Kragerup og ko
Energien på bordet
Kragerup og ko
Energien på bordet
Kragerup og ko
Sundt og grønt
Kragerup og ko
Varieret frokost ordning
Kragerup og ko
Catering til selskaber
Kragerup og ko
Vegetarmenuer
Kragerup og ko
Sprøde og sjove snacks
Kragerup og ko
Mad til dit bryllup
Konfirmationsmenu
til både store og små
Previous
Next

Catering Ballerup

Noget af det, der skaber succes hos et catering firma er erfaring. Og hos Kragerup & Ko har vi masser af den. Det har vi blandt andet fordi vi er dedikerede omkring vores arbejde med blandt andet catering Ballerup, og fordi vi har passion for madlavning og leverer lækre retter til vores mange kunder.

Igennem en længere årrække har vi været med til at kokkerere for et utal af fester med inspirerende catering Ballerup menuer og en kvalitet, der kan få smagsløgene til virkelig at komme op på stepperne.

Nemt med catering Ballerup udvalg

Uanset om du står med et lille familiært middagsselskab eller en kæmpe fødselsdagsfest, tilbyder vi altid en udsøgt catering Ballerup menu. I styrer endda fuldstændigt selv, om I ønsker jeres mad leveret og klar til servering, eller om I ønsker at hyre en kok, der kommer ud til jer og laver maden i jeres køkken eller på feststedet.

Hvis I selv har valgt at stå for madlavningen, men mangler nogle rigtig søde, smilende og arbejdsomme tjenere, kan vi også her være behjælpelige. Det har derfor aldrig været nemmere og mere ligetil, hvis man ønsker at holde en fest, end at lade Kragerup & Ko stå for catering løsningen.

Lad os stå for maden til dit næste arrangement – eller til din frokost ordning.

Kontakt os her: