Kragerup og ko
Energien på bordet
Kragerup og ko
Energien på bordet
Kragerup og ko
Sundt og grønt
Kragerup og ko
Varieret frokost ordning
Kragerup og ko
Catering til selskaber
Kragerup og ko
Vegetarmenuer
Kragerup og ko
Sprøde og sjove snacks
Kragerup og ko
Mad til dit bryllup
Konfirmationsmenu
til både store og små
Previous
Next

Mad ud af huset Albertslund

Hvornår og hvorfor har du brug for mad ud af huset Albertslund? Well, de fleste mennesker kender det med at have travlt og masser at se til i hverdagen. Børnene skal hentes i børnehave og SFO, indkøbene klares, den store skal lave lektier og var der ikke noget med at du havde lovet at base økologiske hirseboller til børnehavens fredagssnack? Oven i det hele kommer der overarbejde, en chef der er på nakken af dig, og I skal for resten også holde den der runde fødselsdag i næste weekend, hvor manden fylder 40.

Her vil mad ud af huset Albertslund være som sendt fra himlen, og hos Kragerup & Ko har vi gjort det til vores mission i livet, at levere den bedste mad ud af huset Albertslund til dig, således at din fest bliver perfekt. Også når du ikke selv står i køkkenet.

Mad ud af huset Albertslund kan redde enhver fest

Større selskaber kan altid være vanskelige at servicere, fordi festmiddagen skal være tilpasset alles smagsløg, noget skal være koldt og andet varmt, og alle skal have samtidig. Med mad ud af huset Albertslund, sørger vi for at lette dig for problemerne.

Kragerup & Ko er stolte af at have nogle af branchens bedste kokke. Vi har et team af dedikerede medarbejdere, der vil sørge for, i samarbejde med dig, at forberede en fabelagtig menu til dagen. Når den store dag oprinder, kan vi enten levere al maden til dig, serveringsklar i store varmekasser, eller du kan hyre os til at komme ud til dig og tilberede maden. Er det den helt store festdag der er tale om, kan vi også være behjælpelige med at finde søde og smilende tjenere, til at stå for serveringen. Mad ud af huset Albertslund er den perfekte catering løsning til konfirmationer, bryllupper, runde fødselsdage og andre festlige fejringer.

Mad ud af huset Albertslund skal altid have kunden i fokus

Hos Kragerup & Ko går vi højt op i at få en personlig samtale med vores kunder, således at vi kan sætte os ordentligt ind i jeres ønsker og forventninger.Uanset hvilken form for mad ud af huset Albertslund du bestiller hos Kragerup & Ko kan du være sikker på, at dine gæster vil have svært ved at holde sig fra den brede vifte af overdådig mad. Med mad ud af huset Albertslund fra os, vil ingen gå sultne hjem, og du vil have masser af tid til at hygge om dine gæster, fremfor at stå i køkkenet.

Lad os stå for maden til dit næste arrangement – eller til din frokost ordning.

Kontakt os her: