Kragerup og ko
Energien på bordet
Kragerup og ko
Energien på bordet
Kragerup og ko
Sundt og grønt
Kragerup og ko
Varieret frokost ordning
Kragerup og ko
Catering til selskaber
Kragerup og ko
Vegetarmenuer
Kragerup og ko
Sprøde og sjove snacks
Kragerup og ko
Mad til dit bryllup
Konfirmationsmenu
til både store og små
Previous slide
Next slide

Catering konfirmation

Der er to hemmeligheder bag den perfekte konfirmation. Mindeværdig og velsmagende mad, og en effektiv service der glæder gæsterne. Heldigvis for jer, tager Kragerup & Ko sig af begge dele, således at I kan slappe af på dagen, og nyde at være sammen med jeres gæster og fejre konfirmanden.

I kulissen tager vi højde for hver en faktor af jeres catering konfirmation, og vi er i stand til at levere en helstøbt pakke, lige fra det første glas champagne til den luksuriøse banket eller portionsanretning.

En perfekt catering konfirmation oplevelse

Vi brænder for at tage os af alle jeres catering konfirmation drømme, således at I ikke behøver at tænke over så meget som en enkelt detalje. Vores fornemmeste opgave er at sikre at konfirmanden og dennes familie får en fantastisk catering konfirmation, hvor alt er skræddersyet til deres drømme og forventninger, og hvor velsmag, kvalitet og udseende går op i en højere enhed.

I vil blive imponeret over hvilken fleksibilitet vi kan tilbyde i forbindelse med catering konfirmation. Det kan vi, fordi vores drøm er at give en fremragende catering konfirmation på dagen, hvor alt fungerer og der ikke er grund til stress. Derfor kan vi bookes til at sørge for det hele, inklusiv det søde serveringspersonale, der serverer med et smil, og sørger for vin og bobler i glassene.

Uanset hvilken form for catering konfirmation der er brug for, så kan Kragerup & Ko imødekomme jeres ønsker og gæsters smag. Vi garanterer at vi altid kan levere den ideelle mad, drikke og service til enhver konfirmationsfest.

Alle former for catering konfirmation

Ingen opgave er for stor eller for lille, og vi har stor erfaring i at levere catering konfirmation i Storkøbenhavn og Sjælland. Vi kan levere alt fra grillbuffet til tre-retters menuer og storslåede buffeter. Var det for eksempel noget med en nede-på-jorden og velsmagende buffet i den unges ånd, med mini burgere med Aïoli og hjemmelavet ketchup, kyllinge ”sticks” med jamaicansk ”jerk spice” og youghurtdip og chokoladebrownies eller frugtsalat med ingefær og vanilje? Eller skal det være de udenlandske toner der spiller i en servering med for eksempel carpaccio af oksefilet med krydderurter, rucola og høvlet parmesan og vitello tonnato?

Også en catering konfirmation i tapas style kan vi arrangere, så der er mulighed for at smage på alt fra lynstegt tun på pepperonata med ærteskud og salsa verde og ”lobsterroll” af hummersalat serveret i briochebolle med paprika og dild. Vi kan lave små himmelske mundfalde af chorizo med stegt kartofler, salsa romesco og safran aïoli eller trøffelsalami med selleriremoulade og røgede mandler. Og skal det være sødt anbefaler vi gerne vores rabarbertrifli, chokoladecreme kage med hvid ganache og skovbær eller vores peanutbrownie med karamelis

Uanset den ønskede catering konfirmation, leveres der en unik og speciel oplevelse, som både I og jeres gæster vil mindes med glæde for eftertiden.

Lad os stå for maden til dit næste arrangement – eller til din frokost ordning.

Kontakt os her: