KRAGERUP OG KO

Mad til dit bryllup

Nordafrikansk inspirationsmenu

Minimum 20 kuverter

Masser af små retter inspireret af det Nordafrikanske køkken, en kæmpe overdådig buffet, eller en masse små anretninger på bordene.

Forretter:

Fladbrød med Nigellafrø, mynteolie og hvidløg

Hummus med marinerede kikærter, brændt peber og za’atar

Ovnbagt butternut squash, agurk, syltede rødløg, sumak, græskarkerner og feta

Citronmarineret laks med grøn harissa, m’hammara og asparges-broccoli

Marineret blæksprutte med chili, syltede rødløg, citronconfit og ristet blomkål

Tigerrejer, avocado, mango og sesam

Baba ganoush af auberginer og tahin, salsa af agurk og sorte oliven

Hovedretter:

Okseculotte stegt med ras al Hanout og sauce med stjerneanis

Kyllingespyd med citron, spidskommen, forårsløg og mynteyoghurt

Lammeskank ”tagine” med varme krydderier, mandelflager, abrikoser, mynte og oliven

Kroketter af braiseret lam med saltet citronaïoli og chermoula

Grønne retter og tilbehør:

Blomkåls cous cous med urter, dadler og granatæble

Grillet spidskål med ristede pistacienødder, urter og syltet citron

Bagte beder med spinat, koriander og gedefeta

Marinerede gulerødder med fennikel, mynte og lime

Små stegte kartofler og sweet potatoes med persille og sesam

Dessert:

Panna cotta med blodappelsin, brændt hvid chokolade og mynte

Mandel-appelsin kage med appelsinsirup, kardemomme og vaniljeyoghurt

Sprød tærte med Medjoul dadler, mørk chokolade og kanelis

Priseksempel: Vælg 2 forretter + 2 hovedretter + 3 grønt + 1 dessert for 350,- pr. person

sR3zbyAg
Catering Herlev
D3_PP39Q

Kontakt Os

Lad os stå for maden til dit næste arrangement – eller til din frokost ordning.

Kontakt os her: