Minimum 20 kuverter
Masser af små retter inspireret af det Nordafrikanske køkken, en kæmpe overdådig buffet, eller en masse små anretninger på bordene.
Forretter:
Fladbrød med Nigellafrø, mynteolie og hvidløg
Hummus med marinerede kikærter, brændt peber og za’atar
Ovnbagt butternut squash, agurk, syltede rødløg, sumak, græskarkerner og feta
Citronmarineret laks med grøn harissa, m’hammara og asparges-broccoli
Marineret blæksprutte med chili, syltede rødløg, citronconfit og ristet blomkål
Tigerrejer, avocado, mango og sesam
Baba ganoush af auberginer og tahin, salsa af agurk og sorte oliven
Hovedretter:
Okseculotte stegt med ras al Hanout og sauce med stjerneanis
Kyllingespyd med citron, spidskommen, forårsløg og mynteyoghurt
Lammeskank ”tagine” med varme krydderier, mandelflager, abrikoser, mynte og oliven
Kroketter af braiseret lam med saltet citronaïoli og chermoula
Grønne retter og tilbehør:
Blomkåls cous cous med urter, dadler og granatæble
Grillet spidskål med ristede pistacienødder, urter og syltet citron
Bagte beder med spinat, koriander og gedefeta
Marinerede gulerødder med fennikel, mynte og lime
Små stegte kartofler og sweet potatoes med persille og sesam
Dessert:
Panna cotta med blodappelsin, brændt hvid chokolade og mynte
Mandel-appelsin kage med appelsinsirup, kardemomme og vaniljeyoghurt
Sprød tærte med Medjoul dadler, mørk chokolade og kanelis
Priseksempel: Vælg 2 forretter + 2 hovedretter + 3 grønt + 1 dessert for 350,- pr. person
Kragerup & Ko ApS
Ejby Industrivej 91
2600 Glostrup
Telefon: +45 44666672
Mobil: +45 21921093
Mail: mad@kragerupogko.dk
CVR Nr: DK26855039
Jyske Bank Kontonr. 50221158368