Kragerup og ko
Energien på bordet
Kragerup og ko
Energien på bordet
Kragerup og ko
Sundt og grønt
Kragerup og ko
Varieret frokost ordning
Kragerup og ko
Catering til selskaber
Kragerup og ko
Vegetarmenuer
Kragerup og ko
Sprøde og sjove snacks
Kragerup og ko
Mad til dit bryllup
Konfirmationsmenu
til både store og små
Previous
Next

Catering København

Hos Kragerup & Ko leverer vi ikke kun ”mad ud af huset” til vores mange kunder. Vi leverer også ”mad ind i huset” forstået på den måde, at vores kunder ved at når de vælger Kragerup & Ko, får de velsmagende mad af lækre kvalitetsprodukter og råvarer, som altid er en fryd at serverer for sine gæster. Vores mad kommer aldrig ud af vores industrikøkken i grimme kasser og er kold ved servering. Nej, vi leverer færdig catering København som du kan servere med det samme på pæne engangsfade, som du kan være stolt af at få leveret, uanset lejligheden.

Catering København – Når det skal være nemt og lækkert

Vi ved godt at tiden kan være knap, at du måske ikke er den skrappeste i køkkenet eller ikke kan overskue at lave mad til 96 mennesker til en festlig anledning. Der kan være mange gode grunde til at vælge catering København frem for at stå med det hele selv. Og er du nået dertil, så bør du helt klart vælge Kragerup & Ko som din catering i København. Vi leverer lækker og velsmagende catering København, samt på hele Sjælland, og vi er slet ikke i tvivl om, at vores succes skyldes én ting: Passion.

Kærlighed til catering København

Hos Kragerup & Ko har vi mange års erfaring fra både ind- og udland. Vores kokke håndplukkes med fokus på passion og kærlighed til mad og gode råvarer. Hver dag står vi tidligt op for at vælge de bedste råvarer der er i sæson, og alt laves fra bunden. Det betyder at vi med garanti kan sørge for altid at leverer lækre og velsmagende catering København menuer og buffeter. Og det gør vi med glæde. Vi er ofte leverandører til private arrangementer og begivenheder som kræver lidt ekstra kærlighed i køkkenet, men vi har også mange trofaste kunder i erhvervslivet, hvor vi serverer lækre cateringmenuer til firmafrokoster, kundearrangementer, receptioner, firmafester med mere. Catering København er ikke blot én ting, det er kærlighed til al mad. Derfor kan vi også leverer alt fra færdige menuer med mange forskellige retter, den klassiske tre retters menu, stor buffet eller måske tapas. Kun fantasien sætter grænser.

Lad os stå for maden til dit næste arrangement – eller til din frokost ordning.

Kontakt os her: