Kragerup og ko
Energien på bordet
Kragerup og ko
Energien på bordet
Kragerup og ko
Sundt og grønt
Kragerup og ko
Varieret frokost ordning
Kragerup og ko
Catering til selskaber
Kragerup og ko
Vegetarmenuer
Kragerup og ko
Sprøde og sjove snacks
Kragerup og ko
Mad til dit bryllup
Konfirmationsmenu
til både store og små
Previous
Next

Mad ud af huset Ballerup

Hvorfor skulle du ikke lade en anden tage sig af det praktiske engang imellem, og bestille en mad ud af huset Ballerup servering, frem for at stå i køkkenet selv? Hos Kragerup & Ko har vi specialiseret os i mad ud af huset Ballerup, og leverer dagligt festmåltider til hele København og omegn. Vi har været i catering branchen i adskillige år, og vi sørger for at vores erfaring og ekspertise altid kommer vores mad ud af huset Ballerup kunder til gode.

Mad ud af huset Ballerup er for både private og virksomheder

Uanset hvilken festlig anledning der ligger til grund for at du bestiller mad ud af huset Ballerup, så er vi klar til at servicere dig. På den måde, kan du koncentrere dig om at nyde dagen og underholde dine gæster, mens vi står for det praktiske i køkkenet. Vores kokke og team af dedikerede medarbejdere vil sørge for, i samarbejde med dig, at forberede en fabelagtig menu til dagen. Når vi siger ”sammen med dig” mener vi ikke at du skal knokle (det har du jo os til), men hos Kragerup & Ko går vi højt op i at få en personlig samtale med vores kunder, således at vi kan sætte os ordentligt ind i deres ønsker og forventninger. Når du har taget dig tiden til at snakke med os, så sørger vi for resten. Vi kan både forberede maden på forhånd og levere den, serveringsklar, vi kan hjælpe med at servere i et lokalt forsamlingshus, komme ud og lave maden i dit køkken og meget andet. Alt er muligt med mad ud af huset Ballerup fra Kragerup & Ko.</p.

Hvilken slags mad ud af huset Ballerup leder du efter?

Ikke nok med at vi gerne kokkerere for dig, og klarer alt arbejdet i køkkenet, du kan også hyre os til at sørge for serveringspersonale til lejligheden. Lige så højt vi går op i at vores mad ud af huset Ballerup menuer skal have fantastiske smagskombinationer og designes efter årstidens råvarer, lige så højt går vi også op i det uden om menuen.

Derfor er vi også altid gerne behjælpelige med at forestå vin og drinks der passer perfekt til madens smage. Og lige præcis hvilke elementer der passer sammen, afhænger naturligvis af hvilke ønsker du har til din mad ud af huset Ballerup servering. Er vi ude i en buffet med lækre varme og lune retter til den store fest, eller måske en stående buffet med fingermad og små retter? Det kan også være at I ønsker at køre et tema, og derfor skal have drikkevarerne til at passe til den eksotiske menu.

Uanset hvilken form for mad ud af huset Ballerup du bestiller hos Kragerup & Ko kan du være sikker på, at dine gæster vil have svært ved at holde sig fra den brede vifte af overdådig mad. Med mad ud af huset Ballerup fra os, vil ingen gå sultne hjem. Skal dine gæster være de næste vi mætter? Så kontakt os for at få en god snak og et uforpligtende tilbud på hvad Kragerup & Ko kan gøre for din mad ud af huset Ballerup løsning.

Lad os stå for maden til dit næste arrangement – eller til din frokost ordning.

Kontakt os her: