Kragerup og ko
Energien på bordet
Kragerup og ko
Energien på bordet
Kragerup og ko
Sundt og grønt
Kragerup og ko
Varieret frokost ordning
Kragerup og ko
Catering til selskaber
Kragerup og ko
Vegetarmenuer
Kragerup og ko
Sprøde og sjove snacks
Kragerup og ko
Mad til dit bryllup
Konfirmationsmenu
til både store og små
Previous
Next

Firma frokostordning

Hos Kragerup & Ko sørger vi for at levere en firma frokostordning i København og på Sjælland, som dine medarbejdere vil værdsætte og takke dig for. Vores passion er at servere sund, lækker og frisklavet mad, og derfor står vores kokke altid klar i køkkenet, fra tidligt om morgenen, hvor vi får leveret alle vores friske råvarer. Derefter snitter, hakker, bager, braser og koger vi alt, således, at du ikke skal tænke på firmafrokosten, men altid får en firma frokostordning, der er af den bedste kvalitet.

Vi er vaskeægte foodies, der kræser for detaljen og for jeres velvære.

En firma frokostordning der får mundvandet til at løbe

Vi besidder en kompromisløs kærlighed til mad, og lever af at gøre det vi er bedst til. Hos Kragerup & Ko får du en seriøs leverandør af en firma frokostordning, hvor vi sikrer høj hygiejne, levering til tiden og en kompromisløs kvalitet af alle vores serveringer. Et af nøgleordene hos Kragerup & Ko er frisklavet kvalitet. Vi rører selv vores mayonnaise og remoulade, hvoraf førstnævnte også ofte bruges i vores lækre pålægssalater. Om morgenen sylter vi også for eksempel rødbeder og asier. Det eneste vi ikke selv laver, er det friskbagte brød, som vi i stedet henter økologisk hos Emmerys. Får du leveret din firma frokostordning fra Kragerup & Ko er du garanteret et lækkert og velsmagende resultat.

Vores firma frokostordninger giver dig hele pakken

Med vores firma frokostordning garanterer vi at du og din virksomhed altid får leveret en firmafrokost der:

  • Er varieret, sund, velsmagende og delvist økologisk.
  • Er kvalitetskontrolleret i forhold til vores egne høje kvalitetskontrol.
  • Er leveret tiltiden.
  • Altid serveres i mængder, så alle kan få og alle bliver mætte.

Men ikke nok med at vi fokuserer på friske råvarer og velsmagende retter til jeres firma frokostordning, vi går også op i at vores serveringer ser pæne ud. Derfor serverer vi altid retter, der også kommer øjet til gode, således at alt ser indbydende og lækkert ud. Tilsammen sørger disse faktorer for at vores kunder heldigvis er glade og går mætte fra bords. Men vi ved at den bedste måde at blive klogere på, er ved at lytte til vores kunder. Derfor er vi også altid glade for feedback, for på den måde kan vi samle et arkiv af vores bedste serveringer og kundefavoritter, samt se hvilke retter der ikke faldt i god jord ude hos vores kvalitetsbevidste kunder.

Vi kan også hjælpe dig med arrangementerne og andre catering løsninger

Udover vores populære firma frokostordning leverer vi blandt andet også frokostplatter, frisksmurte sandwichs og tapas til for eksempel mødebookinger og receptioner. Kontakt os i dag på telefon 44666672 eller på vores e-mail mad@kragerupogko.dk, for nærmere aftale om vores forskellige firmafrokost København ordninger.

Foruden lækre frokostordninger til dit firma, laver Kragerup og Ko også catering. Hvad end der er tale om konfirmationer, bryllupper, julearrangementer eller andet, garanterer vi farvestrålende, nærende og lære menu sammensætninger, lige efter jeres ønsker.

Lad os stå for maden til dit næste arrangement – eller til din frokost ordning.

Kontakt os her: