Kragerup og ko
Energien på bordet
Kragerup og ko
Energien på bordet
Kragerup og ko
Sundt og grønt
Kragerup og ko
Varieret frokost ordning
Kragerup og ko
Catering til selskaber
Kragerup og ko
Vegetarmenuer
Kragerup og ko
Sprøde og sjove snacks
Kragerup og ko
Mad til dit bryllup
Konfirmationsmenu
til både store og små
Previous slide
Next slide

Catering København julefrokost

Når året begynder at gå på hæld er det tid for julefrokoster og store festaftener med kollegaer og familie og venner. Spar jer selv for besværet i køkkenet, eller for at blive forstyrret af andre gæster på en restaurant, ved at bestille catering København julefrokost fra Kragerup & Ko.

En catering København julefrokost efter jeres hoveder

Hos Kragerup & Ko har vi kun én fast regel, og det er at vi aldrig går på kompromis med kvaliteten.
”Der er ingen større kærlighed, end kærligheden til mad.” udtalte Nobelprisvinder i litteratur, George Bernard Shaw engang. Og det giver vi den kloge mand helt ret i. Derfor forsikrer vi dig også om, at du altid kan finde den ægte kærlighed i vores catering København julefrokost menuer. Til gengæld serverer vi stort set enhver tænkelig anretning, du måtte ønske, og vi beviser glædeligt at den simple menu også kan være lækker og kvalitetsrig.

Vores catering København julefrokost er uhyre populær, og derfor anbefaler vi også altid, at vores kunder bestiller i god tid. Enten ved at sende os deres ønsker til den perfekte catering København julefrokost til netop deres arrangement, eller ved at bestille retter direkte fra vores udvalg af catering København julefrokost retter. Her finder du adskillige klassikere med et pift, som for eksempel den sprøde ribbensteg med rødkålsrelish eller vores leverpostej med timian, peberbacon og svampe. Og bare rolig: Vi ved godt, at et univers af utrolige retter, er det nogle gange svært at afgøre, hvilken en, du elsker mest, og derfor sørger vi for at alle vores catering København julefrokost serveringer, altid indeholder rigeligt mad. Så kan man nemlig tage to gange. Eller flere.

3 retter eller buffet til catering København julefrokost?

Der er altid forskellige ønsker til catering København julefrokost løsninger. Derfor har vi også sørget for, at vi altid er leveringsdygtige i alt fra 3 retters menuer, til den klassiske catering København julefrokost buffet med masser af fyldte fade. Vi kan også lave catering København julefrokostala tapas style, hvis dette skulle ønskes. Uanset hvad, så garanterer vi, at vores catering København julefrokost bliver den perfekte servering for dig og dine gæster.

Lad os stå for maden til dit næste arrangement – eller til din frokost ordning.

Kontakt os her: