Kragerup og ko
Energien på bordet
Kragerup og ko
Energien på bordet
Kragerup og ko
Sundt og grønt
Kragerup og ko
Varieret frokost ordning
Kragerup og ko
Catering til selskaber
Kragerup og ko
Vegetarmenuer
Kragerup og ko
Sprøde og sjove snacks
Kragerup og ko
Mad til dit bryllup
Konfirmationsmenu
til både store og små
Previous
Next

Frokostbuffet København

Hos Kragerup & Ko sørger vi for at forene det personlige og charmerende med vores store industrikøkken i Glostrup. På den måde kan vi sørge for at levere sublime retter til vores mange kunder, uden at de mister deres smag, gode udseende og nærende råvarer. Hos os laves alt med ægte passion og kærlighed til den gode mad, og vi bilder os ind at netop denne egenskab, er hjertet af vores fantastiske catering, samt frokostbuffet København løsninger.

Frokostbuffet København i alle størrelser

Vi kan levere frokostbuffet København løsninger til både private og erhverv i hele København og øvrige Sjælland. Som udgangspunkt tilberedes al mad i vores storkøkken med plads til at viden, ekspertise og engagement kan udfolde sig og skabe lækker og velsmagende frokost. Vi fokuserer på at give alle kunder hvad de ønsker, og derfor er ikke to frokostbuffet København leveringer ens. Der er jo ikke noget ved at få serveret den samme frokost hver dag, vel? Derfor lægger vores kokke sig altid i selen for at sammensætte nærende og indbydende frokostbuffet København serveringer, som indeholder både varme og kolde retter, brød og pålæg, lidt lækkert til bagefter, samt en sund salatbar.

Vores frokostbuffet København kan serveres i alle størrelser, og ønskes det, kan vi også lave faste aftaler om at en eller flere af vores kokke tilbereder maden hos jer, såfremt I har adgang til stor kantine i virksomheden. Hvis ikke, så leverer vi alt i store varmebokse og kasser, således at alt er som det skal være, når de sultne mennesker tropper op med tallerkenerne.

Kan en frokostbuffet København være sympatisk?

Hvis du spørger os, er svaret ja. Vi mener selv, at vi er sympatiske fordi vi er passionerede omkring vores erhverv. Vi går op i at kreere skelsættende madlavning af de bedste, mest friske råvarer, og vi arbejder udelukkende med sæsonens råvarer, som er fulde af smag og saft.

Vi kan godt lide at finde på nye ideer til at bringe til vores forretning og vores kunder til nye højder af madglæde, og hos os er det altid tilladt at lege og udfordre den gængse servering. Det gør at vi ikke bare leverer kedelige standardløsninger uden detaljer, men at vi altid kan sætte en frokostbuffet København op, som stråler af lækkerhed og kærlighed til at maven ikke kun skal være mæt, men at øjet også skal være glad for det dét ser.

Vores kokke er særligt udvalgt og ansat, fordi de er dedikerede og i stand til at sammensætte smukke menuer der spiller. Er der retter du er særligt glad for, eller måske endog retter som ikke var et hit i netop jeres frokostbuffet København servering, så hører vi altid gerne fra vores kunder. Med feedback fra de mange spisende, bliver vi også klogere, og kan sammensætte endnu bedre menuer fremover. Og selvfølgelig giver vi mulighed for at få skræddersyede frokostbuffet København løsninger, hvis der skal være særlige hensyn til ansatte eller gæster ved netop jeres levering. Alle skal jo være glade.

Hvis du leder efter det mest dedikeret team, der er villige til at gå den ekstra mil for at give dig den bedste frokostbuffet København, så er du kommet til det rette sted. Klik dig gerne gennem vores menuer og frokostsider, og se hvad vi kan tilbyde, eller kontakt os for et skræddersyet tilbud.

Lad os stå for maden til dit næste arrangement – eller til din frokost ordning.

Kontakt os her: