handlet om passionen for god mad og gode råvarer, og vi tror på at det er dét der har gjort forskellen fra dag ét. Ved at fokuserer på friske råvarer i sæson, kvalitetsvarer og en god pris skabte vi hurtigt en buffet København, som blev populær hos både private- og erhvervskunder.

Buffet København er for alle

Med vores varierende menuer og vores fokus på sæsonens bedste råvarer, kan vi året rundt skabe en buffet København som er for alle aldre og smagsløg. Vores retter spænder vidt og serveres både med og uden kød, under hensyn til almindelige allergier og trends, og med smag og udseende i fokus.

Hos Kragerup & Ko er vi eksperter i at serverer buffet København leveringer for rigtig mange mennesker, der alle har deres egen definition af hvad god mad er. Vi arbejder i en branche, der kræver finesse og præcision, og vi skal sørge for at være knivskarpe på alle punkter. Det er heldigvis ikke noget problem for os. Vi håndplukker vores dygtige kokke til at indgå i de bedste teams og altid være på forkant med modefænomener i den kulinariske branche, til at bøje reglerne for, hvad der er muligt og til altid at eksperimentere og skabe nye vidundere til vores mange kunder.

Buffet København frisk fra køkkenet

En af de ting vi er stolte af, når vi snakker buffet København og alle andre catering løsninger vi tilbyder hos Kragerup & Ko er vores høje kvalitet. Vi står op før alle andre for at kunne udvælge de bedste og mest velsmagende produkter hos vores dygtige leverandører. Det sørger for at vi altid får det bedste af det bedste og vores faste samarbejdspartnere og leverandører gør, at vi altid kan få en god pris på råvarer der ikke går på kompromis med kvaliteten.

Når vi har fundet de bedste råvarer, går vi i køkkenet og starter dagens produktioner af både buffet København, frokostleveringer og hvad vi ellers har af bestillinger. Vores store industrikøkken summer af liv fra morgen til aften, og alt laves fra bunden samme dag som det serveres. Vi arbejder ikke med for producerede varer eller færdigløsninger, men står selv bøjet over gryder og pander mens ovnene kører på fuld drøn for at alt kan leveres og serveres til tiden – Helt friskt fra kokken.

Foruden et stort udvalg i buffeter, leverer Kragerup og Ko mange former for catering, frokostordninger, mere. Hvad end der er tale om en fødselsdag, en julefrokost, en konfirmation eller et bryllup, har Kragerup & Ko noget for enhver smag, der med garanti også vil falde i jeres smag.

Lad os stå for maden til dit næste arrangement – eller til din frokost ordning.

Kontakt os her: