Kragerup og ko
Energien på bordet
Kragerup og ko
Energien på bordet
Kragerup og ko
Sundt og grønt
Kragerup og ko
Varieret frokost ordning
Kragerup og ko
Catering til selskaber
Kragerup og ko
Vegetarmenuer
Kragerup og ko
Sprøde og sjove snacks
Kragerup og ko
Mad til dit bryllup
Konfirmationsmenu
til både store og små
Previous slide
Next slide

Catering Brønshøj

Det sidste halve år er gået med planlægning, du har været alle detaljer omkring selve festen igennem, og det spiller bare. Det pæne tøj er vasket, strøget og lagt frem. Mulighederne med hensyn til lokaler er undersøgt ned til mindste detalje, og dit drømme fest lokale er ledigt på den givne dag. Det hele er på plads, du leder nu bare efter catering Brønshøj eftersom du ikke selv er den store kok, og tiden er knap grundet al din forberedelse. Det er her vi kommer ind i billedet og hjælper dig med at tilfredsstille dine gæsters sult. Om festen er en konfirmation, et bryllup, eller en helt tredje lykkelig anledning, så er Kragerup og ko klar med en smagfuld catering Brønshøj menu til dig og dine gæster. Dit eneste job er, at du ikke har noget job. Du skal ikke stå for andet end at bruge din energi på at nyde maden, og underholde dine gæster. Så hvis du leder efter catering Brønshøj og ikke helt er sikker på hvad man rent faktisk får ud af det, så er du landet på den rette side. Dette er siden der oplyser dig om fordelene, og grundene til at du skal vælge Kragerup og ko som din catering Brønshøj partner, fremfor at stå med hele læsset på dine egne skuldre.

Catering Brønshøj – De gode grunde

Der findes adskillige gode grunde til at lade Kragerup og ko stå for stå for madlavningen til din fest eller arrangement. Hvis du leder efter catering Brønshøj, så er Kragerup og ko det rette valg.

Først og fremmest vil du spare en hel del tid og kræfter eftersom du ikke selv skal tænke på forberedelse og tilberedelse af maden til dit selskab. Tid og kræfter vi hos Kragerup og ko derimod lægger i vores mad sammen med en ekstra portion med vores unikke krydderi – Kærlighed. Denne besparelse af tid og kræfter, vil lade dig bruge dem andre steder i hverdagen eller til planlægningen af din fest. Det er en god investering at foretage.

Du er garanteret at få leveret et yderst delikat, og spændende catering Brønshøj mad af høj kvalitet når du benytter dig af vores catering Brønshøj. Bag scenen har vores professionelle kokke tilberedt al maden, og du kan derfor læne dig tilbage med ro i sindet, velvidende at dine gæster får serveret kvalitetsmad til din fest.

Catering Brønshøj – Hvad er catering

Det engelske ord, og selve begrebet catering kan linkes sammen med et par andre begreber der måske er mere velkendt herhjemme som du muligvis kender, fx ”mad ud af huset”. Selve begrebet catering dækker som ordbogsdefinering over ”At lave mad til, samt levere til større forsamlinger”. Det er lige præcis hvad det er, og hvad vi hos Kragerup og ko tilbyder som catering Brønshøj.

Catering er blevet ekstremt populært det seneste år grundet fordelene som du har læst ovenover. Det er mest populært at bruge et catering firma til bryllupper, konfirmationer, samt julefrokoster. Kragerup og ko kan selvfølgelig tilbyde catering Brønshøj til disse begivenheder, og meget mere.

Lad os stå for maden til dit næste arrangement – eller til din frokost ordning.

Kontakt os her: