Kragerup og ko
Energien på bordet
Kragerup og ko
Energien på bordet
Kragerup og ko
Sundt og grønt
Kragerup og ko
Varieret frokost ordning
Kragerup og ko
Catering til selskaber
Kragerup og ko
Vegetarmenuer
Kragerup og ko
Sprøde og sjove snacks
Kragerup og ko
Mad til dit bryllup
Konfirmationsmenu
til både store og små
Previous
Next

Catering Frederiksberg

Vores mangeårige erfaring i Kragerup & Ko, gør at vi er en af de mest dedikerede udbydere inden for catering Frederiksberg. Vi har igennem årene været med til at kokkerere og servicere adskillige fester med inspirerende catering Frederiksberg menuer og en kvalitet, der får smagsløgene til at synge.

Catering Frederiksberg har aldrig været nemmere

Uanset om du har et middagsselskab for 8 eller en fødselsdagsfest for 500 kan vi tilbyde en udsøgt catering Frederiksberg menu. Det er endda op til jer, om I ønsker maden leveret klar til servering, eller om I ønsker at hyre os i form af en kok, der kommer ud til jer og laver maden i jeres køkken eller på feststedet. Står I for at skulle holde en større fest med mange mennesker og udsøgte serveringer, kan vi også være behjælpelige med at finde søde og smilende tjenere. Det har aldrig været nemmere og mere problemfrit at holde en fest, som når du lader Kragerup & Ko stå for catering. Modsat hvad man skulle tro, så har det ikke altid været almindeligt at have catering hjemme. Selvom vi fra tidligere tider har været bekendte med at servicere andre og have gæster, så startede catering leveret til hjemmet faktisk i New York, og var inspireret af en butik i det engelske Cobham, Surrey. Konceptet med catering leveret hjem til var det populært, og voksede hastigt, og i dag arbejder adskillige nutidige cateringvirksomheder på alle former for arrangementer, events, middagsselskaber og firmafester. Det er også dette, som vores catering Frederiksberg fokuserer på.

Perfekt catering Frederiksberg til enhver anledning

Hos Kragerup & Ko har vi bygget vores omdømme på kreative serveringer, udsøgte smagssammensætninger, ekstraordinær service og karakteristiske begivenheder. Vi elsker det vi laver, og vi arbejder dagligt for at vise, at vores catering Frederiksberg aldrig er en fiasko. Derfor tager vi os også altid tid til at møde vores kunder, og snakke om dem og deres gæster. Uanset om vores catering Frederiksberg skal serveres til en intim middag, en gallamiddag, en firmafrokost eller et familiebryllup, så opfordrer vi alle vores kunder til at tage sig tiden til at få den personlige kontakt med os. På den måde kan vi nemlig levere den absolut bedste catering Frederiksberg service og menu, når vi ved hvem vi kokkerere til. Vi kan inkorporere elementer af din virksomhed eller din personlighed ind i vores catering Frederiksberg menu og servering, således at alt passer sammen på den store dag. Arrangementet måske en middag for 8 eller en hær på 5000 eller noget midt i mellem, men vores erfarne team af kokke vil samarbejde med dig, for at opfylde dine forventninger og ønsker til dagen. Hos Kragerup & Ko tager vi vores fødevarer meget alvorligt, og vi håber virkelig at du nyder vores catering Frederiksberg menuer, lige så meget som vi nyder at skabe dem. Vi har en bred vifte af lækre og spændende menuer med fantastisk smagskombinationer og årstidens råvarer, der passer til dit arrangement. Du er også altid velkommen til at kontakte os, for et skræddersyet tilbud på din egen sammensatte menu.

Lad os stå for maden til dit næste arrangement – eller til din frokost ordning.

Kontakt os her: