Kragerup og ko
Energien på bordet
Kragerup og ko
Energien på bordet
Kragerup og ko
Sundt og grønt
Kragerup og ko
Varieret frokost ordning
Kragerup og ko
Catering til selskaber
Kragerup og ko
Vegetarmenuer
Kragerup og ko
Sprøde og sjove snacks
Kragerup og ko
Mad til dit bryllup
Konfirmationsmenu
til både store og små
Previous
Next

Catering konfirmation københavn

Den store dag er kommet hvor dit barn, snart voksen, skal konfirmeres. Dertil hører der selvfølgelig en fest som i alle har glædet jer til, og til fest hører overdådig mad. Disse dage er tid en mangelfaktor, og især som forælder. At lave mad til så mange gæster er tidskrævende, og du har helt sikkert andre praktiske ting at se til på dagen, samt dagene op til. Hvorfor ikke lade Kragerup og ko stå for din catering til konfirmationen, og lade dig selv stå for at guide dit barn ind i voksenlivet via en dag der aldrig vil blive glemt.

Hos Kragerup og ko tilbyder vi catering til konfirmationen til lige præcis din fest med alt hvad hjertet begærer, samlet i en stor varieret konfirmationsbuffet. I denne catering til konfirmationen menu finder du noget til enhver smag, både for børn, voksne, samt næsten voksne. Vores menu er piftet op med retter man sjældent får serveret eller lavet selv. Vi har været opmærksom på alle behov, og kreeret en menu der ikke bare er et ”sovs-og kartofler” tag selv bord. Vi er blevet inspireret af retter fra hele verden, samtidig med at have bibeholdt et par klassikere.

Til fætteren der er blevet vegetar er der alt godt fra havet, sammen med lækre hjemmelavede salater der får smagsløgene til at løbe i vand. Til kødelskerne i familien har vi også alt fra burgere til kalveculotte. Vi har alle en sød tand, og denne skal naturligvis ikke snydes. Derfor har vi også flere forskellige desserter på vores menu til at slutte middagen af på den helt rigtige måde. Tag et smut forbi vores catering til konfirmationen menu side, og se den komplette menu. Vores mad er smags fuld, frisk, og lavet af vores dygtige erfarne kokke.

Budgetvenlig catering konfirmation København

Hos Kragerup og ko tilbyder vi konkurrencedygtig, og budgetvenlig catering konfirmation København. Den nuværende tendens i befolkningen med mere økonomisk bevidsthed, samt opsparing i stedet for forbrug er slået igennem på konfirmationerne også. Store fester er altid dyre at holde, og især konfirmationer der oftest indebærer udgifter som lokaleleje, tøj, og ikke mindst store gaver. Vælg et firma med en budgetvenlig catering konfirmation København.

Derfor skal du vælge os til catering konfirmation København

Der findes adskillige grunde til at du skal vælge os til catering konfirmation København.

  • Hos Kragerup og ko arbejder vi udelukkende med friske råvarer og udvælger de bedste i sæsonen til at give dig muligheden for at give din fest det sidste pift, der efterlader dine gæster med et godt indtryk.
  • Vi er som nævnt ovenfor yderst budgetvenlige når det kommer til catering konfirmation København, og vores menu differentierer sig også fra de fleste andre catering firmaer.
  • Er retter til enhver smag og præferencer
  • 100 % glade kunder. Store som små.

Lad os stå for maden til dit næste arrangement – eller til din frokost ordning.

Kontakt os her: