Kragerup og ko
Energien på bordet
Kragerup og ko
Energien på bordet
Kragerup og ko
Sundt og grønt
Kragerup og ko
Varieret frokost ordning
Kragerup og ko
Catering til selskaber
Kragerup og ko
Vegetarmenuer
Kragerup og ko
Sprøde og sjove snacks
Kragerup og ko
Mad til dit bryllup
Konfirmationsmenu
til både store og små
Previous slide
Next slide

Mad ud af huset Glostrup

Mad ud af huset Glostrup kan være en kærkommen gave til dig der står for at arrangere de store festdage i privaten. Alle der selv har prøvet at lave mad til 40 mennesker, ved hvor hårdt det er, og hvor meget arbejde der også ligger i det på selve dagen. Bestil i stedet vores mad ud af huset Glostrup, så sørger vi for alle anretningerne, mens du kan slappe af med dine gæster.

Mad ud af huset Glostrup kan smage alle

Mad ud af huset Glostrup fra Kragerup & Ko kan bestilles til alle lejligheder. Ingen fest er for stor eller for lille, for hos os handler det om madglæde, passion for gode råvarer og energi på bordet. Derfor arbejder vi også altid kun med de bedste og mest friske råvarer, der indhentes samme dag som de skal bruges. Vi går højt op i miljøet og vores psykiske, såvel som fysiske velbefindende, og sørger for at alle råvarer smager og giver energi. Til gengæld er vi ikke kræsne med hvad vi bruger råvarerne til, og ingen menu er for stor eller lille for os. Dine ønsker er vores lov, og vi kan altid være behjælpelige med at sammensætte den perfekte festmiddag, når du skal bestille mad ud af huset Glostrup.

Hvad siger du for eksempel til kalveculotte med citrontimian og små kartofler med citronolie og purløg? Til den søde tand kunne en dessert for eksempel bestå af en lækker italiensk tiramisu, chokoladebrownies eller eksotisk frugtsalat med ingefær og vanilje. Hertil råcreme. En anden populær menu er vores torsk rullet i peberbacon, pastinakpuré, rosenkål og syltede jordskokker, efterfulgt af en toplækker mørk chokoladefudge på browniebund med vaniljeis og syltede kirsebær.

Uanset om det er til reception, buffet eller tallerkenservering, så er vi klar med jeres mad ud af huset Glostrup levering.

Vi letter dit arbejde med en mad ud af huset Glostrup løsning

Glostrup fra vores storkøkken, kan du slippe for masser af stress og jag. Du kan enten aflevere den færdigbearbejdede menu som er lavet ud fra jeres egne ønsker på forhånd, eller I kan samle inspiration på vores hjemmeside, og se hvilke mange muligheder vi tilbyder inden for mad ud af huset Glostrup. Med mad fra Kragerup & Ko er du sikker på at du en lækker og elegant menu hver gang du bestiller. Om det er til de små arrangementer, for familien og de nærmeste venner, eller om vi taler om store festdage såsom bryllup, en firmafest eller bare for sjov.

Lad os stå for maden til dit næste arrangement – eller til din frokost ordning.

Kontakt os her: