Forår/sommer:
Forretter:
Stenbiderrogn på blomkålspuré med sprødt rugbrød, glaskål, dildolie og radiser
Jordskoksuppe med jordskokkechips, ristede hasselnødder, trøffel og lakserogn
Peberstegt tun på gulerodspuré med ingefær aïoli, råsyltede grøntsager og fennikelskud
Rimsaltede kammuslinger med vandmelon, grønne æbler, daikonkarse og pistacienødder
Citronmarineret laks med rygeostcreme, agurkekugler, tallerkensmækker og grønne asparges
Marineret hvidt krabbekød med avocado, rød grapefrugt og jalapenovinaigrette
Hovedretter:
Krydderurtestegt kalvefilet, krokette af braiseret kalvebryst, sherrysauce, grønne asparges og ramsløgspuré
Krondyr filet rullet i pancetta, flager af majs, kirsebær, kantareller og portvinssauce
Lammeculotte stegt med citrontimian, timian sauce med braiseret lammeskank, ratatouille og spinat
Oksestriploin med bearnaisesmør og rødvinsglace, sprød ”nugget” af braiseret oksekæbe, Ceasarsalat og brøndkarse
Til hovedretterne vælges 1 slags tilbehør – vælg mellem:
Nye kartofler med urter, smør og havsalt // stråkartofler // cremet perlebyg ”Otto” med urter og parmesan
Dessert og ost:
”Dekonstrueret” citrontærte med lemoncurd, mørdej, brændt marengs, citronverbena og hindbærsorbet
Hvid chokolademousse med råsyltede rabarber, rabarbersorbet og brændt hvid chokolade
Sprød tærte med danske jordbær, cream cheese icing, vaniljeis og knuste makroner
Koldskåls panna cotta med friske jordbær, sprød crumble, jordbærsorbet og coulis
Manchego med grillet peberfrugt, honning og rosmarin
Dansk kornblomst med chutney af perleløg og lyse rosiner
Tebstrup gedeost med frisk pære, sprøde brød og hjertesalat
3 retter 350,- pr. person
4 retter 400,- pr. person
5 retter 450,- pr. person
Kok for et arrangement 2000,-