Uge 47
Mandag
Tagine af kylling med abrikoser, citron og oliven
Harissa og mynteyoghurt
Cous cous med grillede grøntsager, kikærter og hasselnødder
Grønkål, hjertesalat, avocado, tahindressing, radiser og feta
Pålæg: Rejesalat med asparges, æbler og dild
Røget okse med tzatziki
Vegetar/Vegan: Tagine af rodfrugter, kikærter, abrikoser, citron og oliven
Tirsdag
Old school frikadeller
Rødbeder og agurkesalat
Kartoffelsalat med creme fraiche, purløg og radiser
Spidskål, æbler, svampe, citron og feta
Pålæg: Kylling med spinat og italiensk salat
Tunsalat med tomat og purløg
Vegetar: Spinat tærte med grønkål, løg og brieost
Vegan: Spinat tærte med grønkål, løg og tofucreme
Onsdag
Kyllingespyd med teriyaki, forårsløg og ingefær
Sød chili med ananas
Stegte ris med sesam, kokos, miso og grøntsager
Savoykål, ananas, edamame, svampe og cashewnødder
Pålæg: Æg med rejer og urtemayonnaise
Peberrullepølse med sky og løg
Vegetar/Vegan: Samosa med rødbeder, quinoa, ingefær og hvide bønner
Torsdag
Laks med tomatsalsa og basilikum
Persillepesto
Pasta med brændte tomater, auberginer, feta og basilikum
Hjertesalat med ”green godess” dressing, edamame bønner, avocado og bagte tomater
Pålæg: Roastbeef med remoulade og ristede løg
Skinkesalat med grov sennep og purløg
Vegetar/Vegan: Rødbedekrebinet med svampe serveret med tomatsalsa og basilikum
Kage: Appelsinkage med mandler
Fredag
Flanksteak burritos
Chimichurri, guacamole og grillet tomatsalsa
Knuste kartofler med cajunmajs, urter og citron
Slaw af rødbeder, rødkål, gulerødder, grønkål, oregano og appelsin
Pålæg: Kalvekød med tunsauce og kapers
Hønsesalat med svampe og asparges
Vegetar/Vegan: Multibønnechili med majs, grøntsager og chokolade
————————————
Dansk menu: Uge 47
Dansk Allergene: Uge 47 Allergener
English menu: Uge 47 ENG
English allergene: Uge 47 ENG Allergener
————————————
Vi er underlagt fødevarestyrelsens 3 timers regel, der betyder at maden I modtager fra os, skal være spist eller kasseret senest 3 timer efter at kølekæden er brudt. Vi er færdige med maden klokken 10.00, hvilket betyder at I bør være færdige med frokosten klokken 13.00
Uge 48
Mandag
Kalvegryde med paprika og grillede peberfrugter
Salsa romesco
Krydrede ris med gurkemeje, brændte tomater og rødløg
Hjertesalat, spidskål, grønne bønner, saltede mandler og salsa verde
Pålæg: Laksesalat med æbler og urter
Gl. dags oksebryst med pickles og peberrod
Vegetar/Vegan: Grøntsagsgryde af butternut, blomkål, kikærter, grønne oliven og mandler
Tirsdag
Koteletter af velfærdsgris med sennepssauce, bacon og rodfrugter
Kompot af æbler, rødløg og peberrod
Stegte kartofler med grov sennep og persille
Grønkål, butternut squash, tranebær og hasselnødder
Pålæg: Røget kalkun med peberpesto
Torskerogn med urtemayonnaise og citron
Vegetar/Vegan: Grillet rød spidskål med svampe, grov sennep og rodfrugter
Onsdag
Panko paneret kylling
Chilimayonnaise
Kartoffelsalat med miso, sesam, syltede agurker, purløg og radiser
Broccolini, kinakål, auberginer, cashewnødder og sweet chili
Pålæg: Kartoffelmad med tomater, mayonnaise og purløg
Honningskinke med italiensk salat
Vegetar/Vegan: Samosa med sweet potatoes, edamame, peanuts og spinat
Torsdag – Thanksgiving tema
Kalkunfrikadeller med tranebær, salvie og persille
Tranebærkompot og skysauce
Kartoffelmos med søde kartofler og ingefær
Rosenkål og butternut squash med pekannødder og soltørrede blåbær
Pålæg: Rillettes af røget ørred med syltede rødløg og dild
Æg med rejer og karrymayonnaise
Vegetar/Vegan: Græskardeller med tranebær, salvie og persille
Kage: Æbletærte med havregrynscrumble
Fredag
Kebab af okse med shawarma spice, za’atar og fladbrød
Mynteyoghurt med tahin, kebabchili og hummus
Couscous med grillede grøntsager, kikærter og urter
Snittet kål, iceberg, syltede rødløg, agurker, sumak, mynte og persille
Pålæg: Røget filet med italiensk salat
Skaldyrssalat med asparges og karry
Vegetar/Vegan: Østershatte kebab med kikærter, grønkål og za’atar
————————————
Dansk menu: Uge 48
Dansk Allergene: Uge 48 Allergener
English menu: Uge 48 ENG
English allergene: Uge 48 ENG Allergener
————————————
Kragerup & Ko ApS
Ejby Industrivej 91
2600 Glostrup
Telefon: +45 44666672
Mobil: +45 21921093
Mail: mad@kragerupogko.dk
CVR Nr: DK26855039
Jyske Bank Kontonr. 50221158368