Kragerup og ko
Energien på bordet
Kragerup og ko
Energien på bordet
Kragerup og ko
Sundt og grønt
Kragerup og ko
Varieret frokost ordning
Kragerup og ko
Catering til selskaber
Kragerup og ko
Vegetarmenuer
Kragerup og ko
Sprøde og sjove snacks
Kragerup og ko
Mad til dit bryllup
Konfirmationsmenu
til både store og små
Previous slide
Next slide

Catering Rødovre

Catering Rødovre fra Kragerup & Ko kan have mange smage, former og udtryk, afhængig af hvilken anledning I ønsker maden serveret i. Hos Kragerup & Ko har vores catering menuer behaget alt lige fra firmafrokoster til tre-retters menuer ved bryllupper og fødselsdag, julefrokoster og offentlige events. Uanset hvilken anledning vi har lavet catering  løsninger til, har vi altid været stolte og beærede over, at give vores kunder den bedste kvalitet.

Catering Rødovre som vil imponere dine gæster og få englene til at synge

Hos Kragerup & Ko bruger vi kun de bedste råvarer til vores catering menuer. Vi går aldrig på kompromis med kvalitet og smag, og det mener vi kan smages i den færdige servering. Vi er altid  behjælpelige med at sammensætte en unik, individuel  catering løsning  til vores kunder, men vi har opbygget vores omdømme på kreative serveringer, udsøgte smagssammensætninger, ekstraordinær service og kvalitet. Derfor benytter vi kun sæsonens bedste råvarer, og vil aldrig gå ned på kvalitet.

Har du menuen helt klar og forudbestemt, så er det blot at kontakte os. Er du derimod stadig lidt i tvivl, eller ønsker professionel sparring og rådgivning til din jeres arrangement, så er vi også behjælpelige dér. Vi ønsker at give dig den bedste oplevelse, og står altid til rådighed for at vejlede om smagssammensætninger, ideelle løsninger eller kreative problemløsninger i forbindelse med allergier og lign. Ingen opgave er for stor eller lille, ingen opgave er for vanskelig eller enkel.

Hvad søger du?

Gennem tiden har vi leveret catering  løsninger til mange forskellige anledninger, lige fra intime middage, gallafester, firmafrokoster og arrangementer, samt lokale events og  bryllupper. Vi elsker det hele. Vores udvalg består af en bred vifte af lækre og spændende menuer med fantastiske smagskombinationer. Uanset hvilken form for festlig anledning eller arrangement du ønsker at lette dig selv lidt for, ved at bestille catering Rødovre, så har vi løsningen. Kontakt os på 44666672 eller mad@kragerupogko.dk – Sammen finder vi frem til den bedste catering løsning for dig.

Catering Rødovre
Catering Rødovre

Lad os stå for maden til dit næste arrangement – eller til din frokost ordning.

Kontakt os her: