Kragerup og ko
Energien på bordet
Kragerup og ko
Energien på bordet
Kragerup og ko
Sundt og grønt
Kragerup og ko
Varieret frokost ordning
Kragerup og ko
Catering til selskaber
Kragerup og ko
Vegetarmenuer
Kragerup og ko
Sprøde og sjove snacks
Kragerup og ko
Mad til dit bryllup
Konfirmationsmenu
til både store og små
Previous slide
Next slide

Catering Vanløse

Catering Vanløse er den perfekte løsning for dig der skal stå for firmafrokosten, den store vennemiddag, brylluppet med den udkårne eller andre sammenkomster, hvor maden gerne må være ekstra lækker. Med catering Vanløse fra Kragerup & Ko slipper du for stress og jag i køkkenet, og kan i stedet bruge tiden på sjovere og vigtigere ting, mens vi tager os af det praktiske. Så har du også god tid til dine gæster, på selve dagen.

Catering Vanløse er ikke et nyt begreb

Catering Vanløse er ikke et nyt begreb for Kragerup & Ko. Vi har været leveringsdygtige i udsøgte catering Vanløse løsninger i adskillige år. Vores baggrund for at starte i catering Vanløse branchen var et passioneret ønske om at forene kvalitet, detaljer og smage til én samlet catering, som kunderne ville elske. Vores inspiration stammer fra indland, men i høj grad også udland, og vi arbejder altid på at udvikle os og lære nye ting. Ikke helt skævt, når emnet er catering Vanløse. Faktisk stammer catering leveret direkte til hjemmet i New York. Her var The Big Apple inspireret af en butik i det engelske Cobham, Surrey, som solgte catering løsninger til de handlende. Ideen blev videreudviklet og blev til den catering løsning vi kender i dag, hvor de fleste i branchen tilbyder levering af maden. Vores catering Vanløse er ikke anderledes. Vi kan enten levere din catering Vanløse direkte til døren i færdige anretninger klar til buffetbordet eller servering. Eller vi kan komme ud og lave maden hos dig, og sørge for at vores kokke kreere den bedste catering Vanløse direkte hvor festen holdes.

Gode grunde til at vælge catering Vanløse

Der er mange gode grunde til at vælge en catering Vanløse udefra. Som vi allerede har været inde på, så slipper du for stress og jag med at handle ind, bage, koge og brase. An på festens størrelse, kan du risikere at stå i køkkenet i flere uger op til dagen, for at forberede det hele. Alt dette postyr slipper du for, med catering fra Kragerup & Ko.

Derudover ved vi godt at udsøgte smagsoplevelser og smukke anretninger ikke altid er en selvfølge i alle køkkener. Og ved at bestille catering Vanløse fra os, er du sikker på at din færdige servering bliver i topkvalitet. Vi udvælger kun sæsonens bedste råvarer til vores køkkener, og vi sørger for at indkøbe råvarer samme dag som de skal bruges. Så vidt muligt handler vi lokalt, og tænker over hvilket liv vores råvarer har haft før de ender på vores køkkenbord. Vores kokke er håndplukkede til at kunne stå for de bedste smagssammensætninger og retter, der både leger med traditionelle klassiske serveringer, og finder på ny retter anno 2017. Når alt er klar, sørger vi for at arrangere alle anretninger på flotte fade og i skåle, så det ser både indbydende og lækkert ud.

Vil du høre mere, så kontakt os på 44666672 eller mad@kragerupogko.dk – Sammen finder vi frem til den bedste catering løsning for dig.

Lad os stå for maden til dit næste arrangement – eller til din frokost ordning.

Kontakt os her: