Kragerup og ko
Energien på bordet
Kragerup og ko
Energien på bordet
Kragerup og ko
Sundt og grønt
Kragerup og ko
Varieret frokost ordning
Kragerup og ko
Catering til selskaber
Kragerup og ko
Vegetarmenuer
Kragerup og ko
Sprøde og sjove snacks
Kragerup og ko
Mad til dit bryllup
Konfirmationsmenu
til både store og små
Previous slide
Next slide

Firmafrokost København

Prøv en af storbyens mest populære firmafrokost København ordninger, og bestil catering fra Kragerup & Ko i Glostrup. Vi lever catering til både private og virksomheder, og dagligt kører vi ud med lækre anretninger til adskillige firmafrokost København ordninger. Hos os er du garanteret en firmafrokost København, der er udarbejdet med sans for de gode friske råvarer, årstidens bedste smage og sammensætninger, der får dine smagsløg til at synge.

Hvad vi kan tilbyde i vores firmafrokost København

En firmafrokost København fra Kragerup & Ko betyder at I får en firmafrokost i praktisk buffetstil, udelukkende tilberedt af lækre og nærende råvarer, som sikrer at alle ansatte får et ekstra skud energi til resten af dagen.

Vores kokke arbejder dagligt ud fra en passion og velsmagende retter og godt håndværk i køkkenet. Det betyder blandt andet at vi bestræber os på altid at kunne levere forskellige retter og sammensætninger i vores firmafrokost København. Naturligvis går vores mest populære retter igen fra tid til anden, men vi arbejder utrætteligt på aldrig at servere præcis den samme menu for jer.

Blandt nogle af vores danske favoritter er forloren hare med bacon og skysauce, som er en typisk fredagsservering til jeres virksomhed. Vores firmafrokost København har dog også tit fået ros for flere former for pålæg, som for eksempel hjemmerørt rejsesalat med karry og æbler, eller vores frisklavede peberrullepølse med sky og løg.

Også vores kolde og lune tilbehør bliver altid forberedt med masser af smag, saft og kraft. Vores bouillon kartofler med rodfrugter, porrer og spinat er som regel altid en sikker succes hos de fleste virksomheder, og vores tzatziki går også rigtig godt.

Som du måske kan fornemme, har vores firmafrokost København meget at byde på, men vores bedste udvikling får vi gennem vores kunder. Vi lytter altid til vores kunders feedback og ønsker, og kan også sagtens sammensætte specialdesignede menuer til netop jeres virksomhed.

Vores firmafrokost København garanterer dig

  • En kvalitetsbevidst frokostleverandør, der sætter en ære i at servere kvalitetsmad, hjemmelavet fra bunden og af friske råvarer, der indkøbes dagligt.
  • En nem frokostordning, hvor I ikke skal tænke på noget. Alt leveres direkte til jeres kantine og klar til servering.
  • En ernæringsrigtig firmafrokost København, der sikrer ekstra energi til de ansatte.

Vi kan også hjælpe dig med arrangementerne og andre catering løsninger

Udover vores populære firmafrokost København leverer vi blandt andet også frokostplatter, frisksmurte sandwichs og tapas til for eksempel mødebookinger og receptioner.

Kontakt os i dag på telefon 44666672 eller på vores e-mail mad@kragerupogko.dk, for nærmere aftale om vores forskellige firmafrokost København ordninger.

Lad os stå for maden til dit næste arrangement – eller til din frokost ordning.

Kontakt os her: