Minimum 20 kuverter
En menu bestående af deleretter som serveres i små glas, skåle og fade på bordet som sendes rundt på hyggelig familiær og afslappet facon.
Håndpillede rejer, knuste nye kartofler, safranmayonnaise og frisk tomatsalsa
Grillspyd med blæksprutte og chorizo serveret på syltet blomkål og salsa romesco
Bagte gulerødder, avocado, appelsin, lynstegt tun og koriander
Kyllingespyd med jerk spice, mango salsa, sorte bønne og raita
Pulled pork sliders med coleslaw og Chipotle ketchup
Frilandsgris med ”porchetta” krydderier, fennikel salat, salsa verde og sprød svær
Oksestriploin med chimichurri salsa, grøn bønne salat og strå kartofler
Hvid chokolademousse med syltet mango og brændt hvid chokolade
Panna cotta med jordbær og makroner
Pris 80,- pr. ret
Retterne serveres i forretstørrelse – derfor anbefaler vi 5 retter pr. person
Kragerup & Ko ApS
Ejby Industrivej 91
2600 Glostrup
Telefon: +45 44666672
Mobil: +45 21921093
Mail: mad@kragerupogko.dk
CVR Nr: DK26855039
Jyske Bank Kontonr. 50221158368