Kragerup og ko
Energien på bordet
Kragerup og ko
Energien på bordet
Kragerup og ko
Sundt og grønt
Kragerup og ko
Varieret frokost ordning
Kragerup og ko
Catering til selskaber
Kragerup og ko
Vegetarmenuer
Kragerup og ko
Sprøde og sjove snacks
Kragerup og ko
Mad til dit bryllup
Konfirmationsmenu
til både store og små
Previous
Next

Julefrokost catering København

Der er ingen større kærlighed, end kærligheden til mad. De vise ord stammer fra den irske skuespilforfatter og modtager af Nobelprisen i litteratur, George Bernard Shaw. Og som catering firma og leveringsdygtig i fantastiske julefrokost catering København løsninger, er vi enige med den kloge mand. Derfor forsikrer vi dig også om, at du altid kan finde den ægte kærlighed i vores menuer, der indeholder et væld af forskellige og lækre retter, der med garanti vil kunne sætte både hjerter i brand og appetitten i gang.

En julefrokost catering København som alle vil huske

En af vores mest populære serveringer er vores julefrokost catering København, som gør at vi altid har ekstra travlt i køkkenet ved juletid. Med et univers af utrolige retter, er det nogle gange svært at afgøre, hvilken en, du elsker mest, og derfor sørger vi for, at alle vores julefrokost catering København serveringer, altid indeholder rigeligt mad. Så kan du jo lige smage igen, hvis du stadig er lidt i tvivl om hvorvidt det er den sprøde ribbensteg med rødkålsrelish eller vores leverpostej med timian, peberbacon og svampe, som du nyder mest.

Vores veltilberedte julefrokost catering København kan serveres enten som en lækker 3-retters menu eller som den klassiske julebuffet med et twist. De er begge utrolig populære, og afhænger mest af din stil og anledning for julefrokost catering København løsningen. Uanset hvad, garanterer vi i hvert fald, at vores julefrokost catering København bliver den perfekte servering for dig og dine gæster.

Vi garanterer en julefrokost catering København der smager af mere

I køkkenet står vores chefkok Jesper Kragerup Andersen og styrer vores team af talentfulde kokke med erfaren hånd. Jesper har mange års erfaring fra både ind- og udland, hvilket kommer vores mange kunder til gode. Det er nemlig under Jespers kyndige ekspertise at vores julefrokost catering København serveringer bliver til. Vores kokke har brugt deres flair og fantasi, kombineret med de bedste og mest friske råvarer, til at producere usædvanligt gode julefrokost catering København retter, sprængfyldt med smag og farve, til glæde for vores gæster.

Vi ved at det er vigtigt at efterlade et godt indtryk hos kunderne, så når vi står for julefrokost catering København løsninger, er det ikke kun vores mad vi går op i. Vi værdsætter også den personlige kontakt og gode service, uanset hvornår jeres julefrokost catering København skal stå. Vi sikrer at kun de friskeste ingredienser anvendes og at hver servering præsenteres smukt på fade og i skåle, for at skabe en mindeværdig og lækker oplevelse. Overlad din julefrokost catering København til os, og så sørger vi for at alle kan smage det hele, at alle bliver mætte, og at du og dine gæster får en fantastiske julefrokost. Det eneste vi ikke kan love jer, er at vi tager en svingom med mormor imens. Vi har jo travlt med at sørge for at maden hele tiden er varm og indbydende.

Lad os stå for maden til dit næste arrangement – eller til din frokost ordning.

Kontakt os her: