Minimum 20 kuverter
Fisk
Tun tatar med ingefær, soya, koriander og avocado
Rimsaltet torsk med granatæble, mango, syltede rødløg og brøndkarse
Rødbede gravad laks med smørbønnehummus, radiser og frissé
Laksetatar med sour cream and onion og salsa af grønne æbler
Lynstegt tun på pepperonata med ærteskud og salsa verde
Tigerrejer og bagte tomater med perlebyg, avocado og dild
”Lobsterroll” af hummersalat serveret i briochebolle med paprika og dild
Kød
Carpaccio af oksefilet i radicchio med brøndkarsemayonnaise, parmesan og urter
Vitello tonnato af kalveculotte med tunsauce, kapers og persille
Trøffelsalami med selleriremoulade og røgede mandler
Rillettes af velfærdsgris på bitre salater med onion rings, ribs og fedtegrever
Duroc skinke med Manchego, majsflager, svampe, limemayonnaise og spinat
Lynstegt oksemørbrad på rucola med Pecorino og rødløgskompot
Chorizo med stegte kartofler, salsa romesco og safran aïoli
Grønt
Syltet pære med mozzarella, saltet citron, dadler og urter
Hjertesalat med blåskimmel, bacon og ”ranch” dressing
Mini romaine med croutoner, Caesar dressing og parmesan
Grillede grøntsager med ristede mandler, romesco og persille
Bagt, syltet og marineret butternut squash med kokos, skyr og græskarkerner
Tomater i flere farver med bagte rødløg, basilikum, mozzarella og sorte oliven
Stegt og råmarineret blomkål med lyse rosiner og kapers
Bruschetta med rødbeder, kikærter, æbler og mild gedeost
5 bønnesalat med grillet peber, syltede løg, salsa verde og vagtelæg
Hummus med marinerede kikærter, ristede hasselnødder og sprøde brød
Dessert
Rabarbertrifli
Chokoladecreme kage med hvid ganache og skovbær
Peanutbrownie med karamelis
Panna cotta med vanilje og syltede frugter Tiramisu med hindbærcoulis
Vælg 10 retter for kr. 375,- pr. person
Kragerup & Ko ApS
Ejby Industrivej 91
2600 Glostrup
Telefon: +45 44666672
Mobil: +45 21921093
Mail: mad@kragerupogko.dk
CVR Nr: DK26855039
Jyske Bank Kontonr. 50221158368