Kragerup og ko
Energien på bordet
Kragerup og ko
Energien på bordet
Kragerup og ko
Sundt og grønt
Kragerup og ko
Varieret frokost ordning
Kragerup og ko
Catering til selskaber
Kragerup og ko
Vegetarmenuer
Kragerup og ko
Sprøde og sjove snacks
Kragerup og ko
Mad til dit bryllup
Konfirmationsmenu
til både store og små
Previous
Next

Catering københavn buffet

God mad, giver gode medarbejdere. Derfor kan en catering København buffet løsning være ideel for mange virksomheder. Hos Kragerup & Ko har vi specialiseret os i at udbyde markedets bedste catering København buffet til både frokostløsninger, firmaarrangementer og mødeserveringer.

Catering København buffet der er til at forstå

Når det drejer sig om vores catering København buffet løsninger, ved vi godt at ikke to virksomheder er ens. Derfor er vi naturligvis også altid til at tale med, hvis din virksomhed har særlige ønsker eller krav til jeres frokostmåltid. Vores standard catering København buffet menu kan derfor tilpasses og rettes til efter behov, eller I kan få sammensat jeres helt egen catering København buffet med særlige retter efter eget ønske.

Er du i tvivl om hvilken løsning inden for catering København buffet der er den rette for dig og din virksomhed, kan du altid under menuen ”Ugemenuer” se vores traditionelle menu to uger frem i tiden. Du kan også se hvad vi ellers kan byde på, på vores hjemmeside. Og endeligt er du selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os direkte.

En catering København buffet der smager og mætter både mave og hjerne

Vi ved at den korrekte ernæring er altafgørende for hvordan vores krop og hoved arbejder i løbet af en almindelig dag. Derfor er vores catering København buffet også altid sammensat med fokus på korrekt ernæring, der giver mætte maver og energirige hoveder. Hver dag tilbereder vi catering København buffet leveringer til hundredvis af kunder, og vi sørger med ægte interesse for at ikke to måltider bliver ens. Disse lækre sammensætninger af frokostløsninger, vil forbedre koncentrationen blandt de ansatte, og trætheden vil formindskes, selv sidst på eftermiddagen.

Vi er velbevandrede i catering

Hos Kragerup & Ko har vi mange års erfaring med catering København buffet løsninger af alle størrelser og karakter. Ordbogen definerer catering som ”at lave mad til, samt levere til større forsamlinger”. Det satte vi os for at blive eksperter i, og det blev vi. Vi har været med i mange år allerede, og vi har set vores catering København buffet leveringer er blomstret op og er blevet en langt større dagligdagsløsning end tidligere. Adskillige Københavnske virksomheder har allerede set ideen og fordelene i at investere i fornuftige catering København buffeter til deres kunder. Det har de fordi det virker. Vi sætter nemlig en ære i at servicere dig og dine ansatte med buffeter, menuer, tapas, sandwiches eller hvad der måtte ønskes af catering.

Lad os stå for maden til dit næste arrangement – eller til din frokost ordning.

Kontakt os her: