Jesper Kragerup Andersen
Mobiltlf. 21 92 10 93
mad@kragerupogko.dk
Personlige data
Født 10. Januar 1971, gift, 3 børn
Arbejdserfaring
Dec. 2002 –
KRAGERUP & KO, København
Medejer og køkkenchef
Okt. 2001 – Nov. 2002
KUNDE & CO, København
Køkkenchef på reklamebureau med ansvar for planlægning og tilberedning af frokost til 150 kræsne og kvalitetsbevidste kolleger
Juni 2001 – Sep. 2001
HILTON COPENHAGEN AIRPORT
Kitchen supervisor i Hamlet fine dining
Dec. 1999 – Juni 2001
CASA HAVANA RESTAURANT, Grand Cayman, BWI
Chef tournant for travl femstjernet restaurant i Caribien
Apr. 1999 – Nov. 1999
Emmerys restaurant, Århus
Daglig leder og køkkenchef i alsidig specialitetsrestaurant
Med ansvar for menuplanlæning, produktudvikling m.m.
Jan 1996 – Mar 1999
RESTAURANT PRINS FERDINAND, Århus
Kokkeelev og kok på kompromisløs gourmetrestaurant
Feb. 1994 – Okt. 1995
CONRAD INTN’L HOTEL, London
Inventory controller med ansvar for lagerkontrol, vareindkøb
Modtagelse og anden logistik. Senere forfremmet til Credit
Manager med kontokunderelationer som område
Jul 1993 – Sep. 1993
SKOVSHOVED HOTEL, Skovshoved
Jul 1991 – Sep. 1991
RESTAURANT l’ALSACE, København
Uddannelse
Jan 1992 – Dec. 1993
HOSTA SCHOOL OF HOTEL MANAGEMENT, Schweiz
Bachelorgrad i hotel og restaurant administration
Jan 1990 – Maj 1991
WIDENER UNIVERSITY, Philadelphia, USA
Tre semestre på hotel og restaurant skole
Andre aktiviteter
Foodstyling for JAKOB & WEILAND REKLAMEFOTO, Århus.
Herunder opgaver for Paradiso, Smag & Behag, Berlingske,
Royal Greenland, Tulip, Danish Crown m.m
Utallige ”gastronomi” rejser til bl.a. London, New York, Brasilien
Miami, Mexico, Paris m.m.
Medejer af cateringfirmaet Kragerup & Ko ApS
Kragerup & Ko ApS
Ejby Industrivej 91
2600 Glostrup
Telefon: +45 44666672
Mobil: +45 21921093
Mail: mad@kragerupogko.dk
CVR Nr: DK26855039
Jyske Bank Kontonr. 50221158368