Stenbiderrogn på blomkålspuré med sprødt rugbrød, glaskål, dildolie og radiser Jordskoksuppe med jordskokkechips, ristede hasselnødder, trøffel og lakserogn Peberstegt tun på gulerodspuré med ingefær aïoli, råsyltede grøntsager og fennikelskud Rimsaltede kammuslinger med vandmelon, grønne æbler, daikonkarse og pistacienødder Citronmarineret laks med rygeostcreme, agurkekugler, tallerkensmækker og grønne asparges Marineret hvidt krabbekød med avocado, rød grapefrugt og jalapenovinaigrette
Hovedretter:
Krydderurtestegt kalvefilet, krokette af braiseret kalvebryst, sherrysauce, grønne asparges og ramsløgspuré Krondyr filet rullet i pancetta, flager af majs, kirsebær, kantareller og portvinssauce Lammeculotte stegt med citrontimian, timian sauce med braiseret lammeskank, ratatouille og spinat Oksestriploin med bearnaisesmør og rødvinsglace, sprød ”nugget” af braiseret oksekæbe, Ceasarsalat og brøndkarse
Til hovedretterne vælges 1 slags tilbehør – vælg mellem:
Nye kartofler med urter, smør og havsalt // stråkartofler // cremet perlebyg ”Otto” med urter og parmesan
Dessert og ost:
”Dekonstrueret” citrontærte med lemoncurd, mørdej, brændt marengs, citronverbena og hindbærsorbet Hvid chokolademousse med råsyltede rabarber, rabarbersorbet og brændt hvid chokolade Sprød tærte med danske jordbær, cream cheese icing, vaniljeis og knuste makroner Koldskåls panna cotta med friske jordbær, sprød crumble, jordbærsorbet og coulis Manchego med grillet peberfrugt, honning og rosmarin Dansk kornblomst med chutney af perleløg og lyse rosiner Tebstrup gedeost med frisk pære, sprøde brød og hjertesalat
3 retter 350,- pr. person 4 retter 400,- pr. person 5 retter 450,- pr. person
Kok for et arrangement 2000,-
Efterår/vinter: Forretter:
Kammuslinger og chorizo på selleripuré med citronolie og brøndkarse Carpaccio af krondyr, butternut squash, beder, estragon og skovsyre Græskarsuppe med syltet græskar, sprøde kerner, hummerhaler og urteolie Røget laks med rød julesalat, skorzonerrødder, peberrodscreme og karse Lynstegt tun med sesam, spidskål, misodressing, koriander og grape Håndpillede rejer med safran aïoli, langtidsbagte dadeltomater, syltede grønne tomater og frissé
Hovedretter:
Andebryst rullet i peberbacon, græskarpuré, palmekål, kastanjer og sauce med stjerneanis Langtidsstegt bryst af velfærdsgris, sprød krokette af braiseret gris, grønkål, æblesalsa og calvadossauce Oksefilet ”Wellington” rullet i butterdej og svampe duxelles. Hertil brøndkarse, svampefrikassé og trøffelsauce Rosa stegt kalv med syltede rødløg, saltbagte gulerødder, løgsoubise og estragonsauce
Til hovedretterne vælges 1 slags tilbehør – vælg mellem: Kartoffelpuré // sprød kartoffel krokette // cremet ”Otto” af sortbyg, porrer og Karl Johan
Dessert og ost:
Hvid og mørk chokolademousse med hasselnøddeknas og syltede abrikoser Mørk chokolade fudge på browniebund, vaniljeis og syltede kirsebær Safranpocheret pære med nougat, kanelis og karamelsauce Citrongræs panna cotta med blodappelsingelé, citrussalat og brændt hvid chokolade Tebstrup gedeost på crouton med bagte pærer, valnødder og figner Dansk kornblomst med brøndkarse og tørrede æbler Trøffel Pecorino med grønne æbler og timianhonning
3 retter 350,- pr. person 4 retter 400,- pr. person 5 retter 450,- pr. person
Kok for et arrangement 2000,- .
Lad os stå for maden til dit næste arrangement – eller til din frokost ordning.