Kragerup og ko
Energien på bordet
Kragerup og ko
Energien på bordet
Kragerup og ko
Sundt og grønt
Kragerup og ko
Varieret frokost ordning
Kragerup og ko
Catering til selskaber
Kragerup og ko
Vegetarmenuer
Kragerup og ko
Sprøde og sjove snacks
Kragerup og ko
Mad til dit bryllup
Konfirmationsmenu
til både store og små
Previous
Next

Catering Glostrup

Catering Glostrup er det nye sort. Mange af os kan måske huske, at da vores bedsteforældre inviterede til store fester, var det ofte med hjemmelavet mad, og er blev braset, kogt og bagt i flere dage op til den store dag. Og værtsparret var ofte helt udmattede bagefter. Med catering Glostrup slipper du for bøvlet, og kan i stedet blot se frem til den store dag, uden stress og jag.

Kragerup & Ko er stolte af at kunne sige at vi har taget catering Glostrup til ”the next level”. Vi er passionerede omkring vores mad, og vi er dedikerede udbydere af catering Glostrup, der både smager fantastisk, er smukt anrettet og hvor alle kan finde noget på menuen, som bliver et hit.

Catering Glostrup gør livet meget nemmere

Der er mange forskellige former for festdage, og også mange former for fester, som catering Glostrup kan servicere. Hvad enten du inviterer den nærmeste familie på en lækker tre retters middag, eller hele omgangskredsen til en stor havefest med 500 mennesker, så sørger vi for den perfekte catering Glostrup. Det kan være at I blot ønsker maden leveret til døren, klar til servering på pæne fade. Så sørger vi for at levere jeres catering Glostrup færdiganrettet og klar til bordet. Det kan også være at I ønsker yderligere stil, eller vil servere en menu der kræver mere detaljeret og sidste-øjebliks arbejde. I så fald kan I hyre vores catering Glostrup til at komme ud hos jer, og så står kokken i køkkenet, mens I mingler med gæsterne. Det er sådan set kun fantasien (og lidt pengepungen) der sætter grænserne.

Catering Glostrup er til når kvaliteten skal være lige i øjet

Uanset hvilken catering Glostrup løsning og menu du ønsker for din festdag, så sørger vi hos Kragerup & Ko for at kvaliteten er i top. Vi producerer alt fra bunden, og hver dag starter vi morgenen med at tage ud på de store leverandørmarkeder, og udvælge de bedste råvarer. Vi kokkerere altid efter sæsonens råvarer og smage, og foretrækker lokale, friske løsninger, når det er muligt. Kvalitet er et nøgleord i alt hvad vi laver, og de bedste råvarer skal selvfølgelig forkæles. Derfor har vi også kun hyret de bedste kokke, som er eksperter på deres felt, og altid kan udvikle, imponere og behage i vores køkken.

Ønsker du at vi skal stå for din catering Glostrup næste gang du har noget at fejre, så er du altid velkommen til at kontakte os. Vi svarer også meget gerne på spørgsmål, eller hjælper dig med at finde den perfekte menu. Kontakt os på 44666672 eller mad@kragerupogko.dk – Vi glæder os til at bespise dig og dit selskab.

Lad os stå for maden til dit næste arrangement – eller til din frokost ordning.

Kontakt os her: