Kragerup og ko
Energien på bordet
Kragerup og ko
Energien på bordet
Kragerup og ko
Sundt og grønt
Kragerup og ko
Varieret frokost ordning
Kragerup og ko
Catering til selskaber
Kragerup og ko
Vegetarmenuer
Kragerup og ko
Sprøde og sjove snacks
Kragerup og ko
Mad til dit bryllup
Konfirmationsmenu
til både store og små
Previous
Next

Catering

Elsker du også menuer, der har mere end blot to retter på programmet? Måske en lækker  catering buffet, der er tematiseret efter land? Eller hvad med råvarer, der passer til årstiden? Eller måske en form for specialitet eller nationalret, der lige kan spice menuen lidt op? En buffet, der overrasker og skaber glæde, hvor du overvældes på den helt rigtige måde, er netop styrken hos Kragerup & Ko.

Det kan også ske, at du bare er en af dem, der gerne vil smage lidt af det hele, og derfor bør du også overveje mad fra Kragerup og Ko.

Catering fra Kragerup & Ko er mad ud af huset, som giver festmåltider til både små og store private begivenheder, mærkedage, højtider, firmafrokosten og den store firmafest.

Det er altid ekstra spændende at få mad udefra – særligt, hvis maden er god. Sidstnævnte er en garanti med catering fra Kragerup og Ko.

Catering fra Kragerup & Ko

Hos Kragerup & Ko bestræber vi os altid på at lave lækker mad til vores catering og menuer. Fra vores store industrikøkken i Glostrup sørger vi for, at al mad til catering bliver tilberedt med passion for det gode måltid, og at der aldrig glemmes, hvad god mad kan gøre. Vi sætter nemlig en ære i at servicere dig og dine gæster med buffeter, menuer, tapas, sandwiches eller hvad jeres virksomhed, fest eller sammenkomst, måtte ønskes af catering.

Hver dag tilbereder vi catering for hundredvis af kunder, og vi sørger med ægte interesse for, at ikke to måltider bliver ens. Vi arbejder med alsidighed og variation i alle vores færdige menuer, og bruger altid friske råvarer fra sæsonen. Det betyder at vi kan garantere jer, at vi serverer catering, der er fuld af smag, saft og kraft – Året rundt!

Catering der ikke går galt

Vores dygtige kokke ved præcis, hvordan man tilbereder kødet bedst muligt, samt hvilke grønne indslag, der skal serveres til hvilke varme retter. Alt skal selvfølgelig være lækkert og indbydende, ikke kun at se på, men også at smage og fornemme. Derfor tester vi løbende vores menuer for at justere og se om vi kan blive endnu bedre. Vi arbejder med smagsnuancer, farvespil og kombinationen af begge for at skabe en cateringoplevelse ud over det sædvanlige. Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten af vores råvarer eller vores færdige produkter, og derfor er vores personale naturligvis også håndplukket til at give vores kunder en fantastisk cateringoplevelse med god mad til en god pris – Hver gang.

Foruden et væld af menu muligheder, og lækre frokostordninger til dit firma, laver Kragerup også mange andre lækre anretninger. Hvad end der er tale om konfirmationer, bryllupper, julearrangementer eller andet, garanterer vi farvestrålende, nærende og lære menu sammensætninger, lige efter jeres ønsker.

Læs mere på vores hjemmeside eller kontakt os på 44666672 eller mad@kragerupogko.dk for spørgsmål.

Lad os stå for maden til dit næste arrangement – eller til din frokost ordning.

Kontakt os her: